Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HoldChore

tag

Embörök ez egy gamer egér! Szép vagy nem szép? Ha csak ez miatt nem veszel ilyet akkor te azt is megkérdeznéd, hogy van e rózsaszínben. (Igaz először én is csak nézegettem a képen, hogy mi ez :) Meg cserélhető tető? minek? esetleg rózsaszínben? Még nem tudom, hogy melyik jobb, így erről nem nyilatkozom.)
    A második g5 egeremet vittem vissza garanciába egy-egy év múlva, de most már g9-et kértem helyette. Az elsőnek az egyik oldalirányú gombja lett nehezen kapcsolható, a másodiknak beesett az oldalsó gombja. Ezekből a hibákból tudnak fejleszteni. Nekem is lennének ötleteim a g9-ergonomiájához, de hát az embereknek nem egyforma a kezük:) A kesztyűiparban dolgoztam, így tudom, de például lehetne a cserélhető tokok nagyságával játszani, igaz ez drágítja a cuccot. Erre az egérre már ráállhatnak különféle moddergyártók is.
    Nos ez jobb annyival, hogy megérte ráfizetni. Mivel én hardcore gamer vagyok, így már az az egy plusz gomb a hülyejkujjnál is sokat jelent:) (szoktam első is lenni :) )

Nagyon hasznos szerkesztéshez az egyenessegítő opciója, ami segít egyenes irányban húzni az egeret, Erre felhívom a figyelmét akik rajzolnak. Állítható az érzékenysége, hogy hol hagyja el a húzott egyenes írányt. Persze aki megszokta a ctrl-t annak indegy, játékhoz pedig ki kell venni.)
    A programozhatósága csúcs dolog, főleg, aki a számítógépen él, mint én.

Adok nektek is tippet hátha valakinek használ. (van pár egér mögöttem főleg Logitech)

A régi ps2-es egeredet hagyd bedugva a gépben és legyen kéznél: Ez pl. akkor jó, ha tömöd a fejed a gép előtt zsírosdeszkával. Ha nem játszol, akkor az az egér is megteszi, de ha csak a 20000 HUF-os G9-ed van előtted azt fogod összekoszolni, mert össze fogod!
    Szóval csak akkor nyúzd, ha kell ennek a teljesítménye. Ez már nem egér, hanem drága játékperiféria!

Egérpadok: Vannak a görgős egerek, azok görögnek :) vannak az optikaiak azok néznek színt és recéket :) És vannak a lézerek, nos ezt már huzigálhatod bárhol. Ha rádsóznak drága egérpadot az a te bajod. Úgysem találsz otthon olyan homogén felületet, ahol megcsúszna a lézeres egered (nem a taplpáról beszélek). (talán az említett zsíroskenyéren :)
    Végy egy darab átlátszó (vagy rózsaszínű :) ) öntapadós fóliát és ragaszd fel a egerezőhelyedre. Ezen jól csúszik a teflontalp, könnyű cserélni és tisztítani.

Na ennyit most, minden titkot nem osztok meg :)

Talán még annyit, hogy ne ezt az egeret csapd az asztalhoz, ha nem találtad el az ellent :)

Arra vigyázz, hogy ha játszol ha nem és lézeres egerre térsz át, innen már nem lesz visszaút a görgős és optikai egerek világába !

Szóval hajrá, ez egy csúcsrágcsáló! (Lopott szó)

Új hozzászólás Aktív témák