Új hozzászólás Aktív témák
-
kardkovacsi
senior tag
Köszi, végignézve több videót azt hiszem rájöttem a problémára. Alapból egy fantom tápra volt rádugva és annak a kimenete bedugva a laptopba/asztali gépbe. Mivel a laptop bemenete zajos volt még régebben vettem egy usb-s SB kártyát és most abba dugtam be a mikrofont fantom táp nélkül. Így már egész tűrhető csak a karakterisztikát kell eltalálni, mert ugye kör alakú és így próbálgatnom kell hol van a "közepe". Tényleg erre nincs valami jelzés mondjuk a csatlakozó kattintója (az tűnt frontnak).
Amúgy nézegettem ezeket az usb-s mikrofonokat. Mondjuk ez teljesen más kategória de ez is felmerült mint opció: Rode+NT-USB+Mini
Mi volt az a szoftver amivel a videódban állítottad a mikrofon tulajdonságait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest