- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Magisk
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
hfeca
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, kicsit hosszú lesz leírni...
Linux Mint 17-et (sys1 - sata lemez) és Windows 7-et (sys2 - sata lemez) használok két darab adattárolásra használt vinyóval (dat1 és dat2 - sata lemezek). Az eddigi alaplapom - Gigabyte GA G31M Es2C - sajnos megadta magát, ezért elővettem a jó öreg ASUS M2N SLI-t - és itt jött a gubanc.
A "Gigán" beállítottam az fstab file-t, a következőképpen - D2:sys2, D3:dat1, D4:dat2 (a linux a sys1-et "gyárilag" kezeli). Most, az ASUS-on ahány bekapcsolás, annyiféle kiosztás, mintha nem is törődne az fstab file tartalmával, vagyis D2:dat1, D3:sys2, D4:dat2, de ez csak egy a sok közül, össze-vissza variálja. Próbáltam, hogy az fstab-ban #-el megjegyzésbe tettem a sorokat, majd átírtam, ahogy a Linux beállította. Egyszer úgy működött, aztán megint cserélgette. (A Windows el sem indul, de az most nem érdekes)
Mit csináljak? Van valakinek tippje, vagy telepítsem újra az egész jól "bejáratott" Mint-et (és természetesen a Win7-et is)?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bittorrent topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest