Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila3000
újonc
Sziasztok!
Nagyon kellemetlen esetre ébredtem ma reggel. Oldottam volna fel a telefonom az ujjlenyomatolvasóval, viszont mivel sikerten volt az olvasás (kb 10 ből 1x előfordul) ezért kérte a feloldóminta megadását. Miután megadtam a mintát a telefon azt érvénytelennek vélte. Megjegyezném hogy az összes eddigi telefonomon ugyanazt a mintát használom, és most sem változtattam meg, szóval a minta elfelejtése nem lehetséges. Ekkor még a telefon be volt kapcsolva, többszöri próbálkozásra sem engedett tovább. Most újraindítottam a telefont hátha helyreálla a rend, de bekapcsoláskor sem fogadja el az eddigi mintát.
Most ott tartok hogy további 9 hibás minta után visszaállítja az alapbeállításokra, amit azért szeretnék elkerülni.
Találkozotte már valaki ilyen problémával? A telefont napi szinten használom munkára is szóval elég nagy gond hogy nem tudom bekapcsolni és használni. Lehetséges e esetleg hogy valamilyen virus babrált bele a rendszerbe? Különben az elmúlt fél évben nem telepítettem új applikációt a telefonra, és amúgy is csak a megszokott appokat használom, FB, gmail, googleDrive, gps és hasonlók. Játék nincs a telefonon.
Le lehete kérni a telefonhoz csatolt gmail fiókból a telefon feloldómintáját? Esetleg bármi más módon visszaállítani vagy törölni a mintát?
A telefon egy Motorola MotoZ XT1650 Android: talán Nougát ha jól emlékszem.
Minden választ közönök.
Attila.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Asustor NAS
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- Vivo x200 Pro 16/512GB zeiss brutális kamerás képességekkel.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest