- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Tárgyfotózáshoz keresek telefont, szóval egyetlen egy fontos funkció a jó kamera. Nem lesz semmi másra használva, egy tripodon fogja tölteni az életét valószínűleg állandóan töltés alatt.
Merre nézelődjek?
S8 vagy inkább felette?Köszi!
-
csohany
csendes tag
A Wayteqnél is partnerek vagyunk, ott valamiért nem kerültünk ki a partner listára a HancosyDigital -al. Nem nagyon maintanelik az oldal ezen részét. Viszont úgy néz ki, hogy sikerül a Mistical Hungary Zrt. vel szerződést kötni, ő is hivatalos Xiaomi importőr ( az egyik a 3 ból és az Ingram is beszállítónk lett ) nagyon nehéz volt megtalálni őket, és kapcsolatba lépni velük Xiaomi téren, nagyon védik a piacot, és szinte csak telefonszolgáltatókkal dolgoznak, de 1 év fülrágás utá beismerték, hogy igazam van, és a soknál jobb a több, piacot nyitnak felénk, hogy egyáltalán szóba álljanak velünk, de pénz beszél... Egy kis update a vállalkozásunkról: Hivatalos szerviz leadási pontja lettünk Győrben a TMX -nek ( mostmobil ) Itt a Média-MArkt -nál, és Nálunk HancosyDigital lehet leadni a készülékeket, amit háztól házig visz a szerviz, a TXM mára nagyon összeszedett lett, és sokkal de sokkal jobb! Mondjuk a 1.5 milliárdos EUS pályázat amit elnyertek ezt lehetővé is tette nekik. Mi nagyon meg vagyunk velük elégedve, igaz kicsit lassabbak lettek, de minőségi szolgáltatás. https://hancosydigital.hu megújult a weboldalunk is, és lett saját gyárátsú audió eszközünk ha valakit érdekel, érdemes, mert mi se tudtuk ennyire prémium minőséget adunk ennyi pénzért, de emelni már nem tudjuk az árát Hancosy i27 Airdots, és Hancosy i3 Pro Earbuds
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Okostelefonok között nézelődök, a Mi8 utódjaként, a következő elvárásaim lennének:
- AMOLED kijelző (amúgy vettem volna én is a Poco X3 Pro-t)
- jobbacska kamera családi pillanatokhoz
- 4500 mAh feletti akksi, azaz kevés használattal ha bírna közel 1,5-2 napot az szuper lenne
- max 140 000 Ft
- 3 vagy több évre tervezek, így az erősebb, időtálló HW jó lenne
- Wifi6 és lehetőleg 5GAmiket eddig kinéztem:
- Poco F3, presale áron bomba vétel, szuper hw és kijelző, de sajna a kamera nem a legjobb, talán ok, de a Mi8 alapján lesz támogatottsága (gcam stb).
- A52 5G jobb kamera de gyengébb hwEsetleg mit tudnátok még ajánlani illetve a fentiek közül melyik lehet a nyerő?
Előre is köszönöm!
-
Casanova*
veterán
szasztok! akkumulátoros tokot vennék samsung s10e telofonhoz! sajnos nem lehet már kapni sehol, nincsenek raktáron. ha valaki tudna ilyet eladót,szóljon!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
krypton
senior tag
válasz yuing #161063 üzenetére
Köszi a tesztet, a címből nem jöttem volna rá hogy itt az A52-ről is szó lesz!
Igazából pont ezeken őrlődőm én is, mert nem szoktam telefonon játszani, de azért ezzel a hardverrel a Poco valószínűleg pörgősebb lesz pár év múlva is.
Igazából lassan gyerekvállalás lesz azért írtam így hogy "családi pillanatokhoz", és azért otthon nincs mindig mindenhol kiváló fény!
Egy ilyen Samsung kb meddig lesz sebességben nem idegtépő?Esetleg van még bármi alternatíva jelenleg?
-
Sanyabá
senior tag
Mivel sokat vagyok vizes közegben , milyen okos mobilt vegyek ami vízálló, ütésálló, jó képeket készít, 6 colos vagy nagyobb.
Max. összeg : 200 ezer ft.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
őstag
válasz krypton #161064 üzenetére
Nehez megmondani, de az biztos, hogy a Poconak a sebességével évek múlva sem lesz gond.
Amoleddel a Mi 10T-t kizárod, az OP Nord hasonló az A52-höz.
Talán a Pixel 4A lehetne még egy érdekes opció. Fotózásban nem hiszem, hogy bármi is megközelíti az ársávjában. De nincsen hivatalosan jelen, és a hardver ott sem túl acélos. -
t72killer
titán
válasz Sanyabá #161065 üzenetére
Samu új A-sorozatából, amelyik szimpatikus. A52: alap, viszonylag olcsó, A52 5g: 5g-vel és picit erősebb SoC-vel, A72: optikai zoom-mal. Ütésállósághoz rájuk teszel egy spigen v akármilyen tokot. A strapatelókat bottal se piszkálnám, se samsung, se CAT se a chinaphone (Dogee, Blackview, Oukitel, stb) kivitelben.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Sanyabá
senior tag
Tehát az általad említett útólsó három telefon nem "strapa" telefonok?
Mint mondtam nekem a vízállóság lenne a fontos, pl. bírja a tengervízet, párát, ha beleesik 4-5 m-es vízbe ne okozzon problémát.
A Samsung A52 csak édesvízben és 1 m-ig írta.[ Szerkesztve ]
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
t72killer
titán
válasz Sanyabá #161069 üzenetére
Nem törésálló egyik sem - ez lenne a "strapa". Tengervizet semmi se szereti, azt instant le kell mosni édesvízzel ahogy kihúzod, úgy nem lesz semmi baja. 4-5méterre szvsz egy teló sincs hitelesítve.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyabá
senior tag
válasz Wallenberg #159171 üzenetére
Szia ! Látom régi a hozzászólás, én most vagyok ebben a dilemmában.
Végül milyet vettél?A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
t72killer
titán
válasz Sanyabá #161069 üzenetére
Ha valós a tengerbepotyogás esélye, mert pl kajakozol akkor én utánanéznék a vízálló tokoknak és ilyenbe tennék egy amúgy vízálló telót plusz hozzákötnék valami úszót, hogy ne kelljen a tenger fenekén sziklahasadékokban keresgélni.
-
IOX
tag
Sziasztok! Tegnap csináltam az 1. alapra visszaállítást. Minden elmentett telefonszámom eltűnt. Így derült ki, hogy mentéskor a telefonra kerülnek az új számok. Hogyan tudnám ezt a következő visszaállításnál elkerülni? Kb 60 Eft értékhatárig melyik telefon ajánlja fel, hogy hova menthetném az új telszámot?
-
Drughi
addikt
Szerintetek:
iPhone SE 2020 vs Pixel 4a
Szerintetek melyiket érdemes venni? Kamera, rendszersebesség, akkumulátor a főbb szempontok
-
xhege
veterán
válasz Drughi #161078 üzenetére
Kamerában a 4a, akksiban nálam a 4a jól bírta, de a feleségemnél az SE is piszok jól teljesít, bár ő nem power user. 3 óra körüli kijelző idővel, napközben adatforgalommal este még 50% körül van a kis SE. Rendszersebesség, hosszú távú támogatás, szervízháttér Magyarországon egyértelműen iPhone.
[ Szerkesztve ]
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok! Van olyan végleges, viszonylag egyszerű és biztonságos módja annak, hogy a P40 Pro-ra felkerülhessen a GMS? Ami aztán ott is marad és szépen használom mintha egy igazi Androidos Google támogatott telefon lenne?
Azt láttam neten, hogy vannak megoldások, de van ami tényleg jól működik? És minden működik?[ Szerkesztve ]
-
válasz Sanyabá #161079 üzenetére
Nagyon speciális dologra vágysz, amire még nincs mobiltelefon. Tényleg a legjobb megoldás venni egy iPhone 12-est vagy valamelyik másik almást és hozzá profi tokot. Számtalan variáció van. Kapásból mindezeket dobta ki a képkereső.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Céges telefont keresek:
- Árkategória. Bruttó 100k alatt
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, 2 évre best buy
- Mire használnád? email, telefonálás, céges alkalmazások (Slack, Miro, Trello, Outlook) fényképezés, videózás, tehát mindenre is
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, droid
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Jelenleg sima P20 van, annál ne legyen sokkal nagyobb
Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
Stabil telefon kell, mindegy melyik márka, 6GB RAM legyen és a kijelzőnek legyen elég fényereje! Üzemidő legyen P20-nál jobb!Mi most a best buy all round telefon 100k-ig?
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Haldoklik a jelenlegi használt HTC-m és lehet mégis szükségem lenne egy okostelóra!
- Árkategória. Max 25-30000
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Mindegy, jelenleg úgyis az online rendelés az egyetlen út.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszú távra, nem érdekel van-e tágomagatás vagy milyen app nem fut, működjön.
- Mire használnád? Telefon, SMS, zenehallgatás, SteamGuard
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Az android az úr úgyis.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Minél kisebbMaradnék feature telónál, de egy-két dolog miatt talán kell az okosteló app-ság. Bár a bankomnál sikerült megoldani hogy SMS-el működjön minden, a SteamGuard és a MS authenticatora lehet még szükség. Őszintén a Steam fiókom biztonsága mindennél fontosabb.
Párat kinéztem Nokia C1, 1.3 vagy Alcateltől 4034, 1, One modellek. De találtam egy ilyen abominációt is: [link] -
válasz Harbinger85 #161088 üzenetére
Újonnan, jól használható okostelefon 45 ezertől kezdődik. Ez alá nem éri meg menni. Ha valóban jót akarsz magadnak, akkor ezen összeg környékén keresgélsz. Ami még viszonylag kicsinek is számít (154.8, 73.6, 8 mm 164 g) és elketyeg pár évet: Honor 20e.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Ájvé
veterán
válasz Harbinger85 #161088 üzenetére
A felsorolt készülékek inkább hulladékok mint telefonok, nem ajánlott ha nem akarsz szívni velük. Poco M3 szerintem az ajánlott alsó kategóriában. Bangoodról kuponnal40-ből kijön. Ez mondjuk nem kicsi, de Honor nem tudom milyen lesz tulajdonos váltás után.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Sanyabá #161091 üzenetére
Ha csónakborulás után kritikus, hogy működjön a teló, mert pl azon hívsz segítséget, akkor alapból sztem lakjon pl egy jobbféle armband-ban. Egy csónak amúgy is kemény üzem, nem árt némi mechanikai védelem a telónak, ha pl valaki rátesz egy búvárpalackot
Ha nagyon vállakozókedvű vagy, bele lehet vágni valamelyik kínaiba, csak ez egyrészt simán lehet, hogy mégse vízálló és pont akkor hagy cserben, amikor nagyon kéne, vagy csak szimplán telós jellegű szívás van vele - egy biztos, hogy nagyon chinaphone darabra semmilyen személyes pláne pénzügyes adatot nem bíznék.
[ Szerkesztve ]
-
Harbinger85
aktív tag
válasz Algieba #161089 üzenetére
Hát annyit nem ér. Egyik se. Z3-asom is halt meg egy éven belül, az 130000 volt. Istenem, igaz szolgáltatói részletre vettem, de el se tudom képzelni hogy tudtam kiadni annyit egy vacak tepsiért. Fantasztikus cucc volt, csak cirka 10-15 évvel ezelőtt jött volna jól egy ilyen kütyü.
-
addikt
válasz Harbinger85 #161094 üzenetére
Akkor sok sikert a 25-30 ezres ipari hulladékokhoz
ha ennyit szánsz rá akkor érdemesebb használatban gondolkodniiPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
válasz Harbinger85 #161094 üzenetére
2018 decemberében volt 30-ért akciósan a Nokia 2.1, ami fapados phablet, 1GB/8GB totál alap és mára átkozottul lassú lett. Ezért cseréltem használt Xiaomi Mi9 Litére, amit itt az aprón vettem 45-ért. Ez már 6GB/64GB, vagyis sokáig megbízhatóan gyors lesz.
Tanulj a hibámból, ne vegyél olcsó okostelefont. Ha tényleg csak 30-at szánsz rá, akkor régebbi erősebb modellek közül válasz. Minimum 3GB/32GB kell a normális működéshez!A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
78zolika
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék (nem találtam fórumot a témára) szeretnék venni Iphon 11. 64 GB . Kérdésem melyik azok az üzletek ahol meg tudnám venni hivatalos Apple garanciával? Ja és nem 260. 00 Ft-ért Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest