- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
hfeca
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, kicsit hosszú lesz leírni...
Linux Mint 17-et (sys1 - sata lemez) és Windows 7-et (sys2 - sata lemez) használok két darab adattárolásra használt vinyóval (dat1 és dat2 - sata lemezek). Az eddigi alaplapom - Gigabyte GA G31M Es2C - sajnos megadta magát, ezért elővettem a jó öreg ASUS M2N SLI-t - és itt jött a gubanc.
A "Gigán" beállítottam az fstab file-t, a következőképpen - D2:sys2, D3:dat1, D4:dat2 (a linux a sys1-et "gyárilag" kezeli). Most, az ASUS-on ahány bekapcsolás, annyiféle kiosztás, mintha nem is törődne az fstab file tartalmával, vagyis D2:dat1, D3:sys2, D4:dat2, de ez csak egy a sok közül, össze-vissza variálja. Próbáltam, hogy az fstab-ban #-el megjegyzésbe tettem a sorokat, majd átírtam, ahogy a Linux beállította. Egyszer úgy működött, aztán megint cserélgette. (A Windows el sem indul, de az most nem érdekes)
Mit csináljak? Van valakinek tippje, vagy telepítsem újra az egész jól "bejáratott" Mint-et (és természetesen a Win7-et is)?

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Xcover 7 128/6
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon