- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz Acheron #107550 üzenetére
+1
(#107551) revibe
Ha azt nézzük hogy a hivatalos ára 140k akkor semmi gyanús nincs benne !
Az a valóság hogy ritka az ilyen korrekt hozzáállás, én más bolttal már jártam úgy hogy szinte könyörögni kellett hogy adják vissza a pénzemet, ők pedig egyből visszavették és még elnézést is kértek, szerintem nem véletlenül lettek ők 2016 -ban az ország boltja !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Új telefont szeretnék venni, vagyis a húgom. Kinézett magának két telefont,egy Huawei Y5 II LTE és egy LG Spirit C70 LTE (H440). Papíron jól néznek ki (4 mag, 1 GB RAM, 8 GB ROM, 1280 x 720 kijelző, türhető kamerák, stb), mondjuk 1 GB RAM az már lehet kevés is. Tudtok mondani egy harmadik választást, vagy ha nagyon szerények ezek a telefonok, ennél jobb telefonokat?
Ami fontos:
- Max: 40k,
- Új legyen,
- Ami most van jó áron (lehet, fekete pénteken pont pár jó telefon lesz ebben a kategóriában)
- Felhasználás szempontjából átlagos, telefonolásás, sms, internet, viber, fotózgatás csak úgy, pár játék.
- Android lenne az igazi.
- Képernyő átmérője szerintem 5" körüli, 13 éves lánynak lenne.Feltöltő kártyás előfizetése van, amihez van mobilnet is, ha ez fontos a telefon választásnál.
Előre is köszönöm a választ!
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
-
törölt tag
Üdv!
Most tervezek okostelefont vásárolni és a Redmi 3S-re esett a választásom. Három kérdésem lenne:1. Lehet bármi hátulütője, ha innen és ezt rendelem?
2. Van ebben az árkategóriában (~40 ezer) olyan készülék, aminek jobb a kamarája? Ha van, akkor még átgondolom a választást, mert ez számomra fontos szempont.
3. Kell-e attól a lehetőségtől tartani, hogy a kedves kínaiak valahogyan hozzáférést biztosítanak maguknak a telefonomhoz? Például így? Nem attól tartok, hogy a cégvezetőket érdeklik a személyes adataim vagy a jelszavaim, de attól igen, hogy ha a birtokukban van, akkor az megjelenik a feketepiacon is.
Köszi a segítséget! És bocsi, ha valamelyik kérdés esetleg nem ebbe a topikba illik.
-
Ájvé
veterán
válasz Noda10 #107530 üzenetére
Hamarosan jelen lesz, Redmi 3S stabil ROM-ba bekerült a magyar nyelv is már, ami azt jelenti hivatalosan is meg fog jelenni itthon.
Mellesleg semmit nem kell mókolni, eustocktól global dev ROM-al kapod meg, ami teljesen magyar és dobozból kivéve tökéletesen használható.[ Szerkesztve ]
-
Vegitaa
senior tag
Erre esetleg valaki?
-
lalyoska
tag
Sziasztok!
Lejár az előfizetésem és új mobilt szeretnék venni.A Honor 7 és a Huawei P9 Lite közül ti melyiket választanátok? Elsődleges, hogy viszonylag jó legyen az üzemideje, és a kameráját hobbifotózásra használnám, tehát ez is fontos lenne.A Honor 7 attól,hogy régebbi,azért tud annyit, mint a P9 Lite? A 2 közül ti melyiket választanátok?
köszi.
-
lalyoska
tag
Még annyi,hogy a Honor 7-re rá tudom telepíteni az Android 6.0-t?köszi.
-
Cyby007
újonc
Sziasztok!Black Friday alkalmából szeretnék kis tudást kérni tőletek új mobiltelefon vásárlása előtt.
- Árkategória:
50000-60000 Forint körül
- Használt vagy új?
Új
- Hol vennéd meg?
Telekomos konstrukcióban vagy függetlenül,európából rendelve pl
- Hosszú vagy rövid távra tervezel?
min 2-3évre tervezném a telefont
-Oprendszer
nem vagyok elkötelezve semmi mellett,eddig androidot hasznaltam.
- Mire használnád?
böngészés,néha játék (min 2gb RAM),fényképező funkciója is legyne mert nem viszek magammal fényképezőt(átlagos vagy jobb hátlapi kamera)
skype vgay fb messenger hasznélata(elölapi kameran ne 2 paca legyek...)
nincs erős igénybevételnek kitéve(nem napi több orát hazsnálom most se)
nincs márka függöségem.
Nem lényeges egynelöre a mobilinternetezés,wifin használok netet.Ha valamit kifelejtettem volna,késöbbiekben pótolom.
válaszoakt előr eis köszönöm[ Szerkesztve ]
-
lalyoska
tag
Honor 7-ről tudtok esetleg tapasztalatot írni?
Nagyon tetszik a fémház, és szép mobil. De...? Menyire erős az akksija? Hobbifotózásra használható azért? A programok gyorsan futnak rajta?
Köszi! -
Isti2
aktív tag
sziasztok.
az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e váltanom teljesítmény szempontjából lg G2 f320(snapdragon 800 4x2.26ghz, adreno 330, 2gb, 2600mah 5.2" fullhd) készülékről sony xa ultra(helio p10 4x2ghz+4x1ghz, mali t860mp2, 3gb, 2700mah 6" fullhd) készülékre?
azaz erősebb, gyengébb vagy hasonló a sony teljesítménye?
előre is köszönet. -
lezuvius
őstag
-
Gibo
senior tag
válasz lalyoska #107569 üzenetére
A fémházról meg annyit,hogy jó,ok,tényleg fém,de érzetre nem kiemelkedő,mások ennél sokkal kellemesebb, tapintásra minőségibb fémet adnak,a műanyag részekrőé nem is beszélve. Egyébként jól egyben van, gyors is, hobbifotózásra tökéletes, a kijelzője is szép, szal jó telefon...
BF-en vmall-on is olcsóbb lesz a H8,ha minden igaz, az jobb választás[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Isti2
aktív tag
-
Csababá
tag
Sziasztok! Korábban is korrekt segítséget kaptam itt, ez úton is köszönöm. Sajnos tönkre tettem Galaxy S Advance készülékemet, ami kompromisszumokkal, de még épp elég volt. A nejem szintén Samus, az S3 teljesítményszintje, mérete, tudása talán meg is felelne nekem.
- Árkategória. Kb 20-30k HUF.
- Használt vagy új? Nyitott vagyok a megbízható és egyszerű megoldásokra.
- Hol vennéd meg? Nyitott vagyok a megbízható és egyszerű megoldásokra.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú távra, best-buy-t.
- Mire használnád? Normál felhasználás, fényképezgetés, internet, éjszakai olvasgatás, zenehallgatás, ritkán GPS navigáció
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Eddig csak android volt, amivel semmi bajom, de szükség esetén akár válthatok is.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 4-5 coll
- Szeretném, ha gond és töltés nélkül kibírna egy közepes napot, valamint normál használat mellett nem kellene különösebb kompromisszumot kötni. Esetleg lehetne értesítési ledje. Nem különösebben tetszenek a nagyon sarkos, vagy nagyon gömbölyű formák, a fenti samuk formára bejöttek.
Egyéb hirtelen nem jut eszembe. Mit ajánlanátok, kérdeznétek még? (Esetleg vegyem ki a kezem a biliből? )
Előre is köszönöm a segítséget. -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Átlagfelhasználónak 110k alatt mik a bestbuy készülékek? Több ismerős is kérdezett hasonló árkategóriában, elsőre nekik az 5S (méret, szervizháttér, ios miatt), a Honor 7 és a Mate S tetszett, de a honornál tartanak a sárgulástól.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Švejk
őstag
Sziasztok,
Egy ideje már nem követem figyelemmel a topikot, de egy kis segítségre lenne szükségem
Édesanyámnak tönkrement a Lumia 520-a, én pedig (szintén WinPhone használóként) óva intettem a rendszertől, androidos mobilra lenne szüksége.
A következők lennének a szempontok:
-Csak új
-Független/T-mobile
-Hosszú távra, megbízható használat az elsődleges, nem szeretnénk kísérletezni
-A jó fényképező plusz pont
-Stabil működés, betonbiztos rendszer, a jó terméktámogatás sem hátrány
-Max 5-5'2 kijelző, ne legyen túl nagy tepsi
Nagyjából ennyi, ami az árat illeti, rugalmas a dolog, de 50.000 környékén, plusz-mínusz valamennyi nézelődünk.
Előre is köszi a választ! -
BenHans
addikt
Bdanyy: Szia! HTC M9, Nexus 5X
Švejk: Szia! Esetleg Redmi 3S Prime?
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Gibo
senior tag
válasz Bdanyy #107577 üzenetére
Honor8 BF-en szerintem be fog csúszni 110alá, az remek választás.A Zuk Z2 pro is kiváló telefon, de hivatalosan nem tud magyarul (viszont b20at ismeri), és szintén 110e Ft alatti az ára.
Jó a Honor 7, nekem nem sárgul, viszont a fenti kettő sokkal jobb. Ha 65-70e Ft-ért megkapják a H7et, akkor megéri azt választani, 85-90e Ft esetén viszont már megéri kicsit rádobni, és a fentebbi készülékekből választani.Švejk , T-nél most egész jó áron adják a Honor 7et, de pontos részleteket nem tudok, esetleg kérdezd meg vmelyik boltjukban.40-50 körül baromi jó ajánlat.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
IlonaK
újonc
Mi a véleményetek erről a telefonról? Szeretek játszani, fontos, hogy azt bírja. http://gsmpalota.com/Lenovo-Vibe-C2-Dual-Magyar-nyelvvelosszes-tartozek
-
stereodead
csendes tag
Sziasztok!
Nokia Lumia 620-ról váltanék androidos telefonra. Nem akarok sokat költeni rá, viszont örülnék, ha tudnék vele vállalható fotókat készíteni, viszonylag jó lenne az akksiidő és kevés a hiba/lefagyás. Eddig legtöbben a Huawei P8 lite-ot említették. Ránéztem hardveraprón és 35ezertől indulnak ezek a telefonok, ami még úgy épphogy belefér nálam a keretbe. Van esetleg ennél a típusnál jobb ebben az árban? Illetve mire figyeljek vásárlásnál, ha emellett döntök? Egyszerűen válasszam ki a legolcsóbbat a hirdetések közül és vegyem meg? Abszolút nem értek a telefonokhoz, szóval sok a kérdőjel.
Előre is kösz a segítséget.
fgsfds!
-
hape60
aktív tag
Samsung G. A5(2016) 60-ért a Tkomnál MoveM csomaggal 60k. Az A3 szimpatikusabb (kisebb), de az A5-ről több jót írnak. Vehető? Nem akarok többet költeni, meg kéne valami előfizetéses csomag is..
-
gianone
őstag
válasz hape60 #107586 üzenetére
Move M-re 40 a Honor 7.
Mondjuk én ezeknek a Move csomagoknak egyáltalán nem látom a racionalitását, akkor már valahogy Next S társkártyásat érdemes intézni, ha kihasználja az ember és ha van pl. otthoni előfizetés a családban. Vagy Domino Most.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Arcképgyáros
-
bardati
tag
válasz Dr. 444Hertz #107588 üzenetére
A youtube kajálja le nagyon, azt leszámítva simán elég egy giga
Bardati
-
gianone
őstag
válasz Dr. 444Hertz #107588 üzenetére
De csak társkártyában. Nélküle drága, és rászámolnak havi 1500-at minden telóra.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
hape60
aktív tag
válasz gianone #107587 üzenetére
A Honor 7-et néztem én is, de a fórumában elég sok negatív kritika volt; meg nagy is nekem, az A3 jobban kézre áll. Az A5 meg keskenyebb...
Elég régóta tipródok, 50 körül akarok venni valami telót. Viszonylag keveset beszélek, nagyrészt az otthoni gépen netezek, de néha jó lenne mobilan is használni a netet.
A Next S-t nem hiszem, hogy ki tudnám használni. A Most jó, de január 31-ig tart, utána biztosan változás lesz. A Move társkártyás lenne, otthoni teló is van.[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz hape60 #107591 üzenetére
Aha, 4-ért azért más a Move M. Te tudod, de sokkal jobb vétel Honor 7. Viszont várd meg a holnapot, biztosan más is lesz akciós.
Viszont Next S társkártya a két év alatt kb. 30-cal került többe, mint Move M. Első évben 4790, utána 5490. Tehát ha a teló kedvezményén nagyobb a különbség, akkor ingyen kapod a nagyobb csomagot. Azért ezt nézd meg.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Lefty
addikt
Ez a Xiaomi Redmi 4A nagyon durva, hogy milyen specifikációt nyújt 30 ezerért, nem is értem hogyan lehetnek nyereségesek. Szerintem faternak ezt fogom most megvenni, mert ennyi a keret, kíváncsi leszek rá.
-
Vegitaa
senior tag
Köszi. Hát nem is tudom. 6 col alá nem szívesen megyek, meg igazából az a 12 mp-s kamera nekem kicsit karcsúnak tűnik. Főleg a Lumia 1520 20mp-s kamerája után...
Most Mate 9 az esélyes, de Lenovo vagy Xiaomi is szóba jöhet. Vonz a nagy képernyő, a jó kamera, no meg a Mate eseteiben a fémház.[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Készülvén a holnapi black friday-re, a segítségeteket szeretném kérni telefonvásárlásban (nem biztos, hogy most veszek, csak ha jól leakciózzák). 50-60 ezernél többet nem szánnék rá.
4,7-5 colban gondolkozom, a cél a jó navigációs készség (tehát a GPS-antenna rendben legyen), a vékony design (zsebben hordozom) és az elfogadható akkus üzemidő. a BlackBerry és Windows Mobile után most az Androiddal próbálnék szerencsét.
Köszönöm.
Szerk.: a jó kamera sem elhanyagolható szempont.
[ Szerkesztve ]
-
deja vu
addikt
Sziasztok!
Mi most az abszolút csúcs telefon?
Kamera egyáltalán nem érdekel, Fullframe fényképezőgépem Carl Zeiss objektívekkel ezerszer jobb mint bármelyik csúcs telefon. Nem is használom/használnám fotózásra a telefont, mert szégyen amit a telefonok tudnak.-Jó anyagminőség ami fontos,
-Hosszú támogatottság
-Csúcs hardver
-Jó kinézet
stb..Iphone 7+
OnePlus 3T
Xiaomi Mi Mix
Xiaomi Mi5S PlusIphone-om soha sem volt, és őszintén szólva eléggé sokallom az árát, de meg tudnám venni, de utólag lehet, hogy bánnám mert ez mégis csak egy "szaros" telefon és 300 ezertől indul az ára boltban. Vagy vegyek egy 6s+ 64gb-ot próbának "olcsón" ~200 körül és ha tetszik akkor följebb váltok 7+-ra. Lehet, hogy nem tetszene, hogy nagyon zárt meg minden, de már kinőttem a rom cserélgetésből és lehet megfelelne a zártsága most már. Ha nem tetszik akkor meg OnePlus 3T-t vennék.
Mondjuk irtózom egy kicsit ezektől a márkáktól mint a xiaomi, oneplus mert még egy ismerősömnek sem volt soha ilyenje.
A Samsung S7 Edgé-ról meg olvastam, hogy néha eldobja a hívást?
A Samsung Note 7-et azt megvettem volna ha nincs gubanc vele.Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest