- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
válasz
üzenetére
Nem a gradle működésével van gond, hanem hogy nem engedi letölteni a binárist. Ahány projekt, annyi gradle verziót használ és képtelenség letölteni. A böngészőt kéne a kivételek közé raknom meg a fejlesztői környezetet. Utóbbival talán tudok segíteni rajta, de akkor is gáz szerintem.
-
gabro0
őstag
Nálatok jól működik a Defender? Itt már kezd tele lenni a hócipőm, egyes fájlokat képtelenség letölteni, beakad és kb. végtelen ciklusban hajtja a processzort újraindításig. Pl a gradle binárist csak akkor tudom letölteni, ha kikapcsolom a Defendert. Egyszer vártam 1(!) teljes ótahosszát, hogy méltóztasson elengedni a zárolt fájlt és dolgozhassak... újraindítás lett a vége.
Azt hiszem visszajelzést is írtam a MS-nek, de semmi nem változott.
Friss telepítéssel is ugyanúgy csinálja.Az utóbbi 1 évben az Intel processzorok sérülékenységeivel kb egy időben kezdett el egyre rosszabb lenni. Lehet nincs összefüggés, de nálam már használhatatlan. Programindításokat is legalább 2x-esre nyújtja ha megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Elden Ring
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Hobby elektronika
- Arena Breakout: Infinite
- Milyen házat vegyek?
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest