- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wallenberg
senior tag
válasz
SDDS22 #134864 üzenetére
Cseh áruház, Csehországban forgalmazott termékekkel.
Néhány általuk forgalmazott telefonon (pl: olcsóbb, nyomógombos telefonok) még magyar nyelv sincs.
Az általad keresett telefonok ugyanolyan árban vannak a nagyobb áruházakban (pl: az Edigital, Média Markt) is hazai, gyártói garanciával!
Mindkét telefon többféle RAM, ROM változatban kapható. Inkább a 3 GB-os változatot vedd meg.
-
szaki04
senior tag
válasz
SDDS22 #104238 üzenetére
Ha csak ennyi a feltétel...Feléből ki lehet hozni.
-
gianone
őstag
válasz
SDDS22 #104238 üzenetére
Moto G4 eléggé adná magát stock androiddal. Brit Amazonon 64000 tokkal-vonóval hozzánk, de ha valaki hazahozná UK-ból, de akár Szlovákiába rendelve is megáll 60 körül. Vagy várni egy minimális akcióra. Expansyson nem tudom, mennyi okosban, de szerintem jön a szaki és segít.
-
sanya12345
újonc
válasz
SDDS22 #42802 üzenetére
az az igazság, hogy moto g nincs már, esetleg még alacsony havidíjas előfizu. a telekomot pártolom, de a többit sem vetem meg. szóval akkor mit ajánlotok?
tehát akkor amikre gondoltam:
xperia l,
ace 3 lte
one sv(első szériás)
optimus f5
optimus f6(előfizu)ha tudtok jobbat és írnátok, annak is örülnék
-
phobeus
aktív tag
válasz
SDDS22 #22018 üzenetére
Ha tetszik kinézetre az Acer akkor az a legjobb ezek közül, viszont sok embernek nem tetszik a külseje (köztük nekem sem), de ez nem jelent semmit, ettől még jó kis gép. Huawei P1-es gyönyörű szép telefon, szerintem jó választás, acer után azt választanám, LG L9 meg ZTE Grand X IN is beleférhet még, ZTE szintén jó telefon, nagyon tetszetős, bár ki lehet fogni olyat amivel lehetnek gondok, esetleg egy kicsit olcsóbban még S advance is jó.
Persze a kijelzőket meg miegymást neked kell eldönteni, hogy melyiket szereted illetve melyik tetszik jobban. És persze a Super Amoled kijelző negatív tulajdonságával is képben vagy, ezeket már neked kell eldöntened, amúgy bármelyiket is választod nem lősz mellé
-
mtcob
senior tag
válasz
SDDS22 #22018 üzenetére
Cloudmobile erősebb mint a P1 viszont már eléggé limitált mennyiség áll rendelkezésre....már csak pár száz darab van szóval elég hamar elfog fogyni...
Ha esetleg elfogy a p1 el is jól jársz
Vagy esetleg lg L9 ami még elég jó ennyiért
Szerk: Cloudmobile helyett ha elfogy érdemes lehet még megnézni az Acer liquid E2 duo t is, expansysnál ugyanannyi mint a CM es elég erős ez is -
quailstorm
félisten
válasz
SDDS22 #22015 üzenetére
Akartam én írni hogy 2.1-es X8-at kell venni a kisgyereknek hogy tanuljon meg barkácsolni és tisztelje a telefont... de túl nagy elvárás korunk "tehetséges fiataljairól, akiknek nincs rá szabadideje".
De az eddigi ultra amit láttam tömegközlekedési eszközön, azon behaltam. Pont azelőtti hétvégén állított haza unokatesóm az iP 5-tel, kiszállván a csúcsdroidból, a symbianból, és a maemo linuxból egy húzásra. Kész vége megunta, most használni szeretné...
ugye zeneteszt, jailbreak nincs, youtube az van...és akkor másnap megyek villamoson, látok egy kb középiskola, 3-4-ik évfolyamába járó srácot, fülében a jellegzetes fehér füles. Zene meg kihallatszik. Egyszer csak előveszi, belájkolja a videót, majd vált. Mobilnetről hallgat youtube videót. Mondom ez igen, ezért aztán megérte hogy virítson az iphone 4(S)-sel...
néha azért fájldalmas egyesek mit (nem) csinálnak a telefonjukkal, de nem az én dolgom véleményezni az tény. De ettől azért befagytam no. Én még az audiograbberes meg a foobaros, és a letöltöm az MP3-mat korszakban tartok.
-
jooker82
nagyúr
válasz
SDDS22 #21879 üzenetére
Szép irás volt és örvendetes,hogy 14 évesen ilyen jól látod a dolgokat.Az osztálytársaid,vélhetően a közeledbe se érnek ilyen technológiai,de értelmi szinten se.
Igazad van a név+ a tudatlanság sajnos sok telefont feljebb tud emelni...és ezt ők,amig be nem nő a fejük lágya,úgysem fogják megérteni. -
Švejk
őstag
válasz
SDDS22 #21879 üzenetére
Phuhh! Szép írás, és egyetértek. Imádom, amikor az ára alapján döntenek egy telefonról!
A kérdésre: Cloudmobile. A proci közel sem ugyanolyan erős, a P1 gyengébb. A P1 egy Optimus L9 szint prociban, az S500 meg egy HTC One S. Az meg azért eléggé nem ugyanaz.
Az Amoled? Igen, beég, ez a rákfenéje. De lehet, hogy megúszod és nem ég be, lehet hogy meg elég hamar kijön a hiba. De összességében akkor is jobb az S500. -
phobeus
aktív tag
válasz
SDDS22 #21879 üzenetére
Acer Cloudmobile jó vétel nagyon is, P1-est talán én vagyok az egyetlen aki ajánlgatni szokta, nekem nagyon tetszik az a telefon. SAmoledről már sok szó volt, beég, ha nem is 1 év alatt, de idővel biztosan. Persze számít a fényerő meg, hogy mennyit használsz egy-egy appot.
Én azt mondom egyikkel sem lősz mellé, jó választás mind2 telefon, talán a kijelző miatt acer-t mondanám
-
Ed3r_X_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest