- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #12138 üzenetére
Újra gép előtt vagyok, szóval ömlesztem a sok okosságot
Itt egy link.
Itt láthatod a bázistávolságokat. Hogyha veszel egy Canon EF végű lens turbot, akkor azokat az objektíveket tudod feltenni, amik hosszabbak a Canon bázistávolságánál.Amennyire tudom, a Nikon Ai felmegy a Nikon F bajonettre, így hogyha van adapter Canon EF-re, akkor felmegy Lens Turbo-ra.
Itt egy újabb link.
Ez egy flickr csoport, ahol elég jól összeszedték, hogy mi mivel kompatibilis. Felül megtalálod összeszedve, de ha végigolvasod a beszélgetést, akkor van egy jópár még pluszban hozzáírva, ami a fenti listából hiányzik. A csoportban rengeteg képet is találhatsz különböző lencsékkel, különböző gépeken.
Ímhol pedig egy excel dokumentum, egy szintén nem teljes lista a kompatibilis üvegekről.Így hirtelen ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest