- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
Nem, a legelső nem tudja, az eredeti 2013-as, az XT1032. Utána jött tavasszal a 4G.
Sőt, szerintem még a 2. gen.-ből is van 3G-s változat.
Igazából egy 1 gen. 4G 16 GB-tal járna jól, de az még ritkább.
Viszont GPE ROM-mal, kipucolva, lite alkalmazásokkal teljesen normálisan fut nálam még mindig azt XT1032 is.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Ájvé
veterán
válasz gianone #108201 üzenetére
Igazad van, mondjuk 4G-et írta, szóval valószínűleg 3rd gen. Igazából ha nem tudná a 4G-t akkor is jobb választás lenne, mint a többi, de így meg nem kérdés. Szerintem modrom se kell, gyárilag is stock droid, ahhoz képest meg már minden extra.
(#108155) Rottweiler89:
Nem tudom mennyit szánsz rá, de G4 play jó árban van és nem csak másodlagos telefonnak lenne elég.[ Szerkesztve ]
-
Rottweiler89
senior tag
Köszi az ajánlatot, de 5"-ra nincs szükségem, ennek kompenzálására ott van a Note 4-em
Nagyon max. 25K-m, de inkább jóval alatta. A lényeg, hogy lehessen használni alapvető dolgokra, persze nem 100 megnyitott böngészőoldallal, plusz közösségi alkalmazások, és LTE-t sűrűn használok. Kapni fogja az ívet munkahelyen, a Note is kapott már, ezért is kellene másik teló.
Leon-t már találni jó árban, meg G2 Mini-t is, de ez a Motorola nehéz szülés lenne.[ Szerkesztve ]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
gianone
őstag
Néha elvesztem a fonalat, de a méret és az ár miatt 1. gen lenne a választás.
Google Play Edition ROM-ot pl. azért érdemes feltenni, mert magyar is, a motorolásban nincs, a helyhez is Morelocale2 kell, akkor már mindegy, mit mókol az ember. És motorolás nem stock ROM, csak stockszerű. Ez a GPE ROM az igazi guglis stock. Többek között ezért is kellett anno 5.0.2-re 7 hónapot várni, GPE majdnem azonnal volt.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz Rottweiler89 #108203 üzenetére
XT1039-re keress, úgy nagyobb esélyed van. Ebayen tuti találsz olcsón.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Ájvé
veterán
válasz #72487936 #108205 üzenetére
Ezek szerint nincs iránytű, AGPS van benne, mint (szinte) az összes többi telefonban.
-
chros
őstag
Tegnap elhagytam a Samsung S5-m (egyebkent a nem csereltem volna le). E helyett kene egy hasznalt/uj Androidos telo (kulfold).
Kovetelmenyek:
- ~5'' kijelzo, 2GB ram, jo lenne a >=32GB rom is
- szetszedheto legyen (aksi kiveheto es cserelheto)
- memoriakartyat lehessen beletolni
- hosszu aksi ido (S5 jol birta)
- s minden funkcio mukogyjon rajta (nem ugy mint az MTK chipsetes vackokon)Lehet kifutott modell is, ha meg tudom meg venni.
Koszi![ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Barátnőm a korábbi már igencsak lassú Samsung Galaxy Core LTE telefonját szeretné lecserélni. Karácsonyra egy Xiaomi Redmi 3s-t nézett ki. Nem vagyunk elvakultan márka megszállottak, ezért is nézett szét minden név alatt készülékeket. Korábban a sima Xiaomi redmi 3-t nézte ki ,de az kicsit régebbi ,és ujonnan már nem is kapni. Mi a véleményetek erről a készülékről? Előre is köszönöm a segítséget!
XBOX ID: GoTReX #4839
-
BenHans
addikt
chros: Árat nem írtál... Olcsóbban Moto G4 Play, Galaxy J5 (2016), de drágábban még egy LG G4 is jó lehet. Feltétlen fontos a cserélhető akku?
GoTReX: Redmi 3S Prime Keretet Te sem írtál, de ez egy jó ár/érték arányú megoldás...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Arcképgyáros
válasz GoTReX #108214 üzenetére
A többi telefon ebben az árkategóriában kompromisszumokat igényel.
A Redmi 3S (Prime) mindenben kiegyensúlyozottan nyújt annyit, amennyi a használhatósághoz szükséges, egy-két kiemelkedő tulajdonsággal megspékelve.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
ngaba
aktív tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, nem értek az okostelefonokhoz (nekem nincs is).
Idősebb rokonnak kellene ajándék telefon, max. 30-50k értékben. Nem baj, ha olcsóbb, de az sem baj, ha valami nagyon jó akciós vételt kifogok (azt szeretem).
Egy kérés volt: Legyen jó fényképezője, egy tönkrement fényképezőgép helyett lenne. (Nem profi fotózásról van szó.) Az okostelefon része csak minimálisan lesz kihasználva, szerintem az sem baj, ha gyengébb a hardver, de hosszabb az akkuidő. Így igazából az oprendszerre sincs megkötés, de azért én egy Androidnak örülnék inkább (ha lesz rá program rakva, azt valószínűleg én fogom feltenni rá).
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
chros
őstag
válasz BenHans #108212 üzenetére
Feltétlen fontos a cserélhető akku?
Nem, csak ha lefagy a keszulek, akkor konyebb ujrainditani.
Osszeghatar nincs, de nem kell jelenlegi csucstelo.En is neztem az altalatok favorizalt Redmi 3S Prime-t, de Angliaban csak ebay-rol lattam.
Egyebkent megbizhato kutyu?Koszi!
-
BenHans
addikt
válasz chros #108219 üzenetére
Tényleg jó cucc a Redmi 3S (Prime).
Ha 5.5" belefér akkor 65k a Redmi Note 3 SE.
Huawei P9Lite és Nexus 5X(nincs microSD) elérhető expansys-on is és már beárazásra került a Lenovo P2 is, gondolom napokon belül elérhető lesz.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Arcképgyáros
válasz ngaba #108218 üzenetére
Xiaomi Mi4C esetleg, ami nem csinál rossz képeket.
Egyedüli hátránya a B20 hiánya, de gondolom a 4G nem igazán fontos.
Vagy esetleg ha a keretet egy kicsit feljebb tolod, akkor a Nexus 5X is szóba jöhetne 65k körül. A piacon neki van az egyik legjobb kamerája.Ui: ha nem baj, hogy kicsit régi, és Windows, akkor esetleg a Nokia Lumia 808 vagy 1020. Persze, ha beszerezhető valahonnan.
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Mr molekular
újonc
Sziasztok!
Telefont szeretnék magam részére vásárolni, de nemtudom hogy mi tévő legyek, mert amiket olvastam egyes gyártókról az vagy pozitív, vagy negatív hozzászólás volt, és teljesen összezavartak. Nem volt a kezemben a készülékek, nincs is tapasztalatom, hogy eldöntsem jó vagy nem jó, igaz vagy sem amiket írtak róluk.-65000-85000 közötti tartományban gondolkozom.
-Újonnan vett készülékről lenne szó
-Hogy melyik szólgáltatotól lesz az teljesen mindegy (nem lesz mobilnet).
-Extra hosszútávra tervezem a vételt. 3-4 évre, vagy hosszabbra.
-Zenehallgatás, videónézés, fényképezés, telefonálás, játék!
-Android 5+
-5 coll-tól nagyobb
Kizárásos alap az hogy ne legyen samsung. -
-KP-
addikt
30-40k között mi a best buy jelenleg? Eustockon nézegetem a Vernee Thor-t, és a Meizu M3S-t. Melyik a jobb? Van olyan dolog, ami miatt esetleg kifejezetten nem ajánlott valamelyik? Esetleg más modell, amit érdemes szemügyre venni?
-
Viktor77
titán
60-70K-m van telefonra, főképp keleti gyártók modelljei érdekelnek. Legyen legalább 5.5"-ös, legalább 3 gigás, 32giga tárhelyes, Snapdragon procis.
Kinéztem a Xiaomi Note 3-at ([link]).
Tudnék jobbat venni ennyi pénzért?Csinálni kell. Kész. Pont.
-
gianone
őstag
válasz chros #108225 üzenetére
Nem tudom, milyenek a használati szokásaid, mi a prioritás, de S5 után a kijelző szerintem nagy visszalépés, ha fontos neked, akkor tuti zavarna.
Ha nem magyar ÁFA-t kell fizetned, azért jóval nagyobbak a lehetőségeid, mint itthon, pl. Amazonnal.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Gibo
senior tag
válasz Mr molekular #108222 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 3, Meizu MX 6 , Honor 7, Huawei P8
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Quattro
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, úgy néz ki, hogy meg is lenne a konkrét példány.
Amitől kicsit tartok, hogy magánszemélytől venném, amire van elvileg 3év gari, a készüléket a Média Marktban vásárolták pár hónapja és nem volt használva. Van minden a telefonhoz, számla, jótállás. Amitől tartok, hogy nem-e lett a telefon megbontva mert akkor hiába a számla meg a garilevél, azok ebben az esetben nem érnek semmit.
Volt már hogy megjártam a vásárlást szintén okostelefon vásárlásakor. Az a készülék is patika volt kívülről de mikor bevittük a szervízbe, mondták hogy bocsi, a telefonra nem érvényes a gari mert meg lett korábban bontva. Hogy lehet arról megbizonyosodni, hogy a telefon még nem volt megbontva? -
galuska95
aktív tag
Sziasztok!
Húgomnak első telefon vásárlásához érkeztünk el. max 50ezer kb. rá a keret. Amire használná: játékok (subway surfers, pou stb, semmi Asphalt 8 vagy nagy igényű játék), youtube, hivás, viber, fényképezés (közepes minőség is megfelelő). B20 hiánya nem probléma, mivel nincs mobilnete és ha lesz is pár év múlva akkor az nem 4G lesz. Ja és nem ártana ha 3évig kb üzemelne rendesen.Amiket néztem eddig Neki:
Meizu M3S
Xiaomi Mi4S
Xiaomi Redmi 3S Prime (kicsit kilóg a keretből)
Huawei P8 lite
Samsung Galaxy J3 (2016)Szívesen fogadok újabb lehetőségeket is.
Még a Xiaomival és Meizuval kapcsoaltban lenne kérdésem. Garanciás ügyintézés milyen (eustockról rendelném), mennyire megbízhatók és minőségiek (összeszerelés, anyaghasználat), teszteket olvastam róluk és azokban meggyőztek a hiányosságaik ellenére.Köszönöm előre is a segítséget!
-
Quattro
tag
Igen egy P9-est szeretnék venni. Megbontás alatt azt értem, hogy szét lett szedve a telefon, le lett véve a burkolata. Elvileg ezt látják a szervízben valahogy ha meg lett bontva a teló. Nem tudom igaz-e de ilyenkor vmi "zárfólia" vagy "zárjegy" elszakad és ezt meg tudja a szervíz nézni. Nem tudom mi igaz ebből.
-
DS39
nagyúr
válasz Quattro #108232 üzenetére
hát lehet van ilyen, bár az én naív kérdésem csak az lenne, hogy miért?
vesz valaki egy 160k-s telefont a MM-ban, és szétszedi, pedig az nem is szétszedhető? (felhasználói szemszögből)
még ha ki lehetne belőle lopni valamit, de kétlem, hiszen minden integrált egy okostelefonban. -
Quattro
tag
Igen, alapból én sem értem de pár hónapja ezt már átéltem. Akkor egy Lenovo Vibe Z2 Pro volt a megvásárolt készülék és azt is szintén a MM-be vásárolta az illető. Gari is volt rá, semmi külsérelmi nyom nem volt a készüléken, patika állapotú volt. Csak mikor nem indult egyszer el a teló be lett vive a szervízve és ott közölték, hogy hiába a gari nem ér semmit mert ezt a telefont vki már buherálta.
Hogy ki szed szét egy ilyen telefont nem tudom de mégis van ilyen...
Ezt hogy lehet ránézésre megmondani egy telefonról, hogy volt-e már bontva?[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz Sanyabá #108224 üzenetére
Szia! Amennyiben a 3/32-es verzió, akkor specifikáció szempontjából közel azonosak.
Mobilarena teszt van róla, de közvetlen tapasztalatom nincs. A MA! tesztek topikjai alá viszont be szoktam nézegetni, és van egy-két anomália. Nemsokára családtagnak szüksége lesz céges telefonra, néztem ezt is mert 50k körül van a keret, de neki Redmi 3S Prime-ot veszünk szerintem.chros: A legtöbben eustock-ról rendelik, nem tudom külföldről honnan érdemes. Geekbuying talán EU (spanyol) raktárból... A lényeg, hogy International verzió legyen. Itt az aktív topikja.
-
Homer18
csendes tag
Sziasztok okostelefont szeretnék vásárolni, 60-70 ezer forint környékén. Használtat nem szeretnék venni, és az lenne a legjobb ha legalább 2 évig kibírná. Az 5-5,5" lenne a legmegfelelőbb méret és androidosat szeretnék ,lehetőleg minél frissebb verziójút. (az ujjlenyomat olvasó 1 nagy plussz lenne). Az LG nexus 5x-et néztem ki magamnak, de arról most hallani ezt a boot-loop problémát, így is megérné vagy tudtok helyette mást ajánlani?
Válaszotokat előre is köszönöm -
N.Szil
tag
Sziasztok.
Melyik lenne jobb választás, kamera, üzemidő, kártyafüggetlen, magyar nyelvű menü, Dual-SIM a fontosabb. Lenne más alternatíva ebben az árkategóriában? Esetleg, valahol lehetne jobb árba kapni?[Xiaomi Redmi Note 4, 64GB, Dual SIM, Black]
[Huawei P9 Lite, Dual SIM, Black]Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Zufo
tag
Sziasztok!
Kislányomat szeretném meglepni karácsonyra egy mobiltelefonnal és a ti segítségeteket szeretném kérni a választásban.
Ár: 20 25e ft netto
Új készüléket szeretnék venni, lehetőség szerint az eustock.eu ról (vállalkozó révén nettó áron tudok ott vásárolni)
A telefon nagyrészt játékra lenne használva, szóval lehető legerősebb hardverre lenne szükségem ebben az árkategóriában. Persze tudom hogy ez kompromisszumokkal fog járni de a fotók/videók minőségét nem tekintem fontosabbnak nála, illetve az LTE sem kritérium, ha belefér igényesebb anyaghasználat de ez sem fontos szempont csak opcionális
Márka terén teljesen nyitott vagyok.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy ebben a "netto" ár kategóriában létezik-e telefon az említett oldalon ami megfelelne az elvárásaimnak. Viszont ha nincs iylen, akkor mennyi pénzel kéne kiegészítenem a keretet, mert olyan készüléket nem akarok venni amin az alkalmazások futtatását csak hatalmas kompromisszumokkal lehet futtatni (értem ez alatt pl a "lag" jelenségét).
Köszönöm szépen előre a segítséget !
-
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok! Bocsi hogy ide írok, de nem találtam hozzá való topikot.
Adott egy Blackview bv6000s a menüben csak a hálózat rész látható az eszközökhöz nem tudok legorgetni. Aztán folyton pofazik a kínai magyarul. Illetve se fenykepezot se semmit nem tudok vele megnyitni. Valakinek van ezzel a szarral tapasztalata?PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
SDDS22
tag
Sziasztok!
Nagyon olcsó Kínából rendelős telefont 20-25 ezer Ft-ért tudtok ajánlani? A Leagoo M5 szerintetek jó lenne? Sok elvárás igazán nincs, átlagos használat!Huawei P30, Dell E7440
-
törölt tag
Tisztelt szakértők,
Az androidos telefonokra milyen ingyenes térképet tudok letölteni és használni off-line üzemmódban hasonlóan a Here Mapsoknál?
Bocs az offért.
Tisztelettel: firecrest
-
gabber01
addikt
Sziasztok!
Nemrégen vettem (kb. fél éve) egy használt G2-őt, mert hogy az majd milyen jó lesz a Nokia 625 után. Sajnálatomra igencsak hajlamos belassulásokra, akadásokra, egyáltalán nem smooth a rendszer, pedig abszolút stock a dolog, és nem pakoltam tele minden szir szarral.
Egyrészről ez normális egy ilyen kaliberű telónál?A lényeg viszont, hogy milyen telefont tudnátok ajánlani, ami nem megy az agyamra az akadásokkal, jó kamerával és jó GPS-szel rendelkezik (mert az is kritikán aluli ebben. mint utóbb kiderült ez jellemző a szériára, szánalom a köbön). Ja, kb. 5"-es legyen.
Kb. 50, max. 60-at szeretnék rászánni, használt, új mindegy, csak független legyen. S6-al szemezgetek mostanában, de az már kicsit kereten kívül van. De még a végén ráfanyalodok egy ájfónra, pedig soha nem gondoltam hogy ez egyszer megfordul a fejemben. Azok viszont sokkal drágábbak még, és 6S plusztól érdekelne max.[ Szerkesztve ]
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Pokemon go-ra szerintetek melyik kínai okostelefont érdemes megvenni? A lényeg nagy kijelző, nagy akksi, biztos GPS és mobilhálózat. Olyan 30-40eFt-ot szánok rá.
Köszi előre is.
-
ngaba
aktív tag
válasz Dr. 444Hertz #108221 üzenetére
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.