- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #13140 üzenetére
Alulfeszelést nem akarok, instabilitást is okozhat. Inkább majd veszek másik hűtőt. Azért tán nem káros ami be van állítva alapból.
ennek a 7MHz FSB plusznak meg tényleg nem sok értelme van. De a Celeron E3200 is határig volt húzva (több mint egy évig). Még 1-2 MHz és be se kapcsolt. De az elsőre belőtt 3GHz az ment. (2,4-es gyárilag, de 800-as FSB-vel, 12 és 6-os szorzók)Digi meg mifelénk nincs. Havernak már az 50megásra is anyáztam, most meg...
Még ez a 15megás is megváltás volt optikán és 5megás feltöltéssel.Északi hidat nem kéne hűteni valamivel? Érzésre 80°C minimum megvan...
megégettem az ujjam...de az mindig is forró volt, csak arra nem emlékszek hogy ennyire.
-
w333
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #13110 üzenetére
Csorba ragasztós tapétavágó kés jó lesz? Mert az volt
Ja, nem vettem ki az alaplapot ami azt illeti... Bár hozzáfértem hátulról a házam miatt, szal az nem volt gond.
Valamiért nem akarták a pöckök az igazságot, pedig a mesékben nagyon simán megy.Fehér szilikonpaszta, állítólag nem vezető. Gyakorlatilag se mert az Athlon XP 2600+ úszott benne.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #13107 üzenetére
Először is anyád az Intel stock hűtő. 2 lába nem akart visszamenni a helyére pedig két videót és a használati utasítást is megnéztem. Recsegett ropogott az alaplap, totál be voltam fosva.
Aztán szerintem elbasztam a pasztázást, lehet sok lett. Ennyi nem volt az előzőn de az ezüstpaszta volt.Aztán ne kérdezd hogy de felpattant.
Ja egyébként darabolásnál is sérült egy pin de vissza sikerült görbíteni törés nélkül. A ne érj hozzá meztelen ujjakkal a pinekhez szabályt megszegtem
Alul a képek direktben legnagyobban. flickr
Ez a hőfok a leggagyibb Intel hűtőhöz képest jó?
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #13032 üzenetére
Ez a legmegterhelőbb játék eddig, a többi régebbi. Skyrim, Mass Effect-sorozat, Dragon Age I-II, ilyenek mennek főleg.
Ha a kártyáját is lecserélném, akkor is valami hasonló kisfogyasztású darab kellene helyette (a GT520-nak ugye igen kellemes 29W-os TDP-t írnak mindenhol - ha minden igaz, terhelés alatt, idle még kevesebb). Mondjuk már a processzor miatt is tiltakozott a csajszi - nem akarja, hogy költsek a gépére.
w333: igaz, nem azt az E6700-at, amelyikre gondolsz, hanem az újabbat, de fel tudom ajánlani kipróbálás erejéig, miután megjön az L5420 (EU-n belül jön, tehát pár napon belül itt lesz, az adapter meg eleve megvan már). Ugyan nem írja a Q965 chipset datasheet-je a kompatibilitási listában, de ki tudja. Elvileg FSB alapján jó bele.
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #13026 üzenetére
Nekem fontosabb a magas órajelnél az alacsony fogyasztás, így eleve az L54** procik között nézelődtem.
(A barátnőm meg ellenne az E6700-zal is, de miért ne fejlesszek a gépén, ha már játszik rajta - saját notiban hamarosan SSD csere lesz, így rendszerlemeznek megkap tőlem egy felszabaduló 60 GB-os Kingston V300-at.)
w333: a szóban forgó asztaliban egy 250W-os, Seasonic beles SFX táp van, vígan elbírja a jelenlegi konfigot (valami G41 chipsetes MSI lap / E6700 / GT520 / 250 GB Samu vinyó / 2*4 GB Kingmax DDR3)
-
-
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_ #12984 üzenetére
Nem, is csak sajnos nem is nagyon lehet mást ajánlani.
Remélem hamarosan jönnek a 820, stb utódok is.
Igazából azért is nem akarom meg venni a 925 -t
mert azért csak 2 mag már.
Jó lenne valami 4 magos ,1gb 720p lumia, 4,7 collba szoftveres gombokkal, egy értelmes közép kategóriás telefonnak mint amilyen a 820 is volt.
Az is gyakolratilag csak felbontásba volt gyengébb mint a 920, de minden felső kategóriás lumia cuccot meg kapott.
Ja igen lumia 930 eléggé best buy..
Nem sok zsír új telefont lehet kapni 150ért ami fhd, brutál kamera stb van benne- mondjuk glance screen nincs amit nem értek mért. -
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #12967 üzenetére
Ahogy néztem, automatikusan a monitor (1920*1200 -> 24" Acer S-PVA monitorom, ezt használja, mióta a sajátja tönkrement) felbontását lőtte be a játék, azt most levettem 1440*900-ra és kikapcsoltuk a AA-t, egy fokkal jobb. (Hozzáteszem, tényleg most telepítette fel és kezdett el vele játszani a barátnőm.)
Az AC3 viszont minden állítgatás nélkül teljesen jól futott, ott valószínűleg értelmesebb automata beállításokat lőtt be magának.
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #12965 üzenetére
Én úgy látom, hogy az AC4 olyan 15-20 FPS-sel (szemmel láthatóan szaggatva) megy a gépén (Pentium DC E6700 / 8 GB RAM / GT520), mondjuk itt az is közrejátszik, hogy a VGA sem izombajnok, meg HDD van csak a gépben, így arra van telepítve. A korábbi AC-k bőven jól futottak ezen a konfigon (most játssza ki a sorozatot), persze ez nem jelent semmit.
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #12928 üzenetére
AC4-re építve a Unity gépigénye mennyi lesz? Nagyon ajánlom, hogy baráti legyen
Most nézegettem a gépigényét az AC4-nek, én kifejezetten durvának találom, hogy a minimális gépigényre egy erősebb LGA775-ös négymagos CPU-t írnak. (Csajom épp most kezdett el vele játszani, én meg még mindig nem rendeltem meg neki a Xeont a Pentium DC E6700 helyett.)
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #12797 üzenetére
Hasonló, de annál több. Elvileg nem megy állandóan, hanem a közelségérzékelő működésbe hozásával működik (pl. elhúzod felette a kezed stb., de zsebben/tokban nem aktiválódik).
Lumia 520 csak azért nem kapta meg, mert low-end telefont valamivel meg kell különböztetni a termékpaletta többi részétől - ugyan hardveres okokkal magyarázták, de ez a magyarázat ott sántít, hogy az AT&T forgalmazta 520-ak megkapták
, 630-ban meg ugye nincs közelségérzékelő, ott azért nincs.
Hozzátenném, hogy a késői Symbian-os Nokiák, ill. az N9 alapból ismeri a funkciót. A WP8-as Nokiák nem azonnal kapták meg, kellett hozzá a GDR2/Amber frissítés tavaly nyáron, azzal jött a feature.
Androidon meg elvileg vannak hasonló elven működő appok, de a Moto X gyári megoldását leszámítva (Active Display ott a feature neve) ezek nem annyira jó megoldások, kipróbáltam párat Nexus 7-en.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #12778 üzenetére
CM7-tel jó az. Navigálni, emailezni néha netezni.
Meg egyébként is, nem én dolgom. Nekem az a dolgom hogy megcsináljam. nem véleményezni.Ezzel a példánnyal az a baj hogy össze van verve, be van ázva, és sufniGSM-ben szétbaszták...
De úgy látszik még utoljára kapott egy érintőt azt megy ameddig megy. -
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #12767 üzenetére
Mert szerinted ha veszel egy telefont amit átment 3 ember, át lett állítva ART-ra és vissza, OTA-n frissítetted 20x, és nem indítottad újra 3 napja, akkor az úgy fog működni mint ahogy megálmodod? Mert ez volt a helyzet...
Az első 18-22 órában jó. A harmadikban már elég nyögős. Droid...Ja és a tetejébe még nightly is volt a rendszer rajta.
-
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_ #12769 üzenetére
hu de kva okos vagy már bocs. mé nincsenek meg? me végül is nem jöttek be ? akkor meg ? örülnék ha nem tudnál minden mindenkinél jobban
No akkor :
Hox nagyon fosh akku . Tegra . melegedett mint állat , és olyan játék ami a nexuson röhögve ment szét laggolt.
Ja és ázsia volt, szívtam vele.
4x : gyári szoft egy kalap szar volt. cm-el se volt az igazi.
Nexus : ki volt örgedeve ennyi .
Hongmi: különösebb oka nem is volt, nem is szidtam , max hogy leejtettem és megváltam emiatt.
Oszt aszondod nincs indok mi?
Kövi teló lehet megint droid lesz, wp ki tudja
androidból jelenleg power amp hiányzik . semmi más.
IE majd tökéletes nekem. pls wpn- 930 van kinézve am -
quailstorm
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest