- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nyugi...
Ugyebár ez a alaplapok esetében egy elég szokatlan helyzet, nem csoda, hogy nem értik meg.
Egyébként most rögtön meg is csinálom. Ha nem írok 2 órán belül, akkor gond van
Ploszi: mint írtam kicsit messzebb lakomViszont osztálykirándulással megyek majd Egerbe, valamikor júniusban
-
Cathfaern
nagyúr
Pici: letöltöttem az általad megadott Matsonic BIOS-t, illetve az általad megadott flash progit. Bootoltam floppiről, elindítottam a progit, beírtam a BIOS nevét. Amikor megkérdeztem, hogy mentse-e a régi BIOS-t igent mondtam. Utána valami olyasmit mondott, hogy a száma nem egyezik a rendszeremmel. Igen/nem. Erre mit nyomjak?? vagy rosszul csináltam valamit? vagy erre mondtad, hogy a régebbi flash progik nem jók?
-
Cathfaern
nagyúr
Tehát összegezzük a dolgokat( közeledik a hétvége, én meg szeretek értetlenkedni
) :
Tehát azt mondod, hogy a Matsonic BIOS a legjobb, ugyanis bár van benne egy fake meüpont, viszont a legújabb kiadású. 1. Kérdés: ugye nincs bejelentkező logo?
Ha a válasz igen az előző kérdésre. Akkor a további kérdés: (2/a kérdés: ) az ECS BIOS tuning-ra jó? (2/b kérdés: ) Ha igen, akkor melyik BIOS-t töltsem le, és honnan?
Ha a válasz nem. Akkor a további kérdés: (3/a) amit a #2 hozzászólásba megadtál linkeket, azok még jók. Vagyis azokat a BIOS-okat/progikat használjam?
Ha a 3/a-ra a válasz nem, akkor megadnád a jó/új linkeket?
Na most már tényleg abba hagyom.És reménykedek, hogy nem hoznak össze hétvégére egy áramszünetet...
Jut eszembe még egy kérdés: a kritikus rész (tehát amikor írja a BIOS-t), kb. mennyi ideig tart?
-
Cathfaern
nagyúr
Most olvastam el figyelmesen az írásodat (igen, még mindig nem csináltam meg a frissítést
vagy inkább
? Na mindegy), és azt látom, hogy Matsonic BIOS-t használsz. Ez jobb mint az ECS féle? Vagy miért ezt használod (én azt hittem az ECS jobb)? Lehet ezzel a BIOS-szal tuningolni (csak FSB emelés szintjén)?
-
Cathfaern
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest