Hirdetés
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Aktív témák
-
UHHH
őstag
Na itt egy tuti tipp, [L]http://www.sysinternals.com[/L]
File Monitor... Csodas, XP kompatibilis, miegymas... :) -
Warlock_42
senior tag
Cracker urak szoktak ilyesmit használni annak kiderítésére, hogy adott törtivaló épp mit olvas én honnét. Egy proggira kifejezetten emlékszem: FileMon (FileMonitor) volt a neve és mit-mi-hol ír témakörben jeleskedett. Volt registry trackelő változata is. Több konkrétum nincs, sorry, mehet a Google... -
cornelius
tag
A problémám a következő: látom, hogy a vinyó LED-je folyamatosan világít, tehát valami vagy nagyon írja vagy nagyon ovassa éppen. De melyik program csinálja ezt?
Létezik-e olyan program XP-re amelyik megmondja, hogy épp most melyik progi piszkája a vinyót?
Valami olyasmi gondoltam ami Task Manager szerűen figyelné, hogy mi piszkálja éppen a vinyót. Lehet ez vírus keresőtől kezdve bármi, sőt egyszerre több is. Nekem lég lenne csak annyi, hogy ez a program épp most fut és nyúkál a vincsihez. Persze, ha valami féle százalékos értéket is ki tudna írni, az lenne a csúcs.
Remélem érthető voltam!
Aktív témák
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- OLED TV topic
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Borderlands 4
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest