- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #315097 üzenetére
Nem is gondoltam arra, hogy mindenki csinálja magának, de ahhoz képest legyen mondjuk csak a duplája, nem a négyszerese. Vagy nemtom. 🤷♂️
-
Szoszo94
őstag
2005 decemberi gyártás a Lexus (2006 január az első forgalomba helyezés), a Mégane pedig 2007 év közepi gyártás. Ha jól számolok, akkor ez így 17.5 év, de statisztikába beleszámít a kollégám által megvett fehér Renault is, mert arról csak üzembentartóit írtunk és a tulajdonos maradtam én (2004-es). Így már jobban rontom a statisztikát, átlag 18.3 évvel
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
félisten
válasz tboldi #315102 üzenetére
Amennyi költsége van egy szerviznek nem lep meg.
Ha a Hondát nézem, hogy mennyit drágult ahhoz képest amikor maszekban tolta, szemben most amikor már kisvállalkozó főleg nem meglepő.
Pedig ugyanabban a garázsban, ugyanazzal az eszközzel tolja.
És rengeteg eszközt nem vett meg csak bérli onnan ahol dolgozott vagy oda jár vissza.
-
-
őstag
válasz Gergőke88 #315090 üzenetére
Hát ha VW akkor kasztni részen nagyon tetszik az új Tiguan, de kb nincs moci amivel megvenném (vagy dízel vagy kitaláljátok milyen dsg, vagy plug in ami kisebb csomagtér). De amilyen finnyás vagyok lehet hogy VW tempomat és sávtartó sem tetszene, de ugye amíg nem próbálom ki sajátban nem tudom, saját meg nem túl esélyes most (ha feleségnek be nem előz 2. helyről a T-cross).
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #315106 üzenetére
és Qru:
Persze, értem én az okait, de attól még tarthatom túl drágának saját véleményem szerint.
-
tboldi
nagyúr
válasz brumi1024 #315107 üzenetére
Ja, hogy úgy!
Az Ypsilon olajcseréje ilyen formában csak ennyi gyári cuccokkal.
-
senior tag
Feleségem '15-ös 1.5 HSD Yarisában eddig én cseréltem az olajat, de 2 hete Takata visszahívás miatt vinni kellett szakszervizbe. Gondoltam, akkor már cseréljenek olajat meg nézzék át az autót.
44 ezer HUF lett a számla vége 1 év assisstance-val (ingyen sütit, pogácsát, ásványvizet és üdítőt is adtak ) -
Micsurin
nagyúr
Napi jóhír, kaptam új cooler csövet tegnapelőtt. Azóta lecsökkent az olejevés és a csőben az olaj mennyisége. Elvileg ha falsot nyom akkor kihúzhatja az olajat, valami lehet benne mert a tegnapi Balcsis 4-450km-es kör után gyanúsan száraz minden...
Valamint megkukkantották az M32-öm, picit már üt (éppen csak de bolintgat a kar) de még néma. 2-3 évig még nem aggódnának a helyemben ahogy a 5-550km-es regen távok miatt sem.
Ellenben még nem vészesen de néha egyesben kihúzva már ki kihallani a lendkereket. Nem azt mondták a srácok ez holnap leesik de azért számítsak rá. Szerintem ott kuplunggal - kinyomóval M32 revizióval ledobunk mindent, ~550-ből mindent letudunk tudni és újabb 250k km --> nekem már több gondom nem lesz vele.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
kisza25
félisten
válasz szabonagyur #315097 üzenetére
Ahhoz képest sok, hogy a szerelőm 50eFt lecseréli a szürőket és az olajat és még akár a garancia is megmarad, mert már nem kötelező márkaszervízbe vinni az autót.
Mondjuk ez engem már nem érint, magamnak kb 25-30 eFt megoldanám, de most szeretnék több olyan dolgot amit én nem tudok itthon megcsinálni, ezért elviszem majd jövő hónapban[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
félisten
-
Micsurin
nagyúr
válasz focvis #315127 üzenetére
Akkor viszont nem értem.
Néztem a pillanatnyit és mikor a tempomat dombnak felfele "ellentartott" sokkal jobban kilengett mint mikor lábbal tartod ki. Érdekes.Péntekben lehet valami azt erősen aláírom de mi hülyék voltunk mert egy ezüst klíma panelért lementünk és akkor pár pancsi + kaja meló után hétfő este.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
bandus
veterán
válasz Gergőke88 #315114 üzenetére
pont a minap gondolkoztam rajta, hogy nem is láttam még élőben itt bécsben, pedig azért egy jó fél éve megjelent. új superb-ből is csak egyet eddig, passatból 4-5-öt max.
szerk.: gyorsan konfigolva egyet 53k eur lett, és ebből már nem sok minden hiányzik, csak azok amiket én annyira nem kedvelek, pl a dcc meg a panoráma tető.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Micsurin
nagyúr
Igen tudom, kb a lengés tényezőjét tárgyaljuk.
Én azt nem értem, hogy lehet hogy focvisnak nem tűnt fel de én csak tapasztalatom.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Gergőke88
addikt
válasz bandus #315131 üzenetére
Itthon is egyelőre szürke holló. Passat van a környéken 1-2 db de superbet egyelőre meg úton nem is láttam. Majd biztos elszaporodik amikor kifut valahol egy nagyobb flotta és csere lesz. (De pl tudok olyat ahol superb volt meg Octavia. Most pedig hybrideket lehetett csak rendelni és Corolla/rav4 lesz. Egyelőre senki sem őrült )
-
veterán
válasz Szoszo94 #315072 üzenetére
MX-5 ND-n előbb zár a sperr, csak utána nyúl bele az ESP.
- Kicsi bohóckodáshoz jó. (Abarth 124 többet engedett Sport módban, de annak a motorja volt 3F-es.)
- Nagy bohóckodáshoz ki kell kapcsolni az ESP-t. Abból lett a felnijavítás és egy kellemetlen szitu.
- Összességében nem bánnám, ha ki lehetne kapcsolni a sperrt, hűvös és vizes aszfalton a régi gumikkal szvsz a sperr miatt is álltam keresztbe a Mátrában. Másrészt lassú derékszögű fordulókban - pl. szűk utcából szűk utcára 1-2-esben befordulva - hallom ahogy radíroz a gumi. -
Qru
MODERÁTOR
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #315140 üzenetére
Ennyiért kaptam az ajánlatot Sach szettel gyári kinyomóval és felújított kihézagolt váltóval le és felszerelve.
edit.: egész pontosan 557k (a gyári kinyomó euró miatti ingázása miatt "~550" de akkor 560 ha jobban tetszik )
Qru ...mindenki a maga keresztjét cipeli ugye. Boldi a kígyós kereszt árát...
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Micsurin #315141 üzenetére
Aztán majd te is kapod a hívásokat, mint én, hogy "van egy kis gond, ezt találtuk még, cserélni kellene".
szerk.: Francokat! Itt szó szerint minden drágább. Még a nyári szezon elején mondogatták, hogy ez+az mennyit drágult a Balaton mentén, nekünk meg fel sem tűnik, mert az ÉNy-i csücsökben is pont annyiba kerül a fagyi/étterem/akármi.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #315143 üzenetére
Hidd el Weisznél mindig pont annyi a vége amennyiben megállapodtok. Mielőtt árat mond megy a kocsi csáposra és nagyon alaposan véleményez.
Apuméknak vezérlés, okoskerekek + szolenoidok, összes vízcső + olajhűtő lett cserélve és a tag forintra megmondta zömében gyári cuccokkal előre a tarifát a XER-en.
Belekalkulált 2-3 szinkron gyűrűt és 1-2 fokozatot is egyébként ha el lenne nyírva esetleg. Leginkább max picit de felelé szoktál nála "csalódni". Durva de sokszor profibbnak érzem mint Imit és ez nagyon durva.
#315143 tboldi Minek ment oda?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboy93 #315148 üzenetére
Sok rosszat nem tudnék mondani a 4S2-re az elmúlt 8-8500 alapján.
Talán lehetne halkabb tempózásnál, de ez nem kívánságműsor.tboldi Egyébként nekem pont ezért mágia mikor cseredarabozzák a váltókat... honnan tudják, hogy megéri nekik?
-
Gergőke88
addikt
válasz szőröscica #315147 üzenetére
Kombi Superb 22-24 hét volt a szállítási idő. Nagyon népszerűnek mondták a szalonban. Ultem a pasaatban is, de végül elengedtem a kombi vonalat így kiesett. (Pedig az R-line külsővel fehérben adja nagyon).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest