- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Segítséget szeretnék kérni valakitől aki már LMDE 2 Betsyt használja. Azt hogy rákeressen a Magics ++ ra szoftverkezelőben és megnézze h hányas verzió van a tárolóban. Bár gondolom ugyanaz mint az 1 esben.
[link] -
olivera88
veterán
Letöltöttem a Cinnamon asztali környezetet, de nem akar elindulni a rendszer vele, azt irja h h hiányzik valami nemo autostart fájl, két fájl hiányzott, az egyiket már megszereztem. Ezt honnan lehet?
-
olivera88
veterán
A Mintnél lehet cserélni utólag az ablakkezelőt? Látom a szoftverkezelőből lehet telepiteni.
-
olivera88
veterán
Látom lehet létrehozni 7z formátumot az archívum kezelővel, nos ez oke, de nem lehet beállítani h ilyen beállítással tömörítsen, Ultra LZMA2 vel szeretnék tömöríteni de nem találok ilyent. V nem is létezik?
-
olivera88
veterán
Ujra raktam az Lmde-t. Ezt irta ki miután rámentem a restartra. the system is going down for rebot now. Es azota se történt semmi. Ez normalis? Regebben nem volt ilyen mikor telepitettem.
-
olivera88
veterán
Na feltelepítettem. De valami gond lett, nem tölt be a grub.
Az a szerencse h a másik HDD is van Linux és onnan megy a Grub.
Ezt írja ki. Error:file boot/grub/i386-pc/normal mod not found.
Entering rescue mode
grub rescue>Evvel mit lehet kezedni?
-
olivera88
veterán
Van egy lefoglalatlan helyem a merevlemezen, abból akartam a Mint Debiannak partíciót csinálni, létre is hoztam egyet. na majd leformázom ext4 re, és még 1 óra múlva is azt írta lent h pending operations. El se kezdte ezek szerint?
-
olivera88
veterán
Sikerült végre kiírni pendrivera az LMDE-t, ennek is ugyanaz lett telepítője mint a DVD n, nem ugyanaz mint amit 1 hónapja raktam fel.
-
olivera88
veterán
Akárhány DVD t kiírtam egynek se olyan a telepítője mint amit USB re írtam.
Kiírtam egy LMDE Cinnamont és két Mate-t.
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
Fel akarom rakni az új HDD re az LMDE t. De nem úgy indul a telepitő mint 1 hónapja mikor a régi HDD re raktam fel, ennek mi lehet az oka?
Ez hiányzik most. [link]
Meg ez is. [link]Most DVD lemezről telepítem mert a pen re nem hajlandó kiírni mert behalt, de attól nem kéne h legyen különbség. Meg partíciót se enged létrehozni, mert már van 3 elsődleges.
-
olivera88
veterán
Nem engedi felrakni a Teamviewert az LMDE, azt írja h ki a következő függőség nem elégíthető ki. lib32asound2
Vagy próbáljam meg terminálból?
-
olivera88
veterán
válasz
ubyegon2 #1143 üzenetére
Köszi. Majd használom azt akkor. Megoldható Linuxon h automatikusan egymás után tudjak lefuttatni adott fájlokat? Egy meteorológia programot futtattok amihez Python programokat írok,és azokat futtatom le a terminálból. Jó lenne ha megoldható lenne letudjam futtatni automatikusan egymás után öket.
-
olivera88
veterán
Az Ubuntura való csomag felmegy LMDE re ?
-
olivera88
veterán
válasz
fradi81 #1130 üzenetére
Nem futott semmi. Restartoltam a gépet, most elindult. csak éppen nem települt.
függőségi hibák - e csomag beállítatlan maradt
Processing triggers for desktop-file-utils ...
Processing triggers for mime-support ...
Processing triggers for hicolor-icon-theme ...
Hibák történtek a feldolgozáskor: -
olivera88
veterán
LMDE re nincs Skype? A Debian verziónak nem kellene rá felmenni elvileg?
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
válasz
Lathronos #1089 üzenetére
Az ubootinet jön be botoláskor
Ezek vannak:
Start Linux Mint
Start Linux Mint(Compatible)
Integrity check
Boot from local drive
Start Linux Mint MATE 64-BIT(UP8)
Start Linux Mint MATE 64-BIT(UP8) (compatibility mode)
Check integrity of the medium?Melyiket kell választani?
-
olivera88
veterán
Telepíteni szeretném a LMDE Mate-t. Az Unetbootinnál mit kell választani jobb oldalt a verzióknál?
És lent hány megára állítsam? Az elébb csináltam a Linux Live USB creatorral egy telepítő pendrivot, de nem nem jó lett, mert nem indult el a telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest