Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Mirandán nem csodálkozom. Én nagyon szívesen küldtem őt el Tali kedvéért, miután elmondta, hogy őt az apja DNS-éből kiindulva tervezték meg, és férfinak szánták, csak nőre sikeredett. Már a játék eleje óta figyeltem, hogy bizonyos szögből szép nőies, más szögekből viszont kimondottan férfias (vagy inkább kisfiús, vagy olyan Jacksonos) arcvonásokat mutat. És ez után a beszélgetés után már férfiként kezeltem. (Egy férfi, akinek látszólag női teste van, és nőnek hiszi magát. Na meg hát "uglilotyó" -> ez volt Jack egyetlen értelmes meglátása a játék során, de ezt jól levágta fél percen belül.
)Thant pedig neem, nem lehet. És ne is mondj ilyet, mert DAO-ban is tök ideges lettem, mikor a hím nemű elf rányomult a hím nemű nemesemberemre. Legalább is én vele is sokat beszélgettem (ahogy mindenkivel igyekeztem egész addig, míg el nem fogytak a közös témák, és mindenki lojális volt a végére...), de nem jött szóba semmi trans-race-trans-sex dolog, csak haverok voltunk.
Te pl. beszélgettél EDI-vel és Joker-el az omega4 relé megugrása előtt? (Illetve gondolom az előzményeket is végig kellett pörgetni hogy azt halld) Erről valami vélemény? Én nem tudom mit gondoljak, jó lenne még egy nézőpont.

És nem unalmas 3x végigtolni ilyen gyorsan. Mikor befejeztem, viszketett a tenyerem, hogy a héten még ráérnék, de hamar megdumáltam magam azzal, hogy ráér nyáron is, mert uncsi lenne rögtön végigdarálni mindent. (Még ha a főbb küldetéseken más válaszopciókat lőnék is, de ugyan úgy kéne körbejárni a galaxist...)
És ja, nekem is inkább 3 karakter kéne, a paragon_John és renegate_Jane mellé kéne még egy János_John, vagyis mindent úgy csinálni, ahogy én tenném. (Csak első ízben fontosabb, hogy ne maradjak le semmiről.)
Az első részt újra lehet kezdeni úgy, hogy a külsőmet mentésből inportálom, vagy újra össze kéne raknom? Ha csak ezt a karaktermentés filet teszem a mappába, lesz folytatás gomb üres kampányba?
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P52 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)