Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
senior tag
Digitklíma előnye: reagál a változásra. Pl. Szuttyos időben ablakot leengeded valami miatt, amikor felhúzod, elkezd párásodni a szélvédő, de a klíma már azelőtt kapcsol, hogy neked bármit állítani kéne. Nem valami űrtechnika, 2003-ban hülye olaszok már alkalmazták.
Nem tudom merre és hogy szoktál utazni, de nekem van, hogy igen gyakran kell állítani, mert oda süt a nap, vagy nem, egyik nagyon meleg, másik esetén fázom a klíma azonos pozíciója mellett.
-
strogov
senior tag
-
Gynt
tag
Igen, a manuális klíma kevés szolgáltatás. 12 millióért biztosan az.
Valóban nem vagyunk egyformák, korábban én magam is azt gondoltam, hogy teljesen felesleges a digitális klíma, mert minek?
Aztán lett olyan kocsim, amiben az van, és akkor rájössz, hogy sokkal egyszerűbb és kényelmesebb. Annyi a dolgod, hogy bekapcsolod, és beállítod a kívánt hőfokot. Télen rendkívül hasznos, mert az automata páramentesítő bekapcsol, ha szükséges (nekem ez jó, mert sokat használom télies körülmények között a kocsit). Nem kell törődnöd a különböző beállításokkal, azzal tudsz foglalkozni, ami igazán fontos: a vezetéssel. A hőfokkal sem szoktam variálni, télen-nyáron általában 22-24 fok közé állítom, kétzónás, ha éppen van mellettem valaki, akkor állítgathatja ő is, ahogy akarja.
Mindemellett persze kapcsolgathatsz rajta bármit, ha úgy tartja kedved, de teljesen felesleges, mindig kellemes hőfok van a kocsiban.Az már egy más kérdés, hogy mennyit adnék érte, ha nem lenne alapból a kocsiban.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hát ezt kell. Mert mondjuk a napon állt az autó indulás előtt és megpukkansz benne a melegtől, akkor elkezded hűteni, egy ponton már fázol, akkor kikapcsolod, de megint melegszik az utastér, megint hűtened kell... a digitklímával meg ezt megoldja egy ún. termosztát, aminek az ára elhanyagolható, még fizikai kapcsoló sem kell hozzá csak át kell rajzolni a UI-t...
(Amúgy engem sem zavar a manuális klíma, ha egy mozdulattal egy tekerőn állítok egyet anélkül, hogy le kéne néznem az útról, de azzal, hogy beleerőltették az érintős menübe már konkrétan veszélyes.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest