Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mt33
csendes tag
Az új PCmen a windows hangbeállításnál, a javításokban nincs olyan hogy: Szintkiegyenlítés. A régi notebookomon ezt bepipálva volt elérhető, hogy az asztali mikrofonom ne legyen csőhangú, ha nem tartottam közel a számhoz játék közben TS-t használva. (De nem tudom kompetitív játék közben közelebb tartani a mikrofont és nem akarok mikis fejhallgatót, nekem a pici Philips fülhallgató a legkevésbé zavaró).
Hogy lehetne orvosolni a windows szintkiegyenlítés hiányát? Van valami TS beállításnál, de nem elég eredményes. MSI x370 Krait alaplapon van az integrált hangkártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest