- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Létezik fejegység elé köthető kondi is, de azért ne felejtsük el hogy a kondi és a fogyasztó közötti kábel hossza életbe vágó...
Láttam már erősítő előtt kondit, kb 1m-es kábellel voltak összekötve
-
TaaT
nagyúr
PL ez is regelt a CS-re még régen, az első 5ajtós R32 amit láttam
[link]
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Itt egy kép hogy kell állniuk az illesztéseknek normál esetben egy 206-oson
[link]
-
TaaT
nagyúr
Haver suzuki szalonban volt raktáros, később toyota szalon lett... a 2 márka megbízhatósága össze sem hasonlítható... toyotás éra alatt a garanciás motorcsere teljesen "megszokott" dolog volt...
-
TaaT
nagyúr
Milyen cipőt vegyek fel
[link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
latyak17 #23591 üzenetére
Az enyémben az Ampert mérték, az eredeti 520 helyett vmi 300-at tudott az akksi... [link]
Mutattam nekik milyen töltőm van, azt mondták a szintre hozáshoz ez kevés lesz (karbantartásra tökéletes), azt ajánlották hogy kerítsek egy régi ruszki töltőt abban van kraft, egy bizonyos szintig (Voltig) intenzíven töltsem és bevált...
-
TaaT
nagyúr
válasz
latyak17 #23585 üzenetére
Hány éves az aksi?
Az enyémben a gyári 6 vagy 7év után adta meg magát a gyér használat miatt...Gondolom neked is hasonlód van
[link]
Amúgy ha elmész egy akkumulátorokkal foglalkozó boltba, vagy egy jobb autószerelőhöz rámérnek az aksira és megmondják hogy milyen állapotban van...
-
TaaT
nagyúr
Visszatérve a balesetre, én az összes gyors autóba kötelezővé tenném a ráfutásos balesetet megelőző technikát... [link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
Tökmindegy #23324 üzenetére
A Plaket kft elkezdett lobbizni... kell nekik a pénz(ünk)
-
TaaT
nagyúr
"És ők mind-mind tévednek."
"Akkor téved.
A Toyota tudja jól, ön pedig a hajára kenheti az autókatalógus számait."
Ez Totálkár megmondja hogy mi kell nekünk... de ha nem tetszik akkor tuti mi tévedünk... pfff... akkor sem vennék ilyen autót ha ötösöm lenne...
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #23238 üzenetére
"non-VTEC"
erről eszembe jutott egy ember, volt 4db replika felnije amibe bele volt ütve hogy "not OEM!"... erre úgy árulta hogy eredeti, hiszen ott van hogy OEM
-
TaaT
nagyúr
válasz
manutdzoli #23222 üzenetére
havernak van régi középkatos Pio és "új" belépőkatos Sony feje is, mind2 teszi a dolgát, semmi kiemelkedő...
nekem csak Pana meg Alpine volt... utóbbi igencsak szépen szólt...
-
TaaT
nagyúr
válasz
manutdzoli #23218 üzenetére
Ebben az árkategóriában sztem tök mindegy melyiket veszed, a lényeg hogy tudja azokat a funkciókat amikre szükséged van, és szóljon...
-
TaaT
nagyúr
"Nagyon fontos még, hogy ne legyen szervizigényes az autó. Ez annyit jelent, hogy mostantól amíg bontóba nem kerül, olajcserén kívül ne kelljen rákölteni."
-
TaaT
nagyúr
Ha már terepjáró
[link]
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
bitpork #22769 üzenetére
A gyári szoftver feladata hogy a föld majd minden részén működőképes legyen az összes motor amire rátelepítették, legyen az a szahara vagy skandinávia, a tengerpart vagy tibet... nincs finomhangolás...
Pl a japánok elvittek egy drift versenyautót amerikába, kicsomagolás után azt mondták nem biztos hogy be fog indulni azon légköri nyomáson (azért beindult), igaz, ez egy extrém kihegyezett eset...
-
TaaT
nagyúr
Az új dacia logan eleje kicsit VW polos lesz
[link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
Szplöttyy #22526 üzenetére
a lámpa csatlakozók és a foncsor nem biztos hogy bírni fogja a hőterhelést
nekem a régi gyári négyesgolf lámpámban az 55W-os H7-es izzó szemerkélő esőben leszárította a buráról a vízcseppeget
giigz: úgy emlékszek volt időszak amikor nem kellett... az autósiskolában az én csoportomba jelentkezett 2001-ben egy "színesrézbőrű" srác, a jelentkezési lap kitöltése is problémás volt számára
-
TaaT
nagyúr
válasz
Szplöttyy #22496 üzenetére
"sok projis autóba ültem már és xenon nélkül mindegyik szánalmasan közelre és gyengén világított."
amúgy a projektoros lámpa foncsora is "el tud fáradni" csak kívülről ez nem látszik annyira mint a mezei lámpánál
kb így vettem meg a G4 gyári szenon lámpákat, azt mondta a tulaj hogy nem az igazi többet várt volna tőle... megvettem, beraktam, beállítottam, aztán elvittem egy körre az embert, ő meg csak pislogott hogy milyen jó világít...
-
TaaT
nagyúr
Ez van ha nem kell a 8 általános a jogsihoz
-
TaaT
nagyúr
Olvasnivaló
Hány százalék a +50% fényerő?
-
TaaT
nagyúr
Ezt régebben olvastam, én már félúton felgyújtottam volna a kocsit...
[link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
SyntaxeError #22380 üzenetére
"van esélye szerintetek?"
van
meg arra is hogy felüljön egy szopórollerre...
-
TaaT
nagyúr
Ferrari GT86
[link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
Napfénysüti #22071 üzenetére
1. "A szenzorokat oly módon alakítják ki, hogy hirtelen lassulás hatására záródjon áramkörük, azután jelezzenek a központi modulnak: itt az ideje kinyílni. Ekkora ütést persze kézzel is mérhetünk a karosszériára, így a szenzorok funkció szerint két csoportra oszlanak, az elsőbe tartozók az ütközés tényét érzékelik, a többi ennek mértékét vizsgálja, és súlyossága alapján dönt a légzsák nyitásának szükségességéről."
2. a kocsi háttal ütközött a fának, a sofőr meg kapaszkodott a kormányba rendesen
-
TaaT
nagyúr
válasz
Napfénysüti #22067 üzenetére
A légzsákok működési mechanizmusa és az ütközés típusa magyarázza az esetet
-
TaaT
nagyúr
válasz
Napfénysüti #22064 üzenetére
milyen?
-
TaaT
nagyúr
Én maradok a jól bevált márkánál, 10k km után is tiszta volt a nívópálcán az olaj
[link]
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
Tökmindegy #21706 üzenetére
A festetlent én átírnám eredeti állapotra
am szép darab, egy itteni embernek is volt egy nagyon megkímélt, igaz kocka lada
[link]
-
TaaT
nagyúr
Amerikában tudják hogy kell tankolni
-
TaaT
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest