- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Igazából nem a csajok miatt kell. Közös képviseletet vállaltam társadalmi munkában, lehet (ahogy volt is) csőtörés, tűz éjszaka. Egyszer elmebeteg bérlő hívott fel éjjel kettőkor, hogy a tetőn mászkál a Gonosz. Addig nem nyugodott meg, míg ki nem jöttek a zsaruk, és meg nem nézték, hogy nem mászkál a tetőn a Gonosz.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
válasz
Hegyirabló #63 üzenetére
Szinte biztos voltam benne, hogy ezt fogod válaszolni.
Mindketten közel azonos ideje használunk mobilt (én: 1998) és az akkoriban használt Nokia 5110 használati útmutatójának megfelelően kikapcsolva töltöttem én is -és természetesen át volt irányítva, mivel a munkahelyemen előírás volt a 0-24 elérhetőség, az év minden napján. 🙂
-
Hegyirabló
veterán
válasz
pusszycat #61 üzenetére
Van egy feltöltősöm, pont emiatt.
Átirányítom arra ilyenkor.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
válasz
Hegyirabló #60 üzenetére
Telefont nem kapcsolunk ki, mert lehet hív valamelyik barátnőd.
Ha olyan telefonod van amelyik feltölt 20 perc alatt minek lógatni kábelen egész éjszaka. Ez tűzveszélyes is egyébként. ( tudom ritka, de előfordul.) Főleg utángyártott vackokkal.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Hegyirabló
veterán
Hát nem tudom. Úgy 1995-1996 óta van mobiltelefonom. A 13 Prot is úgy töltöm, mint a régieket. Néhány százalékig merítem, majd kikapcsolt állapotban töltöm egész éjszaka. A pontosan másfél éves telefonnak 96 százalékos az akkumulátora. Nem érzem, hogy rosszul csinálnék valamit, és a majdnem harminc év telefonos tapasztalat is ezt igazolja.
-
.Szaki.
addikt
válasz
pusszycat #56 üzenetére
Hűű, ez a gyerek. ... Elég érdekes figura. Köszi a linket!
Mindenesetre szerinem amit mond az nettó bullshit és egyáltalán nincs alátámasztva tényekkel. Vannak meglátásai és kész. Egy csomó mindenen múlhat az, hogy ő "úgy érzi", hogy már nem bír ki egy napot a telefon.
Az, hogy elég gyorsan degradálódik az akksi elfogadom, de nem 1 év alatt.
A 12 mini (!) akkukapacitása harmadik évében 84%-os. Na itt tényleg érezni romlást, de nem egy év alatt érte el ezt, hanem majdnem három és még így is egy napot azért tud hozni. Az SE2 már más tészta, Kedvesemnek a telefonja már elég gatya ilyen téren, de mondjuk az is harmadik életévében van.
Na mindegy, szerintem ez bullshit, de majd maximum a többiek megcáfolnak.
-
Atee94
tag
BOCSÁNAT, hogy a Te egyéni esetedet, a Te egyéni preferenciáddal és igényeiddel nem vettem számításba.
Ha az én preferenciáimat vesszük számításba, akkor nekem sikerült két régebbi telefon akkumulátorát lenulláznom?https://batteryuniversity.com/article/bu-808-how-to-prolong-lithium-based-batteries
Ha már "write only" üzemmódban vagy Te is.[ Szerkesztve ]
"The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
-
-
Wajk
addikt
ha nem csak írsz, hanem olvasol is, miért kellene 2-3 évente cserélni az akksit? Lentebb villantottam a 6 éves telefonomat amit nem kíméltem. Az szerintem elég zöld akkor, plusz ez szerintem nem csak ennyin múlik.
#51 LosBlancosRM: +1, ez a legviccesebb benne, hogy el is ismerik. de ahogy írtam, ha jó hát jó. Én utálok tölteni, nem fogom babusgatni az tuti.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Atee94
tag
válasz
LosBlancosRM #51 üzenetére
Mert talán 2-3 évesen nem kell egy új akkumulátort bele venni? Nem károsítom a környzetet? 2-3 évesen mivel nem bontják meg a készülékházat, a vízállóság megmarad?
Ez mellett az akksi degradáció se lineárisan megy végbe a cellák oxidációja következtében, a random kikapcsolgatások(az ezzel járó feszültség ingadozás, a töltés közben egyre növekvő hőmérséklet) is a oxidáció következménye. Nagyobb kárt csinál hosszabb távon a magasabb cellafeszültség,így hiába van mondjuk két 70 százalékos akku egymás mellett, ha az egyiket csak 4 voltig töltötték, sokkal stabilabban adja le mondjuk 2-3 év után a feszültséget, mint a másik, ahol az elméleti 70 százalékos kapacitásból csak sokkal kevesebb elérhető mert 4,2 voltig volt feltöltve és ezáltal a cellák máshogy oxidálódtak.[ Szerkesztve ]
"The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
-
LosBlancosRM
őstag
Mind szép és jó, hogy neked kevesebbet veszített az aksid(tegyük fel, hogy nem hazudik az ios). De én a 100%-át használtam másfél év alatt, te meg folyamatosan csak 60%át. Szóval nekem még romolhat 30%-ot, hogy a Tiéd szintjén legyen.
Ha pedig úgyse akarod eladni, végképp nem értem, hogy miért nem jó csak az utolsó évben 60%-ot használni, ha most úgyis annyit használsz.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
syryus
tag
válasz
LosBlancosRM #21 üzenetére
Az infót hol szerzed? Valami oaranoia/ összeesküvés csatornán keresztül, gondolom
Ha 60% lenne az akku tényleges egészsége, biztos nem lenne üzemképes a készülek 2-3 napig
Technology will rise when humanity falls
-
Atee94
tag
válasz
LosBlancosRM #43 üzenetére
Ha így nézzük, akkor a lassan 2 éves iphone 13 minim 93%-os akksival bír. Ami azt jelenti hogy én 2438 mAh akksiból 170,66 mAh vesztettem 2 év alatt, még te 4352 mah akksiból 435,2 mAh. Innen nem nehéz kiszámolni hogy te 2,5x több kapacitást vesztettél, mint én holott nekem majdnem fél év hátrányom van pluszban(októberben lesz két éves).A beépített ciklusszámláló esetén 330 ciklus környékén járok,így a számlálónak 87%-ra kellene hoznia.93%-on áll most, szóval az Iphone akksifigyelője nemcsak a user beparáztatására van kitalálva.
A kínai USB-s "töltésfigyelő-nek" az átlagát vonva is durván 2230-2300 mAh óra közé méri az akkumulátort ha 0%-ról 100%-ra töltöm.
Ennél pontosabb adattal akkor szolgálhatnék, ha kibontanám az akksit a telefonból, de azt nem fogom senki kedvéért megtenni
Másik dolog, eddig minden telefonomat minimum 4 évig használtam, szóval ha én újonnan megveszek egy telefont, addig használom még kap biztonsági frissítést, aztán meg leadom, hogy környezetbarát módon szétkapják.Legalábbis ez a marketingszövegük, valójában mi történik vele, az már nem érdekel.Én mindent megtettem, hogy ne egy kukában landoljon, hogy utána szétrohadjon egy szeméttelepen.[ Szerkesztve ]
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
flamich76 #45 üzenetére
Nem gondoltam, hogy amikor tapasztalatokról beszélünk, szájba kell rágni, hogy arról beszélek. Az én 13ProMaxomat írtam amúgy is. 🤷🏻♂️ 13PM topikjában van aki normális szoftverrel megnézte, és nem egyeztek a számok. Ráadásul Te is írod, hogy van vaj a fülünk mögött, szóval simán belefér nekik ez is. Szerintem.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Antosz
tag
Azért ennek az elméletnek a valósághűségében sok szerepet tölt be a gyors töltés is. Az sokkal inkább amortizálja az akkut mint, hogy 80 vagy 100%-ra töltöm. Nekem előző telefon OnePlus 6T volt. Sosem töltöttem gyorstöltővel csak egy 1A-es töltőfejjel. 3 évesen is az akkuja 99%-os volt. Előtte Sony Xperia XA2 volt annak is 5 éves korában az akku 95%-os volt. Persze lassú töltéssel mindig 100%-ra. Általában 10-15%-ról. Most akkor miről beszélünk? Barátnőmnek iPhone 12 van 10 hónapos és az akkuja 85%-os. Mondjuk csak gyorstöltőn tölti a gyerek meg napi szinten meríti a youtubeval szinte kikapcsolásig. Nekem iPhone 13 van már 6 hónapja. Akku 100%-os. Két napot bír és csak lassú töltővel töltöm 5V/1A.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
flamich76
tag
válasz
LosBlancosRM #43 üzenetére
"minden egyes százalék a szoftverfrissítés következménye."
Esetleg valami konkrétumot mellé linkelhenél, ha már ilyen állításokat teszel, mert így egyszerűen csak puszta összeesküvés elmélet amit állítasz. Vagy esetleg írd úgy, hogy a saját tapasztalataid szerint neked úgy tűnik, mintha.Természetesen tudom, hogy van vaj az Apple füle mögött akkumulátor téren, de attól még az nem jelenti azt, hogy mindenben hazudnának.
-
strogov
senior tag
válasz
LosBlancosRM #42 üzenetére
"Kinek van meg 5-6 évig a telefonja?"
Annyi még nincs. Az iXR-em 3,5 éves. Nincs tervben csere, mert teljesen rendben van. 85% akku, gond nélkül van 4-5 óra képernyő időm. Soha nem foglalkoztam azzal hogyan töltöm. Ha időnként nem "sütöm" meg az autóban, és odafigyelek akkor valószínű jobb lenne, de minek? Ha majd nem lesz elég, és kell akkor veszek egy akkut bele.
Eddig is volt "optimalizált" töltési lehetőség. Éjszaka nem tölt fel 100%-ra, csak reggelre amikorra felébred a user. Használati szokások alapján lövi be. Kikapcsolható. Nálam ez be van kapcsolva.
-
LosBlancosRM
őstag
Én se töltöm mindig ugyanúgy. Csak a kényszeres önsz@patást nem értem.
1,5 éves 13ProMaxom 90%-os aksival bír, minden egyes százalék a szoftverfrissítés következménye. Nem gondolom, hogy a töltés miatt, sokkal inkább az új telefonok érkezése a ludas. 1 évig meg se mozdult a számláló. Nem való másra az a szám, minthogy beparáztassa a usert, hogy cserélni kéne. Lehetőleg telefont. Lehetőleg a legújabbra.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
őstag
1. Melyik telefon veszít 40-60%-ot az aksijából 1-2-3 év alatt? Az elég nagy probléma lenne. Naponta többször kéne tölteni, akinek meg muszáj, az tuti, hogy ezért nem töltené 2x többet.
2. Kinek van meg 5-6 évig a telefonja? Esetleg új tulajnál van, aki kihasználja amit tud a telefon, amíg te nem tetted... Tiszta haszon.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Rumjack
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #38 üzenetére
Szerintem vannak többen, akiknek 1 napra elég 60 százalék körüli töltés. Este én is mindig felrakom tölteni, ha 50%-on van, akkor is.
Ezért használom a 85%-ra töltést hétköznapokban, mert hátrányom biztos nincs belőle, előnyöm meg hátha. -
Atee94
tag
válasz
bence1024 #30 üzenetére
Nem a teljes lemerüléssel van baj, hanem a teljes feltöltéssel. 4,2 voltos cellafeszültségre fellőve 500 ciklust tolhatsz le egy 20%-os degradáció mellett. 4,0 voltos cellafeszültségre fellőve 1500-2000 cikust tolhatsz le 20%-os degradáció mellett
-
Atee94
tag
válasz
LosBlancosRM #38 üzenetére
Azért, mert 1-2-3 éves korában nem kell belőle kukázni az akksit, hanem végigtolja nálam azt a 5-6 évet.
-
válasz
adamklark #32 üzenetére
Legalábbis androidon te tudod ki be kapcsolni
Az eddig elérhetővé vált információk (pletykák) alapján iOS alatt szintén lesz választási lehetőség a be/ki kapcsolásra.
Ott kezdődik hogy nem szívatás.
Elképzelhető, hogy ezt félreértetted. A „szívatás” a nem be-ki kapcsolható esetre vonatkozik, amikor úgy történik a töltés, hogy van egy figyelési, vagy állapot-követési kényszer a felhasználó részéről (kvázi önmagát szívatja), hogy 80 százalékot elérve/kevéssel meghaladva leállítsa a töltési folyamatot.[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz
adamklark #32 üzenetére
ha este rajta hagyod és nem használod, akkor szinte nincs forgalom a töltőkábelen, mivel a készüléknek amúgyis minimál az energiafelvétele. szerintem. de a két tábor nem szokott dűlőre jutni
Persze nem is kell. Használja mindneki ahogy akarja, csak minél kevesebb ferdítéssel.
-
adamklark
senior tag
válasz
bence1024 #30 üzenetére
Ott kezdődik hogy nem szívatás. Legalábbis androidon te tudod ki be kapcsolni. Én személyesen akkor használom ha este már fáradt vagyok és este hagyom lógni a töltőn (nem tesz jó bármilyen akkunak ha nagyon magas /alacsony szinten csapatod hosszabb ideig) . Erre jó. Átlagos használathoz meg mai technológiával nincs sok értelme.
-
bence1024
tag
Akkuhoz:
Nem úgy van, hogy a gyártók hagynak valamennyi "puffert" az akkuban?
Tehát a szoftver hiába mutat 0%-ot, akkor sincs teljesen lemerülve.
Akkor meg még kevesebb értelme van a 20-80% szívatásnak? -
"Kislányom sikeresen ráborított egy pohár vizet a 2 éves i13 minire, de mivel még nem volt bontva, így semmi baja nem lett."
Remélem azt tudod, hogy annak a telefonnak IP68-as védelme van?
A medencébe fürödhetne vele...Más:
Én sem figyelek az aksira, amikor lemerül 20 % környékére (néha több néha kedvesebb) felteszem, de nem szoktam a 13pm-et fullra tölteni, mert tök jó aksija van. Meg ha vezetek a CP is tölti szóval ritkán kell otthon csak úgy feltenni.
Szerintem is fontos kímélni az aksit valamennyire, de azért kicsit olyan mint az autó, hogy vigyázok rá, de ő van énértem, nem én őérte. -
Wajk
addikt
szóval legjobb esetben is az akksikapacitásod 60%-át használod ki. Csak nyugodtan.
A megbontást én sem szeretem, de a kis SE telefonom 7 éves, újkorától kb két naponta vagy sűrűbben volt töltve, hogy este rátettem töltőre, reggel levettem. kb. 10-20% - 100% között használtam. Eredeti akksiban azóta is benne.
Sosem néztem a degradációt, de akkor annyian kiváncsiak voltak rá, hogy 3Utools-szal megnéztem. Mostmár úgyis csak másodlagos telefon, de még mindig az eredeti akksival, mivel nincsen anomália, hirtelen merülés ilyesmi. Érzésre pont annyit is éreztem újkorához képest ~20% használati időt.
-
válasz
Parallaxis #25 üzenetére
Én sem vagyok híve ennek a 20-80 százalék közötti érték-figyelésen alapuló töltési szokásnak (inkább a „használd és töltsd, ahogyan jólesik” elvet követem), de ha igaz a pletyka, akkor ez egy be/ki kapcsolható opció lesz. Így a gyártó eleget tud tenni egyes felhasználók (például az Android rendszerről váltókra gondolok, akik ott megszokták ezt a funkciót) elvárásainak, miközben ránk (azaz a többiekre) nem kényszeríti ennek alkalmazását.
-
-igu-
addikt
válasz
Parallaxis #25 üzenetére
Hidd el, elég sokan. Mármint darabra. Százalékos arányban nem hiszem, hogy jelentős lenne.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Parallaxis
addikt
Ennél nagyobb baromságot nem tudnak már kitalálni.
Azért töltsem 80%-ra már új korától, mert egyébként, ha nem így töltöm, akkor 3 év múlva már csak 85%-os lesz az aksi kapacitása...
Szóval már a vásárlás pillanatától szívassam magam azzal, ami egyébként 3 év múlva jönne elő és még akkor is több lenne a tölthetősége, mint amire most feltöltöm..
Most őszintén, ki az aki ezt komolyan veszi???
-
Orcsi
aktív tag
Tenyleg nem ertem itt ezt az aku problemat… I11PM ugye most 4 eves aksi 86%on van sose figyeltem toltesre ha esetleg este kiirta higy 20% altt van akkor toltore dobtam amugy meg szinte alig volt tolton mert a kocsiban amig “mazzagos” volt a Carplay addig azon volt most meg mar az is wireless igy toltopadon van amig vezetek 2*40 perc … szoval kontroll nelkul se dobja el magat az aku… ja es olyan meg nem volt hogy lemerult …. Egy negyeves eletciklus egy telonal teljesen rendben van …
Same shit, different day!
-
Atee94
tag
Én is így töltöm, két okból kifolyólag:
1. 70-80 százalékra feltöltve és 20-40 százalékra lemerítve a lítium ion aksi minimum 3-4 annyi ciklust fog kibírni, ha nem számoljuk az idő okozta öregedést.Ezzel a készülék teljes élettartamát ki fogja tudni szolgálni, nem terheljük annyira a környezetet. Persze egy szaros akksi nem oszt nem szoroz, de minden más területen ugyanez a pazarló mentalitás eléggé feltolta a Föld átlag hőmérsékletét.Nem azt mondom hogy így kell, de ne baszogassuk ha valaki így tolja.
2.Ha meg kell bontani a telefont akkor 10-ből 9 szervíztechnikus nem úgy fogja visszaragasztani neked a hátlapot hogy az IP védettség megmaradjon. Kislányom sikeresen ráborított egy pohár vizet a 2 éves i13 minire, de mivel még nem volt bontva, így semmi baja nem lett.
Ui.: Nem, nem nézem 5 percenként hogy feltöltött a telefon, van egy app, amin beállítom hogy ha feltöltött 80 százalékra akkor csörögjön egyet. Az appot belőni 5 másodperc, ha nagyon lusta vagyok akkor shortcut-ban a megfelelő paranccsal widgetbe kitéve 2 másodpercre letudnám csökkenteni az időt."The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
-
scyllarus
veterán
Többször nekifutottam, mert érdekes témákról beszél, de engem Joe annyira irritál, hogy nem bírom nézni. Anno az első SE-m három év után is tökéletes akkuval bírt, egyáltalán nem figyeltem a töltésére.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Nekem pont kell az a 20%. Az iPhone akkuja amúgy is 1 évig tart, legalább is apple pie szerint.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
paatrick
őstag
Már 5 éves a Samsung s8-am mivel csak mostanra lett olyan telefon amire azt mondom hogy megéri karácsonyra lecserélni (Sony 5 V). 15%-nál vinnyog hogy mindjárt lemerül, ekkor mindig fellököm 100-ra. Nem érzem rajta hogy lényegesen kevesebb ideig bírná mint az elején.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
freeZZZbee
tag
Ahany haz....
En meg este se teszem toltore, mert elalszom zenehallgatas kozben. Reggel amig tisztalkodom, es reggelit keszitek tolt a telefon. Utana viszont leveszem, akarmennyi(legalabb 75% mindig kerul bele, de sokszor fullra tolt, hala a 65W-nak) is van benne, mert kaja kozben mar olvasgatok. -
Aryon87
félisten
Tehát a töltési idő felét azzal pazarlod el, hogy 5 percenként figyeled a telefonod, mikor éri el a 80%-ot. Komolyan sose fogom megérteni ezt a baromságot.
én 10-20%-on teszem fel a telefonom este lefekvéskor és fullon veszem le, miközben már 4-6 órája 100%-on van (tekintve hogy 66W a töltési sebessége). Köszöni jól van. Régebbi telefon van hogy napokat a töltőn van, mert elfeledkezem róla, még nem sült meg...
Ha meg gyengébb már az akksi, ott a szerviz, garisan kicseréik.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Wajk
addikt
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
sokan írnak hasonló töltési szokást, amire én is ezt írom, hogy kb úgy használják az elejétől mintha 70%-os lenne már a degradáció, de ritkán szokott átmenni mire próbálom felhívni a figyelmet. Kicsit örülök, hogy azért nem vagyok egyedül ezzel a véleményemmel.
-
Segal
veterán
Hogy megvedd az ujat...
Aztan persze megkapja idovel majd a regi is"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
sajo13
senior tag
válasz
LosBlancosRM #6 üzenetére
Mivel ez egy apró software-es ficsör (amit pl. a Samsung telók már ideje tudnak) ezért érthetetlen miért korlátozzák le csak az új modellekre. Anno a 2019-ben megjelent Samsung S10 egy későbbi frissítéssel simán megkapta ezt az aksi töltés limitációt. Ugyanezt az Apple miért nem tudja meglépni? A régebbi telók miért vannak le..@rva?
-
LosBlancosRM
őstag
Nem lenne ez rossz olyanoknak, akik töltön baszkurálják a telefont(amennyiben a kiválasztott/előre beállított/ szintet elèri, utána átengedi a töltést). Viszont a cikkből az jön le, hogy ez a 15ös széria kiváltsága lesz. Erre inkább nem is írok semmit.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
-igu-
addikt
Lefekvéskor nekitámasztom a telefont (Samsung Galaxy Note 9) a QI töltőnek, ébredéskor leveszem.
És ez így megy már 4.5 éve gond nélkül.
Nincsenek kontrol személyek, egyszerűen csak használom, nem méregetem.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-
Damateo
aktív tag
Jelenleg is így töltöm a telefonom (iPhone 13). Persze manuálisan, figyelek mikor éri el a 80-90% környékét és leveszem töltőről. Persze nem sikerül 100%-ban tartani valamikor fulra tölt.
Kontról személyekhez képest 5-7% jelent 2év alatt. -
paatrick
őstag
Úgy érzem körbeértünk az agymenésben.
"Csilló wattal lehet tölteni a telefonunkat, wow mostmár 30 perc alatt feltölt 1,5 óra helyett"
vs
"Ne töltsd a telefonod fullra mert a csillió watt miatt megfő az egész, limitáljad magad 30-80 közé."
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
joey04
titán
na, egy újabb dolog ami nem mozgat meg az új készülékekben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokat profitálhat az akkumulátor élettartama az üzemidő csökkentéséből.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest