- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #316048 üzenetére
Az jo ar! 586.9-ert tankoltam a Shell purut vasarnap.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Gabesz87
veterán
Ma leadtam a Passat GTE-t visszahívás miatti akkucserére, ha minden jól megy, 2 nap. Csereautónak kaptam egy Skoda Scala-t, kis 1.0 TSI automata cirkáló, de igazából egész kellemes. Átszelve a várost reggel, 6,5-es fogyit mutatott. Szerintem nem olyan rossz.
-
kisza25
félisten
válasz F_Zolee #316054 üzenetére
Shell kúton adnak 900 bónusz pontot 1 liternél többet tankolsz. Megtankoltam a kakast 95- el aztán kannába tankoltam 4,75 liter shell 100- at (fűnyíráshoz) 1600Ft-ért, a többit pontokkal fizettem amúgy a 95 600Ft, a 100- as meg 675Ft, de így 337 Ft volt
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Bdanyy
addikt
válasz Bdanyy #315693 üzenetére
Ami most felmerült még, hogy gondolom akkor a forgalmiban is át kell a címet írni, ezt nem hiszem hogy megúszom. (eddig észre sem vettem, hogy benne van )
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
cOxeR
Ármester
válasz szőröscica #316039 üzenetére
Van egy K&H-s kontaktom ha érdekes (privatba atdobom), ugyan nekem bolond ár jött (persze ez így is messze a legjobb, 1M+os éves díjakat dobtak a kalkulátorol)… de egy próbát megér. 400k önrésszel, 450k éves díj, 100k önrésszel 660k/év.
-
Emunem
senior tag
-
nagyúr
Hazaértünk jelentem!
Konklúzió: A TPMS néha hülye, megrakottra állítottam, gyakran visított, mikor egy parkolóházba álltam be és lehűlt annyit a gumi, hogy most bizony baj van és ellenőrizzem meg stb... Semmi. Út elején volt érték, másnap már nem, aztán 5 nap után megint, azóta még van Nem értem.
Észak olaszokhoz képest már itt középen is vannak érdekességek, ugyanúgy képesek tolni a másikat, mint itthon a bunkók. Volt egy cuki bácsi, akinek nem tetszett, hogy az amúgy is rövid besorolósávba mentem be mellé (Ő a külsőben jött), meg is kaptuk az ismert jelet 🤌 )
A Körforgalom eszement, pontosan nem sikerült rájönni ki mikor miért vagy miért nem indexel, de általában inkább nem jeleznek, max akkor ha bent marad, és a balra indexet tolja.
Benzin drága, nagyon!
Az autópálya drága, főleg ha így összevissza mész.
Az utak minősége meglepően jó! Az új 8,7km-es alagút fasza, legközelebb a Panorámaúton megyünk az új kedvenc szállásra, mert nagyon bejött!
kb. 7,5l lett az átlagfogyi.
A doboz fasza pakolni, de zajos. És nem annyira elegánsJa és itt is voltunk
A póló választás nem volt jó
Ez pedig a Modenai
Nem egy Wallis BMW szalon, de azért elment
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Gabesz87
veterán
Itt is megkérdezem: meg tudnátok mondani, hogy a Kia Rio-nál mi a kül. az 1.2-es 62 ill. 63 kW-os motorok közt? Melyik újabb/jobb/megbízhatóbb?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #316083 üzenetére
Kjah azt pont néztem, hogy jövő hét már nem lesz baba. Mondjuk ez a 34+ fok sem az...
#nincsbennetarcsi
-
6030D
Ármester
Tegnap este mentem egy Vác - Fehérvár retúrt. Öcsém szólt előre, hogy Pákozdtól a Shell kutakig aszfaltfelújítás van, a belső a szembe sávba megy át, menjek abba, mert ott lehet haladni 80-nal (+20-30), a külsőben meg a kamionokkal kell szüttyögni 70-nel. Ha a belsőbe mész, akkor nem tudsz lehajtani az agárdi lehajtón, végig kell menni a terelésen. Na, 500 m után világítottak a féklámpák, mert egy A Merci vészvillogóval, 30-40-nel ment, így kialakult egy kisebb torlódás. A kamionok csak úgy zúgtak el mellettünk.
A kocsiba befért egy 165x55 cm hűtő és egy 40 cm széles felültöltős mosógép, még mindig imádom a kombit. Fogyi 6,8 lett, de hazafelé a fehérvári Auchan - Vác táv megvolt 1:10 alatt. Remélem a fóti kapu még mindig nem mér, az alá sikerült becsúszni.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
őstag
válasz szőröscica #316083 üzenetére
Merre és milyen volt kérdésekben majd kérlek számolj be Épp most filózunk hogy jövőre szeptemberben kellene nyaralni. Idén tetszett nekem Lignano, de kicsit kevésbé meleg olcsóbban nem ártana Meg kevésbé tele utak sem ártanának.
qru: ránéztem az időre, jövő hét király... Leveri kicsit a polleneket (avagy parlagfű sucks)
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz stickermajom #316057 üzenetére
Rendszámkitakarás lvlC1C4!!!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
kisza25
félisten
válasz Emunem #316075 üzenetére
Néztem is hahun, egész olcsók még most, csak még le is vannak nézve, majd kb 5-10 év múlva lesz érték, csak ahhoz meg garázs is kellene
Meg néztem ibizát 1,6- al, hát nem eladó a volt autóm, az égi jelek🫣
Páromnak mondom, reakció:kezdődikEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
macilaci78
nagyúr
válasz kisza25 #316067 üzenetére
Casco, nem casco, nehéz kérdés. Szélvédőre jó lehet, de én például 90-100k közti ajánlatot kaptam Pilkington cserére, a casco 100k casco önrésszel nem annyira buli.
Ha pedig olyan sérülés van, ami bekerül a JSZP-be, fújni kell a bódét, akkor a használt piacon az már "törött, 3-ból összelegózott kotvány szar". A casco ezt nem fizeti meg, bizonyos kortól már avultatnak is.Két véglet van: casco nélkül használom az autót és az első zsebbenyúlós sérülésnél javítás helyett eladom, vagy fizetem a cascot év, mint év, kimaxolom a szolgáltatást, mert évente kétszer is történik valami kolyobb (álló/parkoló autót zuzzák le, ráfutásos baleset, vadkár, akármi), aztán viaskodhatok a lehetőségekhez mérten patika állapotban tartott, javított autó eladásakor az orkokkal.
Persze függ az autó értékétől is, meg a felszereltségtől.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #316095 üzenetére
Jó azért még ne temesd a dolgot, sokszor 1 napra előre sem találják el milyen idő lesz.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz cappa72 #316086 üzenetére
1,75 volt az átlag sajnos, 2.2-t nem láttam még pályás kúton sem.
#316083szőröscica: 95 E5
Az idő nem lesz halálos, bár látszott, hogy a keleti részen szinte minden nap ki tud alakulni valami esőszerű, de egyszer sem tartott napokig, sőt, és baromi meleg volt végig, nem volt nap hogy ne lett volna 31+ fok.
Nem hiszem, hogy drasztikus lehűlés jönne szeptember végéig. És szegényekre néhol rájuk fér az eső, olyan szárasság van ott is, hogy csuhaj.
Amúgy jókor mentek, a legtöbb vendégmunkás már hazament, és a németek is özönlenek haza, leginkább Ljubljana előtt volt zsufi, 2 ok nélküli nullára állással, de szerencsére nem volt halálos.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- OLED TV topic
- DIGI internet
- Kutya topik
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.