Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz M.Ildiko #162074 üzenetére

    2017-es akkor több mint 3 éves, nem csoda hogy nem bírja úgy az akksi. 2 évet legtöbb esetben kihúzza egy akkumulátor, nagyon extrém igénybevétel kell hozzá ha nem, tiéd is kibírt 3 évet, nem értem mit magyarázol.
    Azt hogy mivel meríted teljesen mellékes, hotspot nem is nagy igénybevétel, képernyő nem is aktív így a telefon legnagyobb hardveres fogyasztója inaktív.
    Az megint a te problémád hogy nem nézed a töltöttségi szintet (telefon egyébként jelzi), nem tudok erre mit mondani. Ki mikor nézegeti és tölti megint csak egyéni kérdés, ne a saját példádból indulj ki, bár tehetnéd mivel ezek szerint több mint 3 évet kibírt, nekem nem minden készülékem akkuja volt ilyen szerencsés.
    Teljes merülés viszont probléma, akár tönkre is mehet az akkumulátor ettől, de mint írtam a te dolgod.

    Viktor0610:
    Rengeteg sokkal nagyobb igénybevételt kívánó használati terület van, elég csak a navigációra gondolni, AGPS folyamatos képernyő, processzor is dolgozik ilyenkor elég szépen, fut a navigáció, tetejében általában szélvédőnél van a telefon szóval +50 fok legalább (klímázni lehet de a nap akkor is sütni fog rá, az se kevés).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák