- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Köszönöm az edigi segitséget
a hangfalszet kiválasztásában.Külön Zoltának
az edigi türelmét.Az a kérdésem,hogy Logitech Z-3-van hozzá tudnék csatlakozatatni
+ ketö hangszórót igy valami 4.1 hangfalszetem lenne.Megoldható?
-
qwertly
addikt
Üdvözlett minden olyan kedves hozászolónak aki nagy türelmet tanusitott írántam
,
Igy kivánok nekik boldog karácsonyt és kellemes újévet..Feri
-
qwertly
addikt
Rövidre zártam szenvedésemet
kicseréltettem a boltba Z-3 és ráfizettem 6ezer + igy most elégedet vagyok
.Még az a kérdésem hogy érdemes hagkártyát bele venem és ha igen akor milyet.
-
qwertly
addikt
Valaki
akár ki segitsen.Pont most délután visza viném eszta sz@r ha hibás csak tudjam hogy tényleg ilyen halk vagy gond van velle.
-
qwertly
addikt
Ki segit rajtam
itt tiprodok,hogy jó vételt csináltam-e
mert X-230olyan halk hogy teljes hangerön tud anyit mint a Genius SP-K16 fél hangerön.Amely már 3 éves kiírtam a teljesitményét hátha valaki lenne szives megnézni,hogy ilyen brutál az elözö hanszoróm,vagy pedig a mostannival gond van?Az adataiTeljesitmény 320W PMPO és 16W RMS a frekvenciaátvitel 20Hz-20KHz.Lenne szives aki tudja a választ gyorsan válaszolni mert akor még 3 napon belül visza tudnám vinni az üzletbe.
-
qwertly
addikt
Szia alplapi hangkari van.Asus A7N8X-E Deuxe nForce lapkakészlet mindenre használom a gépet
szerinted érdemes bele hang kártyát veni
.Ha tudtam volna akor én is a Z-3t a mistrálba egyiért árulják vetem volna,de 20ezer körül látam igy marat ez
.
-
qwertly
addikt
Segitség
megvetem végül is a X-230,szép de nagyon-nagyon halk
most mit tegyek,voltbedig geniusom sima hagszórok és azoknak sokal hangosabbak voltakmint ez.Igaz hogy szépen szól de teljesen felcsavarva is fele anyira mint a másik hangszóróim.
-
qwertly
addikt
Egy kis segitséget szeretnék kérni valakitöl
,hangfalat szeretnék vásárolni.Marat 2 tipus Logitech-Z3 és Logitech x-230 az utóbinak ismert a hibálya a fülhalgató kapcsolatba.De nelem van Terratec TV kártyám és ha anak a távirányitójával tudom a hangeröt szabályozni.Igy lehetöségem van arra,hogy játék közben nekeljen a windows tálcán mattatnom ha hangeröt akarok szabályozni a fejhalgató használata közben.
-
qwertly
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #19 üzenetére
Szia lennél szives megmondani,hogy Z-3 a fülhalgató kimenett ugyan -ugy van megoldva mint a x-230-ban.Vagyia csak a op.alól álihatom a hangeröt.Mert ugy nézki,hogy Z-3 lesz.
.
-
qwertly
addikt
Up,itt most senkinek nincsen véleménye
-
qwertly
addikt
Mindenki a karácsonyi örűletbe van
.Nemtud senki semit
-
qwertly
addikt
Up.Up.Up
-
qwertly
addikt
Up
-
qwertly
addikt
Aszt szeretem ezen a forúmon,hogy itt egyböl válaszolnak
nem úgy van hogy napokig semmi ez jó itt.
.Ezen a kettö tipuson hezzitálok melyik legyen a kisebbikel az a baj amit a tesztbe is van,hogy windows alol lehet csak hangot állitani a fejhalgatón és én sokat gépelek este és nem szeretnék állandóan a tálcán mattatni
.A nagyobbikal meg az a gondom,hogy kitudom hazználni a képeségeit mert egy kis sarokba van a ''birodalmam''cirka 2×1m és itt nem nagyon lehet hangfal hegyeket elhejezni,sajna
.Úgy-hogy még mindig várom a Logitech x230 tulajdonosok véleményét.Logitech x530 a fejhalgató kiment hangerejét már lehet hagszórórol szabályozni?
-
qwertly
addikt
Senkinek nincsen tapasztalata
logitech x530 kapcsolatba,csak azért vagyok nyugtalan mert most hétvégén venném meg.A Logitech x230-röl olvastam olyat hogy a fülhalgató kimenet hangerejét csak Windows alól lehet állitanni tényleg igy van
.
-
qwertly
addikt
Halli mindenkinek
hangfal vásárlás elött állok és sokan dicsérték a logitech x530-at lenne szives valaki leirná a tapasztalatát róla.De szivesen venék olyan tanácsot is hogy a gépet általába mindenre használom
és érdemesebb-e
2.1hangfalat venni pl:logitech x-230,mert már érdeklötem boltokba de csak általánositotak az eladók.Tehát megéri-e?átlagos pc használatra +3 hangszóró.Nagyon megköszöném ha olyan is irna akinek van tapasztalata vagy van ilyen hangfalai?Elöre is köszi a választ
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Napelem
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest