-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
Ármester
Megvolt a MOL gasztroélmény: pizza péntek van (2+1=2), így nyomtam egy all-in-t két hotdoggal. A pizza tényleg rossz, bár a tésztája szerintem frissen jó lehet, a hotdogot meg a 150 Ft-os ikeás agyonveri. Matricát kellett volna.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
hemaka
nagyúr
válasz kisza25 #219908 üzenetére
Nem tudják mikor és hol és hogyan kell használni, siralmas. Megy előttem múltkor valami ford, kiérünk a városból beletolja a szemembe a ködfényzárót, gratula. Villogtam neki, de ahhoz is hülye az ilyen, hogy rájöjjön miért is villogsz, biztos ott anyázik magában, hogy ez a tahó meg mit villog.
-
hemaka
nagyúr
válasz fant0mi #219962 üzenetére
Én arra tudok gondolni, hogy ne menjenek beléd hátulról, ha rosszak a látási viszonyok és állsz a zebránál vagy vasúti átjáróban ilyesmi. A LED-es lámpával az a baj, hogy mindegyik design és csicsa, kis felületen világít mint az állat, a retinámba meg beleég. Azért szoktam pl. vasúti átjáróban, hogy inkább nyomkodom a telómat addig, talán nem vakulok meg.
-
Integrale
veterán
válasz kisza25 #219915 üzenetére
Ez az egesz fura, nekem ugyanez a motor van a Fiatban. Szelephézag állításhoz veztengelyeket ki kell venni, okoskerekeket le, magyarul a vezerles ugrik, bontott szijat nem rakunk vissza, tehat megbontot a vezérlést 2x 20e km alatt.
Viszont nekem a konyve 150-re ir mindent.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
6030D
Ármester
válasz hemaka #219966 üzenetére
Így-így. Nem az olyanoknak van kitalálva, akik ide írnak, és érdekli a közlekedés, hanem az átlag Jóskáknak. Megáll, lábat leveszi, autó nem mozog. Ha ezt este, ködben, a stau végén teszi, akkor nem árt, ha vakít a led. Ugyanilyen gondolatmenet mentén nem értem, miért nincs automata drl elöl/hátul. Fogyasztással ne magyarázzák, a plusz két légzsák súlya amiért csillagot kap "többet fogyaszt".
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
6030D
Ármester
válasz barnam_ #219972 üzenetére
Gyárilag biztos van, az Octavia visszaveszi a ledek fényerejét, ha megy a tompított. Mondjuk logikus is, onnantól csak helyzetjelző szerepe van, ha kiég a halogén (amelyikben az van).
Nekem a kedvencem, amikor városban, rendes világításnál (lámpa se kell, mert úgy sétálsz), mennek elöl/hátul drl-lel. Mer' az raj. Márkát, típust nem írok, ne vegye magára senki.
De ma láttam egy Springet. Én azt hittem ez Sandero méret, de ez?? Cuki. Ha ez lenne földszintesben (aka Lupo), istant get.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
kisza25
félisten
válasz Integrale #219970 üzenetére
Ja beszéltük a szerelővel, hogy mekkora hülyeség 120-nál segéd szíjjak, 130- nál vezérlés és 150 ekm szelephéhzag, hogy ezt ha még meg lesz 120 ekm-nél egyszerre le kellene tudni
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
CactuS
Arcképgyáros
Ha nem tölt a phev az a baj, ha tölt az a baj: [link] . Egyébként van pár erős csúsztatás a videóban, de az tény, hogy ehhez elég vastag bőr kell az arcra, hogy ilyen árcédulás autókkal ezt tegyék.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
grizlisandor
veterán
válasz CactuS #219975 üzenetére
Tavaly TCn volt egy videó a villanyautós javításokról, itt keződödik a töltőkábeles rész, hogy milyen veszélyes is ez a nem villanyautó töltésre fel nem készített konnektorból a töltés.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz grizlisandor #219976 üzenetére
Egyrészt ahogy a videóban is mondták anno, az újabb töltőfejek már hőérzékelővel vannak ellátva, tehát melegedés esetén visszaveszi a tempót vagy akár le is állítja. Meg azért ez nem egy 100 éves családi ház. Másrészt inkább arra gondoltam, hogy egy phev nem fog 1-2 óra alatt feltölteni, pont azért, mert a legtöbb 10 A-es, ritkábban 16 A-es töltő. Mi is nem véletlenül alakítottunk ki a cégnél egy normális töltőtpontot egy 3x64 A-es ágon, mert fényévekkel gyorsabb a hálózati töltésnél.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
simonjoe
őstag
válasz barnam_ #219972 üzenetére
De van, ha jól tudom akkor vagy ki kell kapcsolnia, vagy 30%-al csökkennie kell a fényerejének, amint kapcsolsz egy helyzetjelzőt majd tovább a tompítottra. Ha ez nem így van akkor nem mehetne át a műszakin. Még a helyét is szabályozzák, h hol lehet az autó elején.
Joe
-
-
szőröscica
addikt
Nezem a mai TC videot a Tannistestrol, azert ezekkel a kilincsekkel amit elszorakoznak a gyartok, az egeszen elkepeszto. Egy jo kis onos eso utan vagy egy parasabb, lefagyos ejszakat kovetoen be se tudnek ulni nemelyikbe.
-
félisten
-
Peter.70
addikt
válasz szabonagyur #219987 üzenetére
Lehet hogy a fényérzékelő el volt takarva
-
hacki87
senior tag
válasz szőröscica #219984 üzenetére
[link] fagyok már be nekem ilyen kilincs is amikor nem volt tető alatt. Nem kell ahhoz rejtett kilincs, sőt a Croma kilincsbe is viccet már meg annál azt hittem eltört a belseje.
focvis talán te kérdezted, hogy mi lesz a következő áldozat: így közel a 35-höz alacsony fogyasztásra vágyom xD szóval jelenleg Prius2 lenne a legoptimálisabb vagy racionálisabb de egyelőre a 2006 évjárat és a 2mFt nem igazán tetszik.
-
hemaka
nagyúr
válasz szabonagyur #219987 üzenetére
Auton van és elmebeteg bizonyára a bob, de milyen lehet emberünk látása ha nem tűnik fel neki, hogy nem megy a fényszóró?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hemaka #219993 üzenetére
Nem érdekli, ez is olyan magyar módi, jóvanazúgy...
#219981-secret-: Nekem is van 2-3 lefolyó, de ha ott rendes vízcső törik azon ez se segít.
Mondjuk elég gond is, ha egy garázsban törik vízcső, lehet nem volt szigetelve rendesenMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Tsebacsi #219997 üzenetére
Munkahelyemen 3 szint mélygarázs van, volt olyan, hogy legalul térd fölé ért a víz. A talajvíz jött be, több helyen is megrepedt a fal. Azóta rendbe tették.
Csapadékvíz csak annyi jön be, amennyit a kocsik behoznak. Én a másik két szinten szoktam megállni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
stickermajom
addikt
válasz macilaci78 #219998 üzenetére
Nálunk télen olyan volt, hogy a sós lé jutott át a betonon és csöpögött az alsóbb szinteken az autókra.
-
macilaci78
nagyúr
válasz stickermajom #219999 üzenetére
Egy fél vödör vízzel mostuk át a klíma hőcserélőt a -1 szinten, a dilatációs hézagban valami kevés lecsöpögött és alatta egy frissen mosott céges Ford állt. Gondolom, mindenféle szar szemétnek elmondtak telefonban a közös képviselőnek.
A gondnok jelent meg, hogy nem kéne pancsolni. Mutattuk, hogy ebből a vödörből dolgoztunk. Mindegy, egy seprűvel szétcsaptam a -1-en a tócsát, hogy ne csurogjon le a hézagba. 2 évre rá át is helyeztük a hőcserélőt a sarokból a bejárathoz közelebb a jobb hőleadás miatt. Nem engedték kitenni a szabad ég alá, mert rontja az utcaképet.Szerk: 220k!
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest