Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
general
üzenetére
Az 'Install from MAC' opció egy update telepítési processének az eredménye - amely nem ment végig, mivel ott maradt ez az opció, ha végigviszed az update-et, akkor eltűnik onnan.
Én a boot option-öket Win alól editáltam, hogy mit lásson, mit ne és így csak a 3 rendszert mutatja.
-
kushwavez
senior tag
válasz
general
üzenetére
a macOS install az egy frissítésből maradhatott vissza szerintem (legalábbis nekem frissítéseknél jelenik az meg, de ha végigfuttatom és sikeresen települ akkor eltűnik magától)
Nos ez szerintem úgy tűnhet el, ha egyszerűen lefuttatod, bár ha megváltozik a build verzió akkor az NVIDIA-nak megint lőttek és ismét bajlódni kell vele. Esetleg töröld a letöltött frissítést (ha jól emlékszem a gyökérkönyvtárba van, de nem 100%, de rá tudsz keresni, hogy ezeket hol tárolja a mac)
a Preboot-ot el tudod tűntetni ha a Hide-hoz írod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung kuponkunyeráló
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- iPhone topik
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Pixel 7 pro 128/8
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tlac