- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
válasz
fireman123 #37361 üzenetére
Ha mondjuk a rigeden az adott algora mért hasht beállítod a wahttominban akkor jobba közelít. Mert a whattomine ha csak a kártya számát és tipusát állítod be akkor standard értékekel dolgoznik, ame általában eltér a te valós riged értékeitől. De standard értékel is megközelítőleg a valóságot hozza a hashre a fogyasztás már más tészta szerintem.
techie_guy: A Tplinkeset hol láttad mostanában , mert nekem is kettő ilyenem van de azóta , hogy jőliusban vettem őket nem nagyon láttam
vagy arany árban.
By Uhura / Nisida
-
Nisida
aktív tag
válasz
Stanlee #27606 üzenetére
Szerinted ... ? Amint az előző postban is írták , tartóssági tesztelést végeznek minden géppel kb . 1-1-5 hónapig. Aztán ha azt kibírta és szépen megnyomta a diffet akkor elküldik
persze te még lehetsz nyerő ... de az igazi nyerők a gyártók meg mindenki aki ezt a fajta infrát kiszolgálja.
A legősibb mesterségből sem a lányok hanem a többi részvevő húz igazán hasznot.
Bár azért lehetne valaki aki SHA256-os algot használva felépítene egy újabb coint mert akkor a régi gépek még elővehetőek lennének.
-
Nisida
aktív tag
LLam: miért gondolod hogy a poloniex = Mt.Gox 2.0?
Sokan köpködik folyamosan a Poloniexet de eddig szinte minden problémáról csak kiderült, hogy nem náluk hanem rendszer szinten voltak gondok (pl: Pasc-k walletek) vagy ha náluk volt megoldották. Bár az igaz, hogy kommunikációban nem nagyon verik oda magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest