- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
válasz
#86564352 #1201 üzenetére
Nem a gradle működésével van gond, hanem hogy nem engedi letölteni a binárist. Ahány projekt, annyi gradle verziót használ és képtelenség letölteni. A böngészőt kéne a kivételek közé raknom meg a fejlesztői környezetet. Utóbbival talán tudok segíteni rajta, de akkor is gáz szerintem.
-
gabro0
őstag
Nálatok jól működik a Defender? Itt már kezd tele lenni a hócipőm, egyes fájlokat képtelenség letölteni, beakad és kb. végtelen ciklusban hajtja a processzort újraindításig. Pl a gradle binárist csak akkor tudom letölteni, ha kikapcsolom a Defendert. Egyszer vártam 1(!) teljes ótahosszát, hogy méltóztasson elengedni a zárolt fájlt és dolgozhassak... újraindítás lett a vége.
Azt hiszem visszajelzést is írtam a MS-nek, de semmi nem változott.
Friss telepítéssel is ugyanúgy csinálja.Az utóbbi 1 évben az Intel processzorok sérülékenységeivel kb egy időben kezdett el egyre rosszabb lenni. Lehet nincs összefüggés, de nálam már használhatatlan. Programindításokat is legalább 2x-esre nyújtja ha megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Steam topic
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest