Hirdetés

Aktív témák

• addikt

válasz tiki #140 üzenetére

Nem, nem, nem, az összeesküvés elméletnél, szerintem pont nálad akadt ki a lemezjátszó...:)
    Akkor lássuk pontokba szedve:
    1. Szerintem meg ez csakis a te egyéni problémád, mivel amit felvázolsz az nem létezik a valóságban, csak -bocs- de egyedül a te képzeletedben... Ez persze még önmagában nem feltétlenül probléma, sőt Descartes óta(és előtte is), az egészséges kételkedés még pozitív dolog is, feltéve, ha van valami alapja, alap alatt stabil lábakon álló érveket értek. Azért is nem tudok mit felhozni mert ilyet tőled még nem hallottam, csak olyan szintűeket, hogy nem ismersz senkit aki nyert volna, na most ezzel nem lehet mit kezdeni, képzeld én sem...
    2. Nekem meg van a dolgokról a saját elképzelésem, de értelmes konstruktív vita hiányában nem áll módomban előrukkolni vele, pont egy ilyet akartam elindítani, amikor megpróbáltam összegyűjteni az általad eddig felhozott érveket és azokból kiindulni, az eredmény pár hszszel feljebb látható...:)
    3. Nem érzem úgy hogy kiforgattam volna a mondataidat, de ha mégis a lehetőség adott számodra, hogy kijavítsad a tévedésemet. Már alig várom.:)

Aktív témák