Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Stabil pályára állt az Android 16
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Jövő héten megismerhetjük a Redmi Note 14 szériát
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
oleslie
aktív tag
"Szerintem napok óta nem alszik"
ok, megérte fölkelni, köszönöm. Remélem azért egyszer kiderül mi okozta ezt az állapotot.Igen, ezt olvastam a bitcointalk-on is, hogy teljesen saját cucc, amit futtat, és nem enged senkit a közelébe. De könyörgöm. Túlnőtt rajta a probléma, ha nem tudja egyedül megoldani, be kellene fejezni, vagy külső segítséget igénybe venni, mert így rengeteg embert haragít magára. (nem csak én tudok számolni, nem csak nekem jönnek ki ezek az eredmények, és ha más jobban felhúzza magát, esetleg csúnya dolgokra vetemedik, pláne ha módjában is áll kideríteni az elérhetőségét)
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest