-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz 6030D #219444 üzenetére
Nem tudom, hogy milyenek a kaják. Elvből nem vásárolok mást kúton, mint üzemanyagot - kivéve ha a kényszer úgy hozza. (1 gyökér vagyok, éljenek meg a versenyképes árú és minőségű benzinből. )
Azt tudom, hogy a MOL-os automata kávé régen rettenet sz@r volt, egy gyomorfájás; ez sokat javult az utóbbi években.
-
tboldi
nagyúr
válasz kisza25 #219449 üzenetére
Neked is !
Shell pontokért nem lehet? Van 4888 + napokon belül jóváírnak még 250-et (email ajánlat).
Illetve azt tudom, hogy a tankolás legfeljebb felét ki lehet fizetni pontokkkal, de nem tudom, hogy matricára is érvényes-e.szerk.: Szabályzat
4.3. Az Ajánlat bármilyen, a Shell töltőállomásokon vásárolható üzemanyag vagy Shop termék vásárlása esetén igénybe vehető, kivéve autópálya matrica, e-útdíj (feltöltés és viszonylati jegy) és online telefon egyenlegfeltöltés vásárlásakor.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz focvis #219451 üzenetére
Az omv-n van spar express, vagy minek hívják, a 2020-as lezáras alatt rendszeresen oda jártam péksüteményt venni (1000 méterre volt onnan ahol lakom)
Meg most karácsonykor vettem ott borokat, mert pár ajándék lemaradt
Tboldi: én rákérdeztem, hogy megye matrica mehet-e vele, azt mondta persze és már nyomattuk is, shell kúton rémlik, hogy nem lehet pontokkal, fizesd vele a tankolást
Mióta van forensis kártya nem tankoltam shellen, de korábban volt olyan is hogy literenként 10 Ft kedvezmény a pontokkal[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Magnum_
nagyúr
válasz szabonagyur #219446 üzenetére
Eszel egy draga szendvicset, amig toltesz?
I humbly and respectfully decline™
-
tboldi
nagyúr
Esetleg nem tudjátok, hogy létezik-e olyan weboldal/szolgáltató, ami az e-matricát elküldi Apple Walletba rakható formában is?
Mint az Asfinag az osztrákoknál. [kép][ Szerkesztve ]
-
veterán
Belgiumból kell hozni euro 4-es dízelt, Brüsszelben offos lett.
Mi van jó rwd roadster euro 4 dízellel? (nincs)
-
félisten
-
félisten
válasz stickermajom #219464 üzenetére
IKEA kártya, koncert jegyek, repjegy, repülő társaságok kedvezmény kártyája, COVID kártya bár elfogadása kérdéses, Shell kártya, Edigital kártya - kérdéses meddig van értelme, ennyi ami hirtelen eszembe jut.
-
Qru
MODERÁTOR
-
zsero
aktív tag
Német érvényes műszakival rendelkező autó honosítására Budapesten kiket ajánlanátok, akiknek a telephelyén le lehet tenni az autót ameddig elintézik? Vagy 1 nap alatt tényleg meg lehet oldani? Az internet meg a Facebook is tele van hirdetéssel, van amelyiknek már nem is él a telefonszáma de nagyon szép a weblapja. Van aki 1 napot mond, van aki szerint az lehetetlen, így kicsit elbizonytalanodtam. Személyes üzenetet is írhattok.
-
tboldi
nagyúr
válasz stickermajom #219464 üzenetére
szabonagyur felsorolását csak kiegészíteném azzal, ami nálam még bent van azokon kívül:
Lego, Libri és Supershop (Spar vagy OMV app) kártyák, valamint a Stocard alkalmazással is lehet még ezt-azt odavarázsolni, pl. Praktiker, Tesco, Louis, stb.szerk.: A Decathlonnál is elvileg van lehetőség Walletbe rakni a kártyát, de nálam valamiért nem megyen.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
A karácsonyi 2x200km után 29-én letámasztottam az Astrát, ma - 5 nappal később - 12,1V-ot mutatott a Lidl töltő mikor ráraktam, pedig még különösebben hideg sem volt az elmúlt napokban. Egyszer ugyan gyújtásra raktam, illetve kétszer kinyitottam, de akkor is keveslem.
-
veterán
válasz stickermajom #219468 üzenetére
Addig még sok víz lefolyik a klotyón..
#219474 stickermajom Akku téma. Kérdés, meddig volt gyújtáson, mert az a tapasztalataim szerint eszi a töltöttséget.
Hónapok óta heti rendszerességgel töltőre teszem. Magától nem, vagy alig csökken a töltöttség. Feltöltöm csutkára, rajtahagyom 4-5 órát, majd később multiméterrel rámérek és 12,8X V, ha nem piszkálom, 1 nap múlva is ugyanannyi vagy 1-2 századdal kevesebb.
Szombaton lementünk a Velencei tóra, 90 km, oda-vissza rendes kikormolás. Csak Budaörsön álltam meg leöblíteni, onnan 10 km hazáig. (töltőn 27-én volt)
Vasárnap nézem multiméterrel az akkusarun: 12,5 V, ráteszem a Lidli töltőt a töltési pontra (negatív), az csak 12,2 vagy 12,3-at mutatott. Ugye előtte nap megkapta az esélyt, hogy agyig töltse magát és állásában nem merül az enyém.
Összefoglalva a gyökér BMS-re gyanakszom, hogy szándékosan nem tölti fel teljesen.[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
válasz stickermajom #219474 üzenetére
Nem aggódnék, ott van a gördülő bikakábel a kertben.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #219474 üzenetére
Az kb 25%-os toltottsegnek felel meg. Arra tolts ra, most nem is fagy mehet neki a delej szabadon.
#nincsbennetarcsi
-
vzsryl
nagyúr
válasz stickermajom #219468 üzenetére
A nap kommentje.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Qru
MODERÁTOR
-
hemaka
nagyúr
válasz pècsimunkás #219487 üzenetére
-
tboldi
nagyúr
válasz pècsimunkás #219487 üzenetére
User error.
-
veterán
válasz molnarpeter #219478 üzenetére
Azt nem szívesen csesztetném. Ugyanakkor a múltkori akku újraillesztési javaslatod is bejött. 👍
(De mivel felgyújtottad egyszer a traktort akkutöltés közben, így óvatos vagyok. ) -
forceberg
veterán
Ajánlanám hideg esetére a lavór melegvizet, de abban az autóban még a sarut sem lehet levenni, nemhogy kivenni az aksit a helyéről. 12,3-12,4V alatt már azért szépen beindul a szulfátosodás.
(#219475) focvis: Rönóban ESM, szerencsére ki tudtam kapcsolni. Fura érzés volt az M0-áson menet közben 12V alatti aksi értékeket látni, mert épp full lekapcsolta a generátort ez a xar.
Egy panelműszer direktben az aksira van kötve, amit menet közben is látok. Ezt azért raktam be, mert többször mértem állásban is 12,2-12,3V-ot az aksin, aztán elkezdtem monitorozni... BTW az AGM azért még ezt az üzemmódot is elég jól bírja.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Puma K
nagyúr
válasz pècsimunkás #219492 üzenetére
Használsz VPN-t?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
veterán
válasz pècsimunkás #219492 üzenetére
Jelentkezz be magyar lakhellyel regisztrált email címmel.
Én is 2-t használok, egyik magyar pl. a magyar appokhoz, a másik alacsonyáfásországbéli a gugli fizetős dolgaira.
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz focvis #219497 üzenetére
Bacca meg...!
A német paypal- om van hozzá adva a play áruhazhoz, lehet az a hiba?
Amúgy- már itthon- csináltam egy factory resetet a telefonomon. Csodálkoztam is, hogy miért nem veszi észre a telefon, hogy Magyarországon vagyok.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
veterán
válasz forceberg #219494 üzenetére
Milyen módszerrel kapcsoltad ki?
VW-ben át tudnám állítani hagyományos akkumulátorra, de nem tudom, arra mit lépne. Illetve vannak mélyebb állítási lehetőségek, azokhoz nem szívesen nyúlok így amatőrként.
Ebben EFB a gyári. Mindig biztosan indít, de többször találkoztam olyan hibakóddal ami alacsony feszültségre utal (CAN-bus adathiba a multimédia környékén).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sorozatok
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest