Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
Rapid136
üzenetére
Én még mindig a manuális obikról beszélek-olcsó manuális obikhoz nem feltétlen szükséges A7-azt egy olcsóbb (nem m4/3-mert az sokat vág le)vázzal is megteheti megtanulhatja.
Akár egy 50ezres apsc-vázzal is nem feltétlen kell hozzá 230ezres A7-meg FF-még focal reducer nélkül is jól el lehet velük fotózni.
A Voigtlander-Nokton-obikat te említetted erre hoztam a példát hogy ilyen obikkal szinte mindegy milyen a szenzor.
Nagyon jó gép az A7-nekem is ott van a bakancslistámon-de az adott helyzetben egy viszonylag olcsó-de jó obi+hasonló társaihoz,amikor szűkös a keret nem feltétlen szükséges
Semmi gondom a fotózási szokásaiddal és érveiddel a mérettel stb-a képeid is jók szoktak lenni-de itt lehet hogy az egyszerűbb,olcsóbb megoldás is elég-sajnos az A7-még mindig drága megoldás-és nem feltétlen szükséges.
Abban pedig eggyetértünk hogy a manuális fotózással érti meg az ember a fotózás miértjeit-és összefügéseit hogy mi miért van és hogy mit miért kell állítani rekesz záridő,mélységélesség stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest