- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
Mint 17 Quiana próbatelepítés alól írok Nektek. Egyelőre DVD-ről fut.
A diktafonomat fel sem ismeri (Olympus VN-4100PC), az mp3-lejátszómról nem hajlandó zenét lejátszani (VLC-t telepítettem), nem tudom, ez változna-e, ha teljesen feltelepíteném, nem DVD-ről menne.
Egyébként sok dolgot azonnal megtaláltam és a kinézete is tetszetős. A Vibert is sikerrel telepítettem rá!
Viszont lecseréltem a háttérképet, nem tetszett, ezután letöltöttem egy témát ami tetszik és nem sikerül átállítani. Lehet, hogy fordítva kellett volna. Eltávolítani nem tudom a háttérképet, inaktív a piros X. Ez még mindig lehet a DVD-ről való működés miatt...?A Writer angolul jelenik meg, a net félig angol, félig magyar... jó lenne a Writer is magyarul, mert elboldogulok az angollal, de mégiscsak kényelmesebb az anyanyelvemen. Be lehet állítani magyarra...?
Nem mondom, hogy szerelem első látásra, de sokkal jobb, mint vártam. Még jöhetek kérdésekkel
?
-
DittyCat
tag
Ezer köszönet és hála Nektek, nagyon segítőkész csapat vagytok!
- Jelenleg Win7-em van, és hát mit mondjak... Khmm... Nos, Bill nem adta rá áldását. Ezért is szeretnék váltani, de nem akarok 25ezer Ft-ot erre költeni (bezzeg Vágási Ferinek még csak 10ezer volt a mikroszoft 😊)...
- Van nekem egy programozó vőlegényem, de azt mondja, nem ért a Linuxhoz. Látott már, de nem igazán foglalkozik ilyesmivel. Ha gond lenne és vissza kellene csinálni a Wint, azért van kire számítanom.
- Valami elegáns megjelenésű rendszerre vágyom. Bézs, barna, kék, fehér.... Ami ne legyen: lila, zöld, rózsaszín 😉.
- Az tényleg fontos lenne, hogy felismerje az eszközeimet (nyomtató, telefon, mp3,fényképező, e-book, stb).
- Semmi extra programot nem használok, fotókat a photoscape-pel szerkesztek max.
- Az Android óta azért az agyunk szerintem tök jól átállt erre az alkalmazásválasztós rendszerre, szóval ez pár éve még nagyon idegen volt, de most már beépült a tudatunkba.
- Van egy halom word doksim, na azoknak a kezelését kéne megoldani, el tudom-e menteni ezeket Linuxban? Meg tudom-e nyitni? És persze tudnom kéne word doksikat csinálni is, mert miattam nem fog egy egész szerkesztőség Linuxra váltani. Open office-t viszont használtam már és úgy rémlik, nem volt gond.Szóval Mint 17? Utánaolvasok, köszönöm Nektek... Visszajelzek hamarosan!
-
DittyCat
tag
Sziasztok! Hálásan megköszönném, ha szánnátok rám, meg a nyűgömre pár percet.
- Windowst használok, vagy 15 éve. Nem veszek el benne, de nagy bűvészkedésekre nem vállalkoznék.
- Nem szeretem, ezért befészkelt a fejembe egy gondolat, hogy Linux kéne.
- Vajon teljesen kezdőként, nőként van esélyem? Ha igen, mit ajánlanátok, melyik Linux-típust?
- Egy Acer V5-431 laptopom van, 4 Gb RAM, 14",alig egy éves, nem rossz gép.
- A gépet netezésre, cikkek írására használnám. Sosem játszok, nincs is játékom a gépen. Néha filmek, ppt, szóval semmi extra.
- Van egy telefonom, egy fényképezőgépem, meg egy multis nyomtatóm, kérdés, hogy ezeket vajon kezelné-e a Linux, ha igen, akkor hogyan (kell-e telepíteni rá valamit, ha igen akkor honnan, hogyan)? Ez aggaszt egyedül.
- Szeretném, ha biztonságos, stabil, egyedi rendszerem lenne, nyitott vagyok az új dolgokra, könnyen tanulok és nem is vagyok buta.
Előre is köszönöm a segítséget és a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest