- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Nem tudom használ-e még valaki ilyen "őskövületet". Nekem évek óta nagyon jól szolgál. Annyi lenne a kérdésem lehet-e kapni bele szivacsot a belsejébe(ami a fülre simul)? Vagy ki mivel pótolja? Az enyémből a sok használattól kikopott. Vagy van valami megoldás amivel pótolni lehet mert így kissé kényelmetlen.
-
totus
csendes tag
HY!
Én is ilyen fülest vettem.Jól szól,de a mikrofonja nagyon halk!!Mindent feltolok azt mégis halk.Nem tudtok valami progit amivel szabájozni lehet a mikrofon hangerejét?
-
dik
őstag
Hoppá bocs már hogy erre jártam legközelebb nem teszek ilyet! Ha meg nem is indítasz akkor honnan tudod semki se írna oda! Az hogy ide nem nagyon írnak az egy dolog. De te tudod én ha valami kérdésem van és nincs téma olyan indítok elvégre azért van. Nem szeretem a lóvét hajigálni világnak! Bár van akinek az egészség a lényeg pénz nem számít.
Sok boldog évet együtt..... -
dik
őstag
Hi!
Öööö nem hiszem itt kellene feltenni ezt a kérdést! Amúgy kérdésedre válaszoljak fogalmam sincs! Amúgy anyira nem kényelmetlen ez! A többi aminek a fej felett megy a ''pántja'' az ennél nem kényelmetlenebb szerintem! De hát izlések és pofonok!
A mikrofonom halksága meg a zajszűrőnek köszönhető mint utólag kiderült szerintem azoknál se lesz másként.
Jó ez a cucc az a lényeg! -
DNS_65
senior tag
Hello!
Headsetet szeretnék venni, valakinek van tapasztalata ezekkel:
Logitech USB Headset 250
Logitech USB Headset 350
Mennyire jók ezek, ill. megérik-e a pénzüket.
Az már a fotokon látszik, hogy sokkal kényelmesebb, mint a precision gaming. -
dik
őstag
Jaja meg még anyit aki olyat akar venni, hogy tökéletes legyen mindenben annak meg is kell fizetni az árát! Nem 7000 ezer körül kell nézelődnie! Ja igen és még az is igaz embere válogatja kinek mi a jó(nem mindenkinek egyforma a hallása)! Játékra pont tökéletesnek találom csak a mikrofonjával nem vagyok megelégedve, de istenem anyi baj legyen!
[Szerkesztve] -
Messiás
csendes tag
még annyit hogy játékra pont alkalmatlan
a premium stereommal jobban halottam mint a klántársam waron h hol az ellen
amugy a logi nem a legjobb a fülesekbe sztem, egerekben meg billben jobban megbizok benne ^^
-
dik
őstag
Látom nem sokan látogatnak ide, de mindegy mostmár működik szépen csak a mikrofonjába akármit mondok iszonyatosan halkan halja a másik. Na mindegy az a lényeg működik!
-
dik
őstag
Hi!
Remélem benéz ide valaki mostanában!
Vettem egy ilyen kütyüt olyan problémám van vele a mikrofonja iszonyatosan hal hiába veszem fel az max. mindenét akkor is nagyon halk lehet ennek csinálni valamit vagy vihetem vissza?
Amúgy nagyon szépen szól nem recseg semmit ilyesmi csak nagyon halk a mikrofonja szinte már rágom mikor jó lehet hallani amit mondok, ha viszont belefúlyok kb. 30 centiről is hallatszik! Tehát van valami megoldás szerintetek a halkságra(hogy megszünjön)?
Mielöbi válaszaitokat előre is megköszönöm! -
Ghost Dog
csendes tag
Én is most vettem 1 ilyen fülest .
Kivettem a dobozból az első benyomásom pozitív állatul néz ki, de aztán felvettem:
Nekem nyomja a fejem állítási lehetőség nincs, de a legnagyobb megdöbbenésemre a mélyebb basszusnál a bal oldali hangszoróból zizegés hallható(potméter max-on, winamp fél hangerőn).
Egy órája van itthon de viszen is vissza. Most először csalódtam a logitech-be.
Azt hiszem inkább veszek 1 Sennheiser pc 130-at. -
mitabrev
csendes tag
Én is kíváncsi lennék a tapasztalatokra
-
Lotusz
tag
UP!
tapasztalatok? -
KriszBoy
senior tag
válasz
oceanearth #16 üzenetére
Bocsi de most rohanok: Bővebben: link
-
oceanearth
őstag
Kriszboy te honnan rendleted meg és mennyiért??? Már rég kinéztem ezt a fülest de óckodom ezektől az internetes áruházaktól nekem valami olyan kéne ami olcsó és be tudok menni és kiperkálni a zsét. Tényleg hol a legolcsóbb a füles??? Így pár nap használat után mit mondassz érdemes befektetni????
-
KriszBoy
senior tag
Na megvan a füles...
Még tesztelgetem egy kicsit de elég szépet szól! Igaz a mély nem akkor benne mint egy zárt változatban, de legalább ''nem izzad benne a lábam''! Ami nagyon bejön rajta hogy eléggé kényelmes ilyen nagydarab létére, bár ez izlések és pofonok! Plussz nem teszi tönkre a frizurám.... -
KriszBoy
senior tag
Na én épp most rendeltem meg egyet, ha minden jól megy akkor holnap meg is lesz...! Akkor majd leírom jó választás-e! Bár én még nem csalódtam a Logitechben! Ja és 8400+fa amúgy...
-
aDM|RaL^
őstag
mennyibe van egy ien cucc?
-
Bővebben: link
Bővebben: link ---> Ez a PcL.nd
Azért annyira nem rossz a helyzet, mint mondtad.Google rulez.
[Szerkesztve] -
Én is akarok. Tetszik. Keresgélek mindjárt.
-
KriszBoy
senior tag
UP!
-
KriszBoy
senior tag
Na nehogy má senki se tudjon róla semmit!
-
KriszBoy
senior tag
LOGITECH Precision Gaming Headset: Bővebben: link
Erről a fülesről lenne szó! Vki már látta valahol, mert én eddig csak egy helyen találtam meg Bővebben: link, de ezzel az a baj hogy itt a szállítás a füles árának az 1/3-a még!
Vkinek ötlete, hogy hol érdemes megnézni, ahol forgalmaznak Logitech cuccokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest