- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Szevasztok!
3 napja telepítettem a mandriva 2008 64bites változatát és hát.... kivok bourulva idegileg

Rakás hulladék, ezt többször fagyott reset gombig 10perc alatt, mint xp 1 év alatt se
Sehol semmi hiba a logban, kde és latest nvidia X driver van alatta. Valszeg a kde vel lesz vmi nyűg, mert pl. sima xterm-ben nem tudtam lefagyasztani, xorg-ban kicseréltem az nvidia drivert nv-re és úgyis megfagyott. Teljesen rapszódikus az egész. Van, hogy pl. csomagtelepítés közben egyszercsak megfagy az egész, még hálózatról is leesik. 1x sikerült olyat elérni, hogy kapásból be ssh-ztam a gépre, még login előtt. Nah 1x amikor íluenkor fagyott meg, pont nem esett le a lan-ról, csak az X fagyott meg az egérrel és klaval együtt, de nem sikerült feléleszteni. kill-el kilőttem mindent szinte, ami X, folytattam pár nemfontos kiszolgáló folyamattal, de semmi. A folyamat eltűnt, de a monitoron továbbra is a lefagyott kde látszott. init 6, de semmi, init 0, semmi, shutdown és lelőtte az sshd-t, gép meg úgymaradt, úgyhogy jött a reset gomb
Foggalmam sincs, mit csináljak vele. Firefox is ratyi, azzal már egészen pontosan tudom, hogy kell kinyírni a gépet: cib.hu és klikk a netbankra. Úgy lefagy minden, hogy pingelni se lehet utána. Nem vas hiba, ez fix csak. 5let, hogyan deríthetném ki mi van? Vmi debugger kéne v. ilyesmi. Régen debianhoz volt, csak már nem emléxem 
Előre is kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- World of Tanks - MMO
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- darkFlash CF8 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest