Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Mini mate próbálgatom egy régi 10 éves notin a libreoffice lecseréltem és tettem rá a 5.02 jól is működi ls elégettet vagyok a külsejével is.De ami zavar nem lehetne valahogy lecserélni a start menüt egy olyan windows7 szerűre?Az ikonok legyen legyenek nagyobbak és egy kicsit szebbek,főként a kikapcsoló ikonok amik zavarnak.Más:milyen programot javasoltok pdf szerkesztésre,cd-dvd katalogizálásra ami jó ha hdd is tudná kezelni és multiplatformos lenne.Akkor az offfice 2007 fájlokat ami wort,exel és powerponit lenne miképpen kellene menteni,hogy a libreoffice is tudja nyitni ill szerkeszteni.És kuka ikon szeretném csinosabbá tenni lehetne valamilyen ikon csomagot tenni rá?ami csak a kukát csinosítaná meg?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Ableton Live 12 Suite Education
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Rendelésre! Apple Mac Studio M3 Ultra, 96GB RAM, 1024GB SSD, 28/60 mag - 27% ÁFA
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon