Hirdetés

2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-29 11:49:17

Mobilarena

Akik hosszú tárva terveznek telefont, azoknak különösen fontos, hogy igényüknek megfelelő készüléket válasszanak, mert több évig is használni fogják. Ennek a topicnak a célja, hogy segítsünk ebben a választásban, rávilágítsunk az esetleges hibákra, vagy lehetőségekre, a javításokra, amik szoftverfrissítéssel jöttek ki és hasonlók. Nincs ez másképp azokkal sem, akik gyakran cserélgetik telefonjaikat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22001) bigpeace válasza BigBlackDog (#21996) üzenetére


bigpeace
(senior tag)

Sajnos en nem látok sok embert akinek ilyenje lenne, pedig viszonylag sokat eladtak belőle...
Xda támogatottság nincs szinte semmi, viszont a gyári rendszer eléggé pörgős, szóval nem biztos hogy megéri lecserélni...:)

(#22002) HuMarc válasza bigpeace (#21999) üzenetére


HuMarc
(PH! kedvence)

A felelősség/felelőtlenség sem teljesen korfüggő, vannak 13 évesek is, akik leteszik a mekiben az asztalra. Meg ilyen idősen már sokan járnak diszkóba, ott meg igen gyakori a zsebtolvajlás :U Mert egy részeg tizenévest nem nehéz meglopni.

(#22003) bakkir válasza rolixxx (#21976) üzenetére


bakkir
(tag)

Az ebay-en van szürkében is. 2 év gari van rá, neki kell visszaküldeni és ő megjavítattja. Postával együtt hasonló az ára, mint az expansys-nál. [link]

(#22004) edem96 válasza bigpeace (#21975) üzenetére


edem96
(senior tag)

Röviden és tömören az a bajom vele, hogy ha baja van akkor postázgassam, meg satöbbi... Ha meg az LG-t veszem, akkor azt itt javítják a Samsungba, akik az előző LG-met is pöpeceül megcsinálták. Az Optimus One melegedett, bevittem, és visszakaptam egy új alaplappal és egy új kijelzővel, mert állítólag észrevettek valami pixelhibát. És mindez 1 hétbe telt. És ezt figyelembe véve a postázgatással együtt kb. 2-3 hétig nem lenne telefonom, ami nem nyerő. Ezért veszek csak szolgáltatótól vagy olyantól akiknek van itt szervizük.

batai: 40k már megvan :K

Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}

(#22005) Ed3r_X_ válasza edem96 (#22004) üzenetére


Ed3r_X_
(PH! nagyúr)

Akkor vedd a SOKKAL gyengébbet, mert az LG az az. :N

"The best things in life aren't things"

(#22006) Pano válasza bigpeace (#21992) üzenetére


Pano
(PH! addikt)

Nem akarom erősíteni az offot, de én heti szinten találkozok egy ilyen szülővel.
Legutóbb egy apuka nézegetett egy 140 ezer forintos iPad-et, azt mondja a lányának veszi 5. születésnapjára, hogy legyen min játszania.
Szerinted?

Amikor meg debütált az iPhone 5, egy jól szituált anyuka bejött a kisfiával, érdeklődtek iránta, megvették. Kifizette a pénztárban, aztán odanyomta a 7 éves gyerek kezébe, hogy "Boldog Születésnapot és most egy rövid időre elég legyen".

Lehet most azzal jönni, hogy hát egy gazdag szülő nem nézi mi mennyi, meg a legjobbat akarja a gyerekének, mert mondjuk neki az a 200.000 forint annyi, mint nekünk a 15.000 Forint. Csak ez olyan dolog, hogy amikor én gyerek voltam (8-13 éves), akkor édesapámnak a vállalkozásra rettentő jól ment és nagyon jól éltünk. Emlékszem, hogy sokszor akartam számítógépet (ami akkor egy átlagfizetés ötszörösébe került). Meg tudta volna venni, de nem tette. Meg még számtalan drága dolgot, mégsem kaptam meg, ha nem látta úgy, hogy nekem való már.

[ Szerkesztve ]

Ha félsz a sötétben gondolj arra, hogy sosem vagy egyedül.

(#22007) edem96 válasza Ed3r_X_ (#22005) üzenetére


edem96
(senior tag)

Nem feltétlen LG lesz a vége. :N Csak az a formaterv.... szerelmes lettem abba... :B :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}

(#22008) bigpeace válasza Pano (#22006) üzenetére


bigpeace
(senior tag)

Na én pontosan ezekről a helyzetekről beszéltem...:K Az hogy valaki megteheti még nem jelenti feltétlen azt hogy meg is kell hogy vegye a gyereknek...hiszen egy ennyi idős gyerek nem vigyáz rá, nem használja semmire max játékra...Még az is más amikor kap a 10 éves gyerek egy 20-30 ezres androidos telefont...En attól vagyok kész amikor iPhone-t kap a gyerek pedig még el sem fér a kezében...:U Es ugye használni sem tudja, még épp hogy olvasni tud...Tudja melyik ikon melyik játékot jelenti. :(((

(#22009) Cyberpunk válasza edem96 (#22004) üzenetére


Cyberpunk
(PH! félisten)

Ott az a ha. És ha nem lesz baja?:) Egyébként a többi szerviz is ülhet rajta. 45 nap a határidő törvényben.

[ Szerkesztve ]

"Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. És leöntik vitriollal a szépet. Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget. Szíven döfik azt, akinek jelleme van."

(#22010) bigpeace válasza edem96 (#22007) üzenetére


bigpeace
(senior tag)

S Advance is sokkal gyengébb...;]
Acer lenne a legjobb, es igencsak kevés rá az esély hogy meghibásodik....
Egyébként ha már lg formaterv akkor nézted az L9-et?? Még mindig jóval jobb az L7 II nél hardveresen...:)

[ Szerkesztve ]

(#22011) jooker82 válasza bigpeace (#21999) üzenetére


jooker82
(PH! nagyúr)

Azért sem érdemes 14 éves kor alatt drágább telefont venni,mert a suliban pályázhatnak rá rendesen. Hallottam,hogy egyik ismerősömnek a saját osztálytársa lopta ki a memkártyát a telefonjából,kölcsönadta és egy páran nézegették,mire visszakerült,már nem volt benne. Szóval egy általános iskolásnak 25-30E ft-tól drágábbat nem is vennék.

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#22012) jooker82 válasza bigpeace (#22010) üzenetére


jooker82
(PH! nagyúr)

Pont kérdezték az L7 II topicban,hogy a gomját lehet e hivás fogadásra használni? Ha nem akkor szoft van rá?

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#22013) diegho


diegho
(PH! nagyúr)

Ez az L7 II szerintem brutálisan túl van árazva, véleményem szerint az L5 II-nek kellene ilyen hardverrel rendelkeznie. Én is telefont fogok cserélni a nyáron, de még nem döntöttem el. Igazából win phone-t vennék, de a nokiákra sok a panasz, a Huawei W1 meg még sehol, szóval várok, addigra talán lesz már Xperia M is, bár az L nagyon jó áron van a telenornál és én pont ott venném (ez a cloudmobile is szimpatikus, de az Xperia L olcsóbb lenne). Mondjuk még mindig nem vagyok biztos benne, hogy az Ace2-nél erősebb telefonra érdemes váltanom (főleg netezni akarok vele, néha 1-2 kép, gps), de az formára nem annyira tetszik és a 4.1 sincs sehol... (live with walkman-ről váltanék).

(#22014) Flyme válasza diegho (#22013) üzenetére


Flyme
(senior tag)

A W1 már kapható kékben, és feketében is: [link] De Itt először az a kérdés, hogy melyik platformot választod, ezt Neked kell eldöntened, de ha droidról váltasz, akkor előtte feltétlenül ki kell próbálnod valahol a WP-t, mert én mondjuk nem tudtam rászokni Android után a WP-re, a rengeteg hiányosság miatt.

[ Szerkesztve ]

(#22015) SDDS22


SDDS22
(kvázi-tag)

Nos kicsit megkésve, de itt a válasz. Eddig csak telefonról néztem a fórumot, mivel rokonoknál voltam és nem pofátlankodtam oda a gépük elé, telefonról meg kicsit kicsi a billentyűzet. Na mindegy most akkor írok. Köszönöm mindenkinek a dicséretet. Igazából amit itt hozzáértésnek neveznek azért kaptam a legtöbb bántást, mert én "csak egy kocka" vagyok :F . Nah mindegy. Most végre szeretnék magamnak egy másik telefont -mivel előjönnek a ZTE hibái és gyengeségei-, de most hardverben megfelelőbb szerkentyűre ruháznák be. Nekem ez a két készülék tetszik nagyon (igen a P1 is). De ha valaki tud hasonló tulajdonságokkal (és árral) készüléket, nyugodtan jelezheti. Egyébként én is így vagyok vele hogy van egy pár telefon ami hardvere ellenére valamiért nem jön be.

HuMarc:Téged nagyon sajnállak, mert tényleg hozzáértő vagy ezen a téren. Amúgy én azt tapasztaltam hogy bizony a legtöbb 13 éves csak FB-zésre és zenehallgatásra használja az okostelefont. Na meg arra hogy villogjon a márkájával...

Huawei P8 Lite

(#22016) phobeus válasza SDDS22 (#22015) üzenetére


phobeus
(fanatikus tag)

próbáltam visszakeresni, de nem találtam a hozzászólásodat, milyen telefonok játszanak a P1 (huawei ascend P1?) mellett illetve mennyit költenél rá? :)

LG Nexus™ 4

(#22017) quailstorm válasza SDDS22 (#22015) üzenetére


quailstorm
(PH! félisten)

Akartam én írni hogy 2.1-es X8-at kell venni a kisgyereknek hogy tanuljon meg barkácsolni és tisztelje a telefont... de túl nagy elvárás korunk "tehetséges fiataljairól, akiknek nincs rá szabadideje".

De az eddigi ultra amit láttam tömegközlekedési eszközön, azon behaltam. Pont azelőtti hétvégén állított haza unokatesóm az iP 5-tel, kiszállván a csúcsdroidból, a symbianból, és a maemo linuxból egy húzásra. Kész vége megunta, most használni szeretné...
ugye zeneteszt, jailbreak nincs, youtube az van...

és akkor másnap megyek villamoson, látok egy kb középiskola, 3-4-ik évfolyamába járó srácot, fülében a jellegzetes fehér füles. Zene meg kihallatszik. Egyszer csak előveszi, belájkolja a videót, majd vált. Mobilnetről hallgat youtube videót. Mondom ez igen, ezért aztán megérte hogy virítson az iphone 4(S)-sel...

néha azért fájldalmas egyesek mit (nem) csinálnak a telefonjukkal, de nem az én dolgom véleményezni az tény. De ettől azért befagytam no. Én még az audiograbberes meg a foobaros, és a letöltöm az MP3-mat korszakban tartok.

[ Szerkesztve ]

(#22018) SDDS22 válasza phobeus (#22016) üzenetére


SDDS22
(kvázi-tag)

Nos az az igazság hogy még nem tudom mennyi a keret, a ballagásomtól függ... De ha nem jönne össze elég még pár hónapig gyűjtögetnék. Az Acer CM S500, a Huawei A. P1 játszik, meg tetszik az Xperia L is, de azt drágának találom. Tehát 50-70-ig terjedő összeget szeretnék rászánni.

[ Szerkesztve ]

Huawei P8 Lite

(#22019) bigpeace válasza SDDS22 (#22018) üzenetére


bigpeace
(senior tag)

Cloudmobile erősebb mint a P1 viszont már eléggé limitált mennyiség áll rendelkezésre....már csak pár száz darab van szóval elég hamar elfog fogyni...:( Ha esetleg elfogy a p1 el is jól jársz :K Vagy esetleg lg L9 ami még elég jó ennyiért :)
Szerk: Cloudmobile helyett ha elfogy érdemes lehet még megnézni az Acer liquid E2 duo t is, expansysnál ugyanannyi mint a CM es elég erős ez is :)

[ Szerkesztve ]

(#22020) phobeus válasza SDDS22 (#22018) üzenetére


phobeus
(fanatikus tag)

Ha tetszik kinézetre az Acer akkor az a legjobb ezek közül, viszont sok embernek nem tetszik a külseje (köztük nekem sem), de ez nem jelent semmit, ettől még jó kis gép. Huawei P1-es gyönyörű szép telefon, szerintem jó választás, acer után azt választanám, LG L9 meg ZTE Grand X IN is beleférhet még, ZTE szintén jó telefon, nagyon tetszetős, bár ki lehet fogni olyat amivel lehetnek gondok, esetleg egy kicsit olcsóbban még S advance is jó.

Persze a kijelzőket meg miegymást neked kell eldönteni, hogy melyiket szereted illetve melyik tetszik jobban. És persze a Super Amoled kijelző negatív tulajdonságával is képben vagy, ezeket már neked kell eldöntened, amúgy bármelyiket is választod nem lősz mellé :)

LG Nexus™ 4

(#22021) HuMarc


HuMarc
(PH! kedvence)

(#22022) phobeus válasza HuMarc (#22021) üzenetére


phobeus
(fanatikus tag)

Szép lett, jól összehoztad a végére :) És a leendőbeli telefonvásárlók nevében is köszönjük :)

LG Nexus™ 4

(#22023) quailstorm válasza phobeus (#22020) üzenetére


quailstorm
(PH! félisten)

hmmm, amíg nem hoztam fel fényképeket az amoled ellen, és nem hordtam le a TFT vagy az IPS ellenében, addig nem nagyon hangzott el ilyesmi, sőt az AMOLED egyenesen előnynek volt feltüntetve az "élénk színei" miatt.
ennyire könnyű hatást gyakorolni vagy végre meggyőző voltam?
kár hogy olyan sok fos TFT panelt gyártanak... egy iP5 vagy jobb Nokia TFT simán olvasható napon, legalábbis szöveg, másra meg úgyse ott használod. Annyit nekem az amoled nem ér, több a hátránya...

(#22024) phobeus válasza quailstorm (#22023) üzenetére


phobeus
(fanatikus tag)

Én nekem nincs és nem is volt semmi bajom az amoled kijelzőkkel, szép képet adnak, viszont természetellenesen szétszaturáltak, legalábbis a samsungoknál így látom. Én meg soha nem voltam elfogult az amoled kijelző felé, nem lehet, hogy összekeversz valakivel? :) Figyelek, olvasok és ha valaki jól érvel, akkor azt a tudást fel tudom Én is használni, továbbítani. Ettől függetlenül nem úgy ajánlok valamit, hogy kijelzőtől függ, de mindenképpen helyesnek tartom azt, hogy elmondok mindent amit tudok valamiről, hogy megkönnyítsem a döntését valakinek aki éppen okostelefon vásárlása előtt van :)

(#22025) xenom0rph: hát még jó, hogy akkor van szabadideje :)

[ Szerkesztve ]

LG Nexus™ 4

(#22025) xenom0rph válasza HuMarc (#22021) üzenetére


xenom0rph
(PH! addikt)

Jó sok szabadidőd van 13 évesen :DDD

halahala

(#22026) HuMarc válasza xenom0rph (#22025) üzenetére


HuMarc
(PH! kedvence)

Ha több lennék, hétvégén, a suli vége előtt egy héttel, akkor is lenne szabadidőm :U

(#22027) diegho válasza Flyme (#22014) üzenetére


diegho
(PH! nagyúr)

A nem gyártói garanciás telefonok számomra nem léteznek, szóval még nem kapható a W1 itthon. Már próbáltam WP-t és mivel az androidra semmilyen programot nem telepítettem fel, ezért a WP is biztosan elég lesz.

(#22028) quailstorm válasza phobeus (#22024) üzenetére


quailstorm
(PH! félisten)

ez nem neked szólt, csak úgy általában
a topicban sztem én kezdem az amoled sötét oldalát ilyen szinten mutogatni...
nem jó az amikor az ember a 6-7 hónapos telójával szembesül a beégéssel, a képe meg sose tetszett, ahogy mondod, természetellenesek, a samsungok biztosan.
jó látni hogy nem fölöslegesen koptattam a billentyűzetemet

viszont a TFT se álom... a Nokia N900-amon már a második dead pixel is megjelent... :(((

(#22029) Flyme válasza diegho (#22027) üzenetére


Flyme
(senior tag)

Ezt honnan veszed? Náluk minden gyártói garis.

(#22030) apuc válasza HuMarc (#22021) üzenetére


apuc
(őstag)

:C

Egyébként én is ódzkodom a sufni GSM- garis telóktól, ezért vettem szolgáltatónál, inkább függő legyen, de ne szivassanak már a macskakaparásos garanciájukkal..öreg vagyok már ahhoz.. :N

[ Szerkesztve ]

(#22031) phobeus válasza quailstorm (#22028) üzenetére


phobeus
(fanatikus tag)

Én csak figyelek és ami új dolgot tanulok továbbadom, meg hozzáadok néhány személyes tapasztalatot is :)

[ Szerkesztve ]

LG Nexus™ 4

(#22032) zlatan77 válasza quailstorm (#22023) üzenetére


zlatan77
(senior tag)

Rám nem tudtál hatást gyakorolni. :DD
Mindig is amoled párti voltam és az is maradok.
Nekem minden más fakó és színtelen mellette.
Ha beég,akkor meg kijön a szervízes és 10 perc alatt új kijelzőm lesz. :)

[ Szerkesztve ]

(#22033) phobeus válasza zlatan77 (#22032) üzenetére


phobeus
(fanatikus tag)

ez csak akkor jön ki ha samsung amoledes vagy, illetve ha lejár a garancia akkor nehezen jön a futár... :)

LG Nexus™ 4

(#22034) maggi1886076 válasza phobeus (#22033) üzenetére


maggi1886076
(PH! addikt)

csak gyári garival veszek telót. és amikor a kijelzőt cserélik, akkor az érintőt, meg a keretet is.ezáltal új előlapom lesz.nem olyan rossz dolog ez. gari lejárta előtt meg cseréltetem újból és eladom a telót.2 évig úgy sincs meg... :D

Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/

(#22035) quailstorm válasza zlatan77 (#22032) üzenetére


quailstorm
(PH! félisten)

erre csak azt tudom mondani hogy rossz a szemed... ne vedd sértésnek
Van ilyen, én se piszkálom más TV-jét, mert egyszerűen neki az tűnik valósnak. Nem azt mondom hogy az AMOLED az ördög műve, főleg ha nem lenne ennyi baj az élettartamával. Ez csak a szubjektív véleményem ami egyezik sok más emberével.

nekem még a két szemem is totál más színhőmérsékletben látja a világot, az egyik olyan mintha borongós lenne, a másik meg napos... a kettő együtt normális :DDD

(#22034) maggi1886076: én meg csak gari nélkül, ill legutóbb bolti garanciával... több kárt okoztak mint amennyit javítottak...
így már érted miért sírok miatta?

[ Szerkesztve ]

(#22036) phobeus válasza maggi1886076 (#22034) üzenetére


phobeus
(fanatikus tag)

de nem csak samsungnak van amoled kijelzője, illetve nem mindenkinek ég be garanciális idő alatt, szóval na... értsétek már :D

LG Nexus™ 4

(#22037) Dhampir


Dhampir
(PH! félisten)

A Samsung Shopban néztem (Allee) SGS2 i9100 mobilt, az árlistán még szerepel 80.000 Ft-ért kiírva, de már nem lehet kapni. Azt mondták, hogy sehol nincsen. :(

(#22021) HuMarc

Klassz a lista, szép munka, köszönet a fáradozásodért! :C

[ Szerkesztve ]

(#22038) maggi1886076 válasza phobeus (#22036) üzenetére


maggi1886076
(PH! addikt)

de beég az 1 év alatt, normál használat mellett.úgy hogy nem értem, miket beszélsz. hülyeséget ne írj.itt amúgy is csak gyári garis telókat használunk, mert a bolti olyan mintha nem is lenne.

Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/

(#22039) HuMarc válasza Dhampir (#22037) üzenetére


HuMarc
(PH! kedvence)

Az S2 nem is éri már meg, ld. a lista :DDD

(#22040) phobeus válasza maggi1886076 (#22038) üzenetére


phobeus
(fanatikus tag)

Nem feltétlen ég be... ha nem max fényerőn használod és nem nyomogatod minden nap órákon át... nehogy már azt mond nekem, hogy minden egyes amoled kijelzős telefon beég a két év alatt, Te ne beszélj hülyeségeket... és lehet, hogy TE kizárólag gyári garis telefont veszel, de nem mindenki van így ezzel, valakinek 1 év után off a jó kis bolti gari.

[ Szerkesztve ]

LG Nexus™ 4

(#22041) maggi1886076 válasza phobeus (#22040) üzenetére


maggi1886076
(PH! addikt)

de beég;) lehet, hogy nem látványosan, de lehet tesztelni! sztem, aki itt kér segítséget azoknak a 90%-a gyári garisat vesz.főleg amoledből, mert fel van világosítva, a hátrányokról is!
a bolti gari nagy részt nem csak 1 év után off.nyilván vannak boltok, amik kivételek ez alól.

[ Szerkesztve ]

Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/

(#22042) xenom0rph válasza phobeus (#22040) üzenetére


xenom0rph
(PH! addikt)

Ez mekkora baromság amit mondasz... Ne nyomogassam a telefonomat egésznap? Ez abszurd. Ekkora hülyeséget, hát azért vesz az ember okostelefont, hogy nyomkodja egésznap....

halahala

(#22043) phobeus válasza maggi1886076 (#22041) üzenetére


phobeus
(fanatikus tag)

Jó akkor biztos, hogy beég... az emberek fele úgy jön ide be, hogy valami gsm boltról kérdez, majd mi jelezzük neki, hogyha már gsm boltból akar vásárolni akkor "itt" és "itt" vegye...

(#22042) xenom0rph: Szerinted mindenki akinek okostelefonja van naponta órákon át nyomkodja?

Oké szerintem hagyjuk is... felesleges...

LG Nexus™ 4

(#22044) RedJohn


RedJohn
(újonc)

Sziasztok!

Szerintetek melyik a legjobb ár/érték arányú telefon maximum 100.000 Ft -ig. A Nexus 4-et néztem ki, de gondoltam megkérdezem hátha ti tudtok valamit mondani erre. Köszi! :)

(#22045) quailstorm válasza phobeus (#22043) üzenetére


quailstorm
(PH! félisten)

Majd holnap megnézem az 1 évet alig használt de azért már összevert S2-őt hogy milyen a kijelzője. Aztán beszámolok. 2 osztálytársamnak egyidős, az egyik állandóan nyomkodja, a másik sose. Az állandóan használtról a kép már volt párszor linkelve.

(#22044) RedJohn: annál jobb nemnagyon... az a 2GB RAM mindent visz.

[ Szerkesztve ]

(#22046) Wa2x_ válasza RedJohn (#22044) üzenetére


Wa2x_
(PH! kedvence)

Parancsolj, még friss és meleg.

..: Old Honda's never die - they just get faster :..

(#22047) bigpeace válasza RedJohn (#22044) üzenetére


bigpeace
(senior tag)

Jól gondolod, a nexus 4 :K Viszont érdemes gyártói garival venni, ami rádob egy kicsit az árra...:) Hol szeretnéd venni?

(#22048) MacCaine


MacCaine
(őstag)

Nexus 4 vagy Padfone2?

Az egyik mellett szól, hogy gyorsabban kijönnek rá a frissítések, a másik mellett meg a + "tablet". Itt nézegettem őket, de egyszerűen nem tudok dönteni. A kettő kellene egybegyúrva. :)

Gyakorlati / használati tapasztalatok esetleg?

Pee for Houston, pee for Austin, pee for the state my heart got lost in... And shake twice for Texas. :-DDD

(#22049) phobeus válasza RedJohn (#22044) üzenetére


phobeus
(fanatikus tag)

kizárolag maximus 100ezer forintig? hát nexus 4-nek csak a 8 GB-os verziója van annyiért (gyári garanciával, gsm boltba már van 16 GB os is annyiért), de amúgy jó választás csak nem tudod bővíteni a 8GB meg szerintem kevés. Akkor már inkább a nagyobb kiadást választanám kicsit többért, sőt éppen holnap fogom megrendelni :D

padfone 2-t meg nem találsz 100ezerért még gsm boltban sem szerintem...

Azt hittem ugyanaz volt a kérdező :D

[ Szerkesztve ]

LG Nexus™ 4

(#22050) GLOCK34


GLOCK34
(fanatikus tag)

Ha már szóba jött megkérdezem. A padfone 2 szuper Ips kijelzője be tud égni?

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.