-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Hi!
Tegnap este lekapcsoltam a gépem, ma meg már bekapcsoláskor azt írta, hogy nincs hdd (ssd) a gépben...
Minden módon megpróbáltam, kipróbáltam már lapophoz kötve mobilrackben stb
semmi eredmény, teljesen kimúlt, meg se nyikkan...
2010.12- hóban vettem
2 év gar-os volt csak.Van esély arra hogy esetleg meg lehet valahogy csinálni?
Eddig is akartam venni egy újabbat a mérete miatt, mert mindig kevés hely volt már rajta...
De gondoltam megvárom a januárt.A másik kérdésem, ilyenkor tudok venni még? Vagy csak januártól esélyes?
Az biztos hogy 5 év garanciásat veszek most (igaz múltkor egy Corsair Neutron-t megkérdeztem, a bolt 3 évet írt a gyártó meg 5-öt... mailben is azt válaszolták, hogy annyi a garancia amennyi az oldalukra ki van írva, fel se tételezték, hogy ott nem jó esetleg... és nem is nagyon válaszolgattak...aztán hagytam is )Thanx!
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
addikt
Corsair Neutron írási sebességére "csak" 211 MB/s-et írnak (ez jó is lenne az ajánlottak közül)
Igaz, hogy nem sokat írok általában a C:\-re...
De többinél a nagyobb érték...Ja és olyan kérdés, hogy ha a gépem még sata II-es csak (G35-ös alaplap E8500 3,16 ghz-e procival, 2008-as konfig, de játékon kívül mindenhez elég gyors ezért nem nagyon cserélgetem... )
A sata III-as ssd, gondolom nyilván nem fog 540mbit/sec-el hasítani ezen a konfigon, de azért gondolom jobb lesz, mint a mostani, (ha a sata 2 névleges sebességi határait nézem egy 384mbit/sec lehetne...) ami "csak" kb max. 200-al olvas (60gb OCZ Vertex2)
Szóval nem okoz problémát neki, kompatibilitásilag, és bármi egyéb dolog merülhet még fel?
Köszi!
-
lcee79
addikt
HI!
Szeretném lecserélni a 2010 Decemberben vásárolt 60GB-os (valójában 55 ) OCZ ssd-m, egy 120 vagy 128-asra.
De már, ahogy nézem egyre kevésbé tudom eldönteni melyiket is venném a sok típus közül, melyik a legjobb ár/érték arányú és melyik számít megbízhatónak?Konkrét típust/típusokat ha valaki tudna ajánlani örülnék
Ár mondjuk 30.000ig bezárólag (ahogy néztem ebbe azért a legtöbb be is fér...) természetesen ha kevesebb nem baj(mostani annyira jól szuperál, hogy még azóta mióta beraktam a gépbe 2010 decemberében, nem kellett windowst újratelepítenem, évi 365 napot megy a gép, persze nem egyhuzamban... nem is mondhatnám, hogy belassult stb, csak ugye folyton törölgetnem kell róla mert ez az 55gb manapság nem valami sok...)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest