- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nyugi...
Ugyebár ez a alaplapok esetében egy elég szokatlan helyzet, nem csoda, hogy nem értik meg.
Egyébként most rögtön meg is csinálom. Ha nem írok 2 órán belül, akkor gond van
Ploszi: mint írtam kicsit messzebb lakomViszont osztálykirándulással megyek majd Egerbe, valamikor júniusban
-
Cathfaern
nagyúr
Pici: letöltöttem az általad megadott Matsonic BIOS-t, illetve az általad megadott flash progit. Bootoltam floppiről, elindítottam a progit, beírtam a BIOS nevét. Amikor megkérdeztem, hogy mentse-e a régi BIOS-t igent mondtam. Utána valami olyasmit mondott, hogy a száma nem egyezik a rendszeremmel. Igen/nem. Erre mit nyomjak?? vagy rosszul csináltam valamit? vagy erre mondtad, hogy a régebbi flash progik nem jók?
-
Cathfaern
nagyúr
Tehát összegezzük a dolgokat( közeledik a hétvége, én meg szeretek értetlenkedni
) :
Tehát azt mondod, hogy a Matsonic BIOS a legjobb, ugyanis bár van benne egy fake meüpont, viszont a legújabb kiadású. 1. Kérdés: ugye nincs bejelentkező logo?
Ha a válasz igen az előző kérdésre. Akkor a további kérdés: (2/a kérdés: ) az ECS BIOS tuning-ra jó? (2/b kérdés: ) Ha igen, akkor melyik BIOS-t töltsem le, és honnan?
Ha a válasz nem. Akkor a további kérdés: (3/a) amit a #2 hozzászólásba megadtál linkeket, azok még jók. Vagyis azokat a BIOS-okat/progikat használjam?
Ha a 3/a-ra a válasz nem, akkor megadnád a jó/új linkeket?
Na most már tényleg abba hagyom.És reménykedek, hogy nem hoznak össze hétvégére egy áramszünetet...
Jut eszembe még egy kérdés: a kritikus rész (tehát amikor írja a BIOS-t), kb. mennyi ideig tart?
-
Cathfaern
nagyúr
Most olvastam el figyelmesen az írásodat (igen, még mindig nem csináltam meg a frissítést
vagy inkább
? Na mindegy), és azt látom, hogy Matsonic BIOS-t használsz. Ez jobb mint az ECS féle? Vagy miért ezt használod (én azt hittem az ECS jobb)? Lehet ezzel a BIOS-szal tuningolni (csak FSB emelés szintjén)?
-
Cathfaern
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Suzuki topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Musk és az xAI beperelik az Apple-t
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest