- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz szabonagyur #316299 üzenetére
Utóbbi 4 alkalommal erre mentem, nem volt vele gond.
-
szőröscica
addikt
Este megsetaltattam Giuliat, majd lemostam es elraktam a ket het pihenojere. Par elso elmeny: a tetoablak buktatva 110-120-ig vallalhato zajjal jar, egesz jol szelloztet. Teljesen elhuzva a 70-80-as gurulas a max, amig kellemes. A fenyszoroja automata tavfenyes, kanyarkoveto xenon - szerintem nagyon jol mukodik es eros, ebben a technologiaban tobb nincs. Nyilvan nem egy matrix led. A fogyijat sikerult nemileg feljebb tornaznom ezzel a kocsival nagyot lehet esni, mert elkepeszto stabil es gyors a kanyarokban, szoval ha esetleg megsem adja ki, azt inkabb nem szeretnem megtapasztalni. Igenyel onmersekletet es sokkal tobbet tud, mint amit az en kepessegeim engednenek, szoval nem fogom forszirozni.
Hatso oreg kopott GY-k kisse zajosak, de tavasszal ugyis kap ujat.
Osszessegeben imadom, szerelmes vagyok bele. Alig varom, hogy a nagyszerviz utan egy hosszabb utazasra elmehessek vele.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz stickermajom #316302 üzenetére
Jap, én sem láttam semmi extrát
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
F_Zolee
veterán
Gondolom a napi szintű dugók végett írta, hogy ott előzgetni aztán majd ha nem tud visszasorolni majd még a szembe jövőnek kell elnézést kérnie esetek vannak.
-
félisten
-
nagyúr
válasz tboy93 #316265 üzenetére
Most voltunk ott
Ami útbaeshet és megéri megnézni:
Padova - Prato della valle tér, Palazzo della Ragione, Ghetto di Padova
Ferrara, bár nekünk nem tetszett annyira.
Ottani városok:Firenze - Michelangelo térről a kilátás pazar, a városba bejutni nehéz, parkolni is, érdemes ennek jól utánanézni.
Pistoia - Szép a belváros, hangulatos, nagyon jó éttermek és bárok vannak
Lucca - Nekünk is nagyon tetszett, érdemes megnézni.
Pisa - Piazza dei Miracoli, de nagyon más nincs ott érdekes szvsz, ez viszont garantáltan jó. Parkolni a közeli Pam Supermercato-nál ingyen tudsz.
San Gimignano - Cuki, jó boltok, nagy tömeg Szuper kilátás a környékre.
Siena is nagyon szép a főtérrel, látni kell!
Kis Umbria?
Perugia és Assisi nekünk most kimaradt, majd next time, de nagyon szép vidék az is!Cortona, Volterra, Montepulciano - Chianti miatt is Cinque Terre ha nagyon ráértek de szépet akartok látni
Autogrilleknél érdemes megállni pisilni vagy enni, relatíve tiszta és ingyenes WC, jó kaja és italkínálattal.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
cOxeR
Ármester
Úgy előzünk tudtommal, hogy, látjuk/tudjuk hova sorolunk majd be? Illetve mikor visszasorolsz, nem kényszeríted fékezésre azt akit megelőztél, itt megelőzött 3 autót majd random helyen mikor már jöttek szemből (oldalról), akkor behúzta éppen két auto közé, nem véletlenül volt már előttem ennyi hely, meg nem véletlenül húzódott jobbra az előttem levő se, csalóka ez a nagy látószög érzetben. Ebből van az a szitu, hogy nem fér be két autó köze mert éppen nem kedves senki vagy kicsi követési távolságot tart, vagy pusztán nem figyel, aztán nézeget ott bal oldalon hogy merre tovább hiszen jé szembe is van forgalom, jobb oldalt meg nem engedték be - miért is kellene ugye… vagy pusztán ahova behúzza valaki nagyobbat fékez és jó kis fékezéses láncreakciót generál maga mögött… aztán jön a tömeges koccanás, ő meg szépen lelécel.
Szóval igen tahó, értelmetlen veszélyeztetés, picit előbbre megyek nem lazázom el szándékosan, meg is van a fenti szituáció. -
-
stickermajom
addikt
válasz cOxeR #316308 üzenetére
Hát én őszintén nem tudom miről beszélsz, a videó alapján senkit nem kényszerített fékezésre, nem volt veszélyes, megelőzött pár autót aztán visszasorolt. Az aszfalt száraz volt, látási viszonyok pedig tökéletesek, ez egy teljesen ártalmatlan forgalmi szituáció. Bárcsak mindenki ennyire lenne "veszélyes" meg "tahó" Magyarországon.
-
nagyúr
válasz tboy93 #316309 üzenetére
Sajnos kapus rendszer van és vagy jegyezel, vagy veszel/bérelsz Telepass eszközt.
Megpróbálom kiszámolni majd, hogy mennyi volt, de nem olcsó sajnos Cserébe a legtöbb pályaszakasz már új aszfaltot kapott vagy épp csinálják. Kevés volt a régi vagy nagyon szar szakasz, nem is rémlik rossz szakasz.
99%-ban van olyan kapu minden kijáratnál, ami kártyás, 90%-ban Paypass-os. De néha nem ment, azaz vagy a telefont nem fogadta el (Apple Pay) vagy a kártyát a Paypass Ilyenkor persze még mindig ott van a kártya bedugós módszer is. 1x volt, hogy csak apróval tudtam fizetni, de ez kb. 30-ból 1 eset.
Összesen legalább 100 euró környékére tippelem a fizetést. A kis szakaszok olyan 3-5 euróba fájnak, a nagyobb, 100-200km-es szakaszok már 10-20 euróba.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #316303 üzenetére
Jol hangzik. Bubi is tobbet tud mint amit be merek vallalni. Na most akkor mar tudod mennyire vagyok bevallalos...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz szőröscica #316303 üzenetére
Akkor valódi fogyi'ról majd több, mint két hét múlva jön a beszámoló?
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
OPiiPO
veterán
válasz OPiiPO #316260 üzenetére
Szombati M7 frissítés: a Velence utáni sáv szükítés megtette hatását. Kilométerekre áll a forgalom vagy csak lépésben halad, a lassító hatása egészen Pázmándig érezhető. Akinek kedves az élete, Pázmándnál átmegy a régi hetesre, mindjárt beszámolók arról is.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
ArthurShelby
addikt
Én az e39-be is 5w40-et használok az 5w30 helyett, pont a fentebbi okok miatt javasolták (a tűzfalhoz közel lévő henger könnyebben melegszik). Bár gondolom ez kb minden autónál így van (amiben jó irányban áll a motor)
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
tboldi
nagyúr
Délelőtt kilátogattam a helyi veterántalálkozóra, de rettentő fantáziátlan a felhozatal. A Trabik és az 2105-ösök mellett több tucat 2-es Golf meg néhány E30 és W124, de alig akad olyan, ami kilógna ezek közül, mind egy kaptafa, és csakanémet-csakanémet-csakanémet. Még egy Citroën 2CV-t vagy egy Nissan Sunnyt is jobban megbámulok.
Remélem, holnap Keszthelyen jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #316324 üzenetére
Igen az 5W30-at a k3dvezobb fogyi miatt javasolja a manual. Volt Passat 1.8T az is kenyes volt hutesre, ugyanemiatt (kedveltem azt az autot).
#nincsbennetarcsi
-
aktív tag
válasz tboldi #316325 üzenetére
Környéken már jönnek- mennek veterán autók, gyanítom a holnapi kiállítók közül is. Délelőtti körömön egy Minit, Mustangot, Volgát sikerült spottolni lábon, illetve tréleren egy T-modell szerűséget.
Valamint volt egy alacsonyan gyakorlatozó C17 is, de ő holnap nem várható. -
tboldi
nagyúr
válasz Blindmouse_ #316331 üzenetére
Én is japánoztam ma délután, megtankoltam (fogyi 5,8) és felkerekítettem a számlálót.
-
kisza25
félisten
válasz tboldi #316333 üzenetére
Nem, a volt tulaj nem talalta az adásvételit, inkább lejelentette, hogy ellopták, hogy ne kelljen súlyadót fizetnie tovább, ezért lefoglalták a kopasztól, aztán mikor a végére jártak vissza kapta
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Hirtelen megugrott fogyasztásnak lehet a klíma az oka? Másfél éve van meg kb az autó, mindig ilyen 6,5-7,5 közötti fogyasztással ment, néha 8 körül, de a legutóbbi 2 tankolásnál 9,5L-es átlagot számolt az applikáció. Ennyi fogyasztástöbbletet jelentene a klíma? Vagy mi változhatott? +25-45% azért nem elhanyagolható mennyiség szerintem.
Hyundai i20, 1.2 2018
[ Szerkesztve ]
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz racskobalazs #316339 üzenetére
Az EGR hibaja okozhat ilyet. Erdemes lenne megnezetned.
#nincsbennetarcsi
-
racskobalazs
senior tag
Okés, köszi!
Most fogok nemsokára megint tankolni, ha megint ilyesmi értéket produkál akkor elviszem megnézetni...Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
Qru
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz tboldi #316335 üzenetére
Ha olaszul mondanád, akkor Ondáztál?
Ja, és ma egy csomó OT autóval találkoztam. Lehet , hogy (H)o(n)da mentek, ahol te is láttad a sovány felhozatalt?
Amiket felismertem:
Skoda S100 cupé
Mercedes 190
Alfa Giulia 1965(?) cabrio
De még más régifélék is jöttek szembe, csak nem mindig vettem le mindent.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
rbalint88
addikt
válasz cappa72 #316346 üzenetére
En ma Csikos urekat lattam a Triumph-fal, meg csomo Mercit es par egyebet, gondolom ok is oda mentek. En Soskuton futottam ossze veluk.
Ma sikerult Zsambek-Bp viszonylaton egy gyerekaltatos-podcasthallgatos 5,1-es fogyit osszehozni. Aztan felebredet a gyerek es felment 6 fole 15km alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux felhasználók OFF topikja
- Batch programozás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kupon kunyeráló
- Építő/felújító topik
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Peugeot, Citroën topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest