- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz szabonagyur #219043 üzenetére
Szerintem a nappali fény mellé világítson a hátsó lámpa az egy szoftverfrissítés lenne. Az előző Tipoban ki lehetett kapcsolni, meg az üdvözlő fényt is, a mostaniban már nem lehet, elől-hátul világít.
Persze 2013 előtti autókban még nem nagyon volt gyárilag[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #219049 üzenetére
Igen es most szital is vmi t@kony raadasul itt pesten.
#nincsbennetarcsi
-
pvtfoley
csendes tag
válasz TomMusic #219021 üzenetére
Szerintem nem lesz fizetős. M4 ahol most véget ér Abony után, folytatódik majd Törökszentmiklós felé. Szolnok felett halad tovább Tiszapüspöki felé ott lesz egy híd vagy már van is. Elég jól állnak egyébként a munkálatok valószínűleg át lesz adva azért került a díjköteles zónába. Amit te jelöltél be az a 4es főút az lesz az utolsó lejáró Szolnokra ami nem fizetős, hiszen ott van a megye határ is. Amilyen állapotban van a sima 4 es út inkább nekik kellene fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Kínából rendel autós fejegységről mi a véleményetek?
Ez jó lehet? Podofo 2 Din CarPlay Android Auto 1 +16 GB 106 USDOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz pvtfoley #219064 üzenetére
hm igazad van. valóban arról a szakaszról lehet szó, ami a Szolnok északi elkerülőt jelenti. Bár én az utóbbi (2 napja) látogatáskor nem láttam arra utaló jeleket hogy átadnák január 1-re azt a szakaszt, de ki tudja, az országunk előre megy, nem hátra mint tudjuk...
w.miki szvsz nem vennék olyan fejegységet, amiben kevesebb mint 2 gb ram van..
[ Szerkesztve ]
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz w.miki #219068 üzenetére
Mindenképpen olyat, ami 1 gb ramnál többet tartalmaz. Már 8 évvel ezelőtt is kevés volt az 1Gb mindenben. Az ilyen eszközök folyamatosan lefagynak, és az életed is megunod mire bármi is betölt (idővel csak rosszabb lesz). Nem tudom milyen autóba kell (talán vw a gombokból ítélve, vagy skoda), de a saját topikjában/csoportjában tudnak biztosan bevált fejegységet és elérhetőséget is adni
-
Peter.70
addikt
-
chuck91
tag
Látom ti is folgalkoztok a jövő évi autópálya matricákkal.
Eddig az M1-re elég volt 3 megyei matrica(Győr-Komárom-Pest) de, most ugy veszem ki a közlönyből hogy az új, nem rég épült szárligeti csomopont miatt, már kell Fejér megyei matrica is (kb 10km szakasz miatt), mivel a pest megyei a 39-es Bicskei lehajtó-ig jó, viszont a Komárom megyei változott és nem a Bicskei ,hanem az új 48-as Szárliget lehajtóig érvényes.Jól értelmezem? -
Vismajor01
addikt
Nekem pl nagy fajdalmam hogyha automatara van allitva a menetfeny akkor semmilyen, de semmilyen visszajelzest nem kapok h akkor most mit vilagit. Egyetlen visszajelzes van a műszerfalon ha felkapcsolom a refit, de ennyi.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #219075 üzenetére
A legtobb uj(abb) autonal igy van. Nem informaljak tul a usert.
#nincsbennetarcsi
-
őstag
Ma jártam Balaton fele, 84-es ebben a ködös időben káosz volt, volt aki csak nappali fénnyel, van aki teljes sötétségben, valaki elől hátul ködlámpával. Elég széles a skála sajnos. Nagyon rendbe kéne ezt tenni.
Más téma.
Ha párás a szélvédőm pl reggelente, így vár az autó. [kép]
Ablaktörlők helyénél zéró pára, és ahogy jöttem most haza este nagyon zavaró, függőleges csíkokat húztak a szembe jövő autók fényszórói. Valami csodás filmréteg lehet rajta.
Ezen mi segítene? Polírozás?
Amúgy OMV-s téli ablakmosót használok.. -
Reggie0
félisten
Mondjuk az ecet az jo budos, nem biztos, hogy orulnek, ha azt kene szagolni amig el nem parolog ami nem tudott lefolyni a talajra, hanem elakad valahol a motorterben.
-
félisten
válasz szabonagyur #219049 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest