- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
hfeca
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, kicsit hosszú lesz leírni...
Linux Mint 17-et (sys1 - sata lemez) és Windows 7-et (sys2 - sata lemez) használok két darab adattárolásra használt vinyóval (dat1 és dat2 - sata lemezek). Az eddigi alaplapom - Gigabyte GA G31M Es2C - sajnos megadta magát, ezért elővettem a jó öreg ASUS M2N SLI-t - és itt jött a gubanc.
A "Gigán" beállítottam az fstab file-t, a következőképpen - D2:sys2, D3:dat1, D4:dat2 (a linux a sys1-et "gyárilag" kezeli). Most, az ASUS-on ahány bekapcsolás, annyiféle kiosztás, mintha nem is törődne az fstab file tartalmával, vagyis D2:dat1, D3:sys2, D4:dat2, de ez csak egy a sok közül, össze-vissza variálja. Próbáltam, hogy az fstab-ban #-el megjegyzésbe tettem a sorokat, majd átírtam, ahogy a Linux beállította. Egyszer úgy működött, aztán megint cserélgette. (A Windows el sem indul, de az most nem érdekes)
Mit csináljak? Van valakinek tippje, vagy telepítsem újra az egész jól "bejáratott" Mint-et (és természetesen a Win7-et is)?

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon