- Mobil flották
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldChore
tag
Embörök ez egy gamer egér! Szép vagy nem szép? Ha csak ez miatt nem veszel ilyet akkor te azt is megkérdeznéd, hogy van e rózsaszínben. (Igaz először én is csak nézegettem a képen, hogy mi ez
Meg cserélhető tető? minek? esetleg rózsaszínben? Még nem tudom, hogy melyik jobb, így erről nem nyilatkozom.)
A második g5 egeremet vittem vissza garanciába egy-egy év múlva, de most már g9-et kértem helyette. Az elsőnek az egyik oldalirányú gombja lett nehezen kapcsolható, a másodiknak beesett az oldalsó gombja. Ezekből a hibákból tudnak fejleszteni. Nekem is lennének ötleteim a g9-ergonomiájához, de hát az embereknek nem egyforma a kezükA kesztyűiparban dolgoztam, így tudom, de például lehetne a cserélhető tokok nagyságával játszani, igaz ez drágítja a cuccot. Erre az egérre már ráállhatnak különféle moddergyártók is.
Nos ez jobb annyival, hogy megérte ráfizetni. Mivel én hardcore gamer vagyok, így már az az egy plusz gomb a hülyejkujjnál is sokat jelent(szoktam első is lenni
)
Nagyon hasznos szerkesztéshez az egyenessegítő opciója, ami segít egyenes irányban húzni az egeret, Erre felhívom a figyelmét akik rajzolnak. Állítható az érzékenysége, hogy hol hagyja el a húzott egyenes írányt. Persze aki megszokta a ctrl-t annak indegy, játékhoz pedig ki kell venni.)
A programozhatósága csúcs dolog, főleg, aki a számítógépen él, mint én.Adok nektek is tippet hátha valakinek használ. (van pár egér mögöttem főleg Logitech)
A régi ps2-es egeredet hagyd bedugva a gépben és legyen kéznél: Ez pl. akkor jó, ha tömöd a fejed a gép előtt zsírosdeszkával. Ha nem játszol, akkor az az egér is megteszi, de ha csak a 20000 HUF-os G9-ed van előtted azt fogod összekoszolni, mert össze fogod!
Szóval csak akkor nyúzd, ha kell ennek a teljesítménye. Ez már nem egér, hanem drága játékperiféria!Egérpadok: Vannak a görgős egerek, azok görögnek
vannak az optikaiak azok néznek színt és recéket
És vannak a lézerek, nos ezt már huzigálhatod bárhol. Ha rádsóznak drága egérpadot az a te bajod. Úgysem találsz otthon olyan homogén felületet, ahol megcsúszna a lézeres egered (nem a taplpáról beszélek). (talán az említett zsíroskenyéren
Végy egy darab átlátszó (vagy rózsaszínű) öntapadós fóliát és ragaszd fel a egerezőhelyedre. Ezen jól csúszik a teflontalp, könnyű cserélni és tisztítani.
Na ennyit most, minden titkot nem osztok meg
Talán még annyit, hogy ne ezt az egeret csapd az asztalhoz, ha nem találtad el az ellent
Arra vigyázz, hogy ha játszol ha nem és lézeres egerre térsz át, innen már nem lesz visszaút a görgős és optikai egerek világába !
Szóval hajrá, ez egy csúcsrágcsáló! (Lopott szó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged