- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faszbukozni nem szoktam, arról nem tudok nyilatkozni. Akkor már ketten vagyunk, én se jáccódok ilyen flash alapú vackokkal sem, mert ezek nem váltanak HTML5-re.

A ........-okba gondolom dicséret és nagy egyetértést szántál, azt moderáltad ki vele, hogy ne tűnj rajongónak

Igen, vigyáznom kell a kialakult képre, hogy nézne már az ki, ha nem galádkodom valakivel.....
indítószívással megalapozod a dolgokat, és utána viszont nem lesznek apró ilyen-olyan szívások a jövőben, hogy egy-egy frissítésnél egyszer nem megy ez, nem megy az.
Ilyenem nem volt még Arch alapnál, hogy nem megy ez vagy az, egyszerűen agyhalál minden téren, olyanom volt anno, talán ezért ódzkodom kissé. Lehet, hogy ma már nem ez a helyzet, de pár Arch alapút próbáltam már és mindig kampeca lett a vége. Nálam a Mint és Debian az elpusztíthatatlan, mármint desktopon, a laptop csak kísérleti patkány szerepet tölt be. HP 8440p-t már 35eft körül lehet venni, azzal már futkorászna a flash-game is. Egy olyan disztrót mindig kell tartanom a laptopon, ami erre alkalmas.

Azt nehezen tudom elképzelni, hogy procit cseréljek a Toshibában, ráadásul szerintem forrasztva van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- LEGO klub
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 11/14 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0383AB
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon