- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
zso73
veterán
Hali!
Pedig a SiS is van annyira jó,mint a VIA!Sok esetben jobb is.A KT 266A viszont gyorsabb a SiS735-nél.
Üdv Zso :-) -
zso73
veterán
Hali!
SD+DDR egyszerre?Na ezt megnézném!Minden SiS 735 lapra az volt írva,hogy SD vagy DDR!Egyszerre nem!
A tápot meg nem az alaplap határozza meg hanem a proci és az egyéb kütyük!2HDD+2 Optikai bika Vidkard+2DDR ram.Legalább 300W kell a stabil működéshez!
Üdv Zso :-) -
zso73
veterán
Hali!
Olcsó váltás ezzel a lappal.De az SD ramok nem biztos,hogy hiba mentesen fognak menni.Nekem volt két olyan SD modulom ami két alaplapban ment stabilan,de ebben nem.Ha külön próbáltam őket akkor jó volt minden.A memteszt is lement.Tehát a memóriacserét is bele kell venni a számításba,mert mi van ha ez lesz!Akkor DDR-t kell venned!Abból is DDR 400 javasolt!Plusz proci!
Ennek tűkrében szerintem érdemes egyből NF2-es lapot venni!Egy Abit NF-7 már jó is.Ha nincs normális hangkarid,akkor NF7-s!
Inkább gyüjtsd a pénzed+a régi rendszert add el és ebből vegyél újat!
Byez! -
zso73
veterán
Hali!
Akkor mindegy mikor volt,és...........
A lényeg olcsón viszonylag jót!A szorzót meg csak átalakítás után lehet állítani úgy tudom.A OverlockBencs oldalán volt egy DIP kapcsolós MOD.Ezzel lehetett állítani a szorzót.A feszre meg külön buherált poti szolgált.De most is jó lap br. 8eFt-ért!
Wasserman:''Gyenge pontja a táp''Nekem 300 W-os codegen tápom volt.De 142-142-n elindult a lap.Csak 133-133-on nem.
Üdv Zso :-)
[Szerkesztve] -
zso73
veterán
Hali!
Na,átgondoltam!2002 év világos.Abban az évben ez a lap volt a legkeresettebb tuning lap..............
A chepoo-t próbáljátok 133-133-on ki!/Proc-Mem./Nekem kifagyott a 2000+ és DDr 266 páros/De a saját biosz+Speedfan duó 142-xxx simán ment./
Üdv zso :-) -
zso73
veterán
Hali!
Az ECS K7S5A jó kis lap.Most cseréltem le.2002 legjobb tuning lapja volt.De a Chepo biosszal nem érdemes foglalkozni,mert szarul csinálták meg.Beállítod a bioszban a RAM-CPU 100-100 erre kifagy.Mert a biosz beállított érték és atényleges freki nem jó........Cheepo szar!Ha húzni akarod akkor tedd fel a 2002.10.29-es bioszt és a Speedfan progival húzd!
És jobban jársz a K7S5A Pro-val!Mert ha DDR-re váltassz az már támogatja a DDR 333-at!
Üdv Zso :-)
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Formula-1
- E-roller topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest