- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz huncutka1029 #19394 üzenetére
Nagyjából semmit nem tud, de azt viszonylag stabilan, és én kedvelem a system integrated dolgokat (vlc-t én is szeretem, jóformán az életem függ tőle, de nem windowson, nem tud dxva-t, minden szoftverből megy)
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz Hege1234 #19397 üzenetére
Az LW sorozatnál az 5.11.08 volt az utolsó amiben még lehetett hackelni, és a gyári visszaállítás is működött.
már nem emlékszem a következő fw számára, de az volt az első aminél közös volt az 5500 és az 5590 FW verziószáma, ott tiltották le a downgrade-et.
ha .6.1.08 ez vagy újabb van, akkor almás a történet.LM sorozatnál nem tudom működik e egyáltalán
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
szekelyd
csendes tag
válasz ZPKing #19059 üzenetére
Sziasztok!
Nálam sem jelenik meg Magyarország, így a magyar "prémium" tartalmakat nem látom, letölteni sem tudom. Hogyan lehetne ezt legegyszerűbben megoldani? Szerviz menüben ki tud operálni? LG ügyfélszolgálattól elhajtottak, azt írták, hogy így jártam. Ahol vettem (interhifi - kis műszaki bolt) érdemes lehet próbálkozni? Ezért nem adnám vissza a TV-t, mert amúgy rendben van. LM670. Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Mobius
csendes tag
Sziasztok.
Nálam is előjött az a hiba, hogy ha ment a Plex médiaszerver a Synology (DS212j) NASon, folyton újraidult a TV (47LM660S).
Nem volt vele semmi baj egy jó darabig, majd NAS jelezte, hogy van frissítés. Frissítettem, és onnantól rossz lett.Ma vettem észre, hogy van egy még újabb frissítés a plex oldalán.
Ennek telepítése után a hiba most nem jelentkezik nálam.
Érdemes kipróbálni. -
ImI87
őstag
Hello!
Elég hülye problémám van, de hátha van rá megoldás....
37LS750S tv, Digi szolgáltató, digitálsi kábeltv szolgáltatás kártya és box nélkül.
Az RTL Klub-on a délutáni fantasztikus szapanopperák dual hanggal adják, (magyar és spanyol), és a TV random módon össze-vissza váltogat a hangok között. Lehet ezt v.hogy fixálni, hogy ne váltogasson ?Nekem nem lenne gond, mert 2 sec alatt visszarakom, de a nagyanyámnak gondot okoz.
Köszi
ImI
-
-
frank_25
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalatom szeretném megosztani. Múlt héten érkezett meg az LM620s típusú készülékünk. Én először LAN kábellel csatlakoztam az internetre egy routeren keresztül.(kábeltévés netem van) A szoftverfrissítést meg is találta a TV, de a letöltés egyáltalán nem indult el, majd egy pár perc után újraindította magát. A Youtube is kb. 10 -ből 1-szer indult el, valamint ez jellemző volt a 3D -s tartalmakra is.Viszont ha a routert kihagytam, szinte azonnal ment minden, kivéve a szoftver update, az változatlanul nem ment. Viszont így ugye a wifis készülékeim maradtak net nélkül. Visszadugtam mindent az eredeti állapotba, és a TV-ben a hálózati csatlakozásnál kézzel konfiguráltam az IP címet, de úgy, hogy az elsődleges DNS az a szolgáltató általi legyen. Na , így szépen ment minden kivéve a szoftver frissítés, az még mindig 0% álldogált, a szokásos újraindulással.Aztán tegnap megérkezett a wifi kulcs, AN-WF100. Csatlakoztattam, viszont itt nincs, vagy legalábbis nem találtam lehetőséget a kézi konfigurálásra, magyarul ott voltam megint, hogy a youtube alig akart elindulni, 3d-s tartalmakat meg egyáltalán nem értem el.Egy kis töprengés után a Router menüjében állítottam be, hogy az elsődleges DNS a szolgáltató általi legyen, így tökéletesen működött minden, úgy ahogy a LAN -os csatlakozás esetén is, plusz bónuszként a szoftver frissítés is elindult.Ezt viszont nem hagytam végig lefutni, mivel olyan sok " jót " olvastam az update utáni állapotokról.Mivel még csak ismerkedési fázisban vagyok a TV-vel, a tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy azon alkalmazások hiányában, amik indításkor szoftver frissítést kérnek, milyen mértékű hiányt fogok szenvedni?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A CRT tévékénél létezett ez. Azoknál a képfrissítés egyben azt is jelentette, hogy ennyi ideig tartott kirajzolni a képet. Ezért villogott (nem csak ezért, de ennél mélyebben most nem menjünk bele). Az lcd-nél a képfrissítés annyit jelent, hogy adott időnként képes frissíteni a képtartalmat, viszont a két frissítés között a tartalom változatlan, maga a frissítés töredék idő alatt végbemegy, a háttérvilágítás pedig folyamatos, ezért itt nincs villogás. Egy elméleti 1Hz-en sem lenne.
-
kmarci25
veterán
válasz frank_25 #19427 üzenetére
Amit én láttam: néhány prémium app fog hiányozni, jelesül kettő: fuso, meg Eurosport player. Volt egy deezer is pár napig, aztán eltűnt. Mondjuk az utóbbi kettő engem nem is érdekel, mert havidíjas, és annyira nem érdekel, hogy fizessek is érte.
A fuso szvsz nem rossz, bár még finomodhatna.Biztos van még egyéb dolog is, én ezeket vettem észre. Nálam semmi problémát nem okozott a fw frissítés.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
HunGab82
csendes tag
Sziasztok!
LG 42LM3450 tévéhez szeretnék külső vinyót...néznék 1080p-s 3D-s filmet, sima 1080p-set is stb, kérdés, hogy milyet érdemes venni? RPM, külső táp számít valamit?
Kinéztem egy 1 TB-os WD vinyót, külső tápos, 7200 rpm. De ha nem muszáj vennék én külső táp nélküli 5400 rpm-es vinyót is... szóval? Valakinek tapasztalat, hogy semmiképp se akadjon a film?
Köszi -
Watt25
veterán
válasz HunGab82 #19430 üzenetére
Elvileg a legdurvább (teljes BD rip) minőségű film átviteli igénye valahol az 50Mbit/s körül van. Ez mondjuk 6-7Mbyte/s olvasási sebességet jelent. Ha tudsz venni olyan új vinyót, amely ezt az olvasási sebességet sem tudja, akkor nagyon nagy lúzer vagy.
Külső táposság saját döntés, de külső esetén megvan az esélye, hogy a tévé kikapcsolása után a vinyó forog tovább, ha nem húzod ki a tápját. (Tévé/vinyó/rack függő.)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Indiant
addikt
"semmiképp se akadjon a film" szerintem erre a megoldás az, hogy elmész moziba.
Tegnap kipróbáltam a Serviio-t, mert az jobb. Hát a egy "sima" HD filmet néztem meg vele 1920x816 felbontásút.
De 1 óra környékén egy "csöndes" jelenetben simán 2x is megakadt.
De remélem neked összejön. -
Fang
aktív tag
Külső winyóról elvileg nem fognak akadni a filmek, én egy ezer éves LaCie külsőt használok és eddig minden akadás nélkül futott, igaz LM660S-en
A külső HDD-s topicban tudnak segíteni kiválasztani is legjobb típust: [link]
[ Szerkesztve ]
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
ha minden jól megy, akkor nem sokkára szeretnénk venni egy Új TV-t és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Amit szeretnénk: LED, min. 102 cm-s legyen, nem kell Smart.
Eddig amit néztem: LG 42LS5600 , Samsung UE40EH5300, LG 42LS3400. Mik a vélemények ezekről? Esetleg másikat ha ajánlotok.
Film nézésre lenne használva, házimoziról és PC-ről.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
Fang
aktív tag
válasz HunGab82 #19437 üzenetére
A tv szempontjából a típus nem annyira fontos szerintem. Viszont azt azért nem mondanám hogy mind1 milyet veszel. Az előző hsz-emben linkelt topicban írd le szerintem hogy mire használnád és hogy mennyit szánsz rá, ott biztosan tudnak segíteni a megfelelő/megbízható típus kiválasztásában.
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyen teszem fel a kérdést, de hátha tud nekem valaki segíteni. A kérdés az lenne, hogy adott egy házimozi rendszer, pontosabban egy LG HX906PA és ezen van optikai bemenet, ha össze akarom kötni optikai kábellel a PC-met és a házimozit akkor milyen hangkarit kellene beszereznem? Ami szóba jöhet ASUS vagy Creative valami jobb minőségű kártyára gondoltam. Nem szeretem az alaplapi hangkarikat ezért kellene egy kártya.
Előre is köszönöm a segítséget!
HunGab82: Én egy Samsung G2 (asszem ez a típusa) winyót használok teljesen akadásmentes, akár TV akár a házimozira van kötve, fullhd és 3d filmeknél sincs akadás. 2,5-es nem külső tápos. Ja a TV 42LW5590.
[ Szerkesztve ]
Na oszt! Vótál fenn szombaton?
-
törölt tag
válasz #16729600 #19441 üzenetére
Ha valaki esetleg játszik is, akkor óvatosan, mert a Xonar DG, és a Xonar DGX(ugyanaz pci-e kivitelben) nem tudnak sokcsatornát DD-ba, vagy DTS-be enkódolni. Passtrough-t szerintem mindegyik tud, tehát filmekhez bármelyik jó, bár arra egy alaplapi optikai vagy koax is jó szokott lenni.
Egyébként a külsők is tökéletesek ilyen célra, nekem van Xonar DS-em, és Xonar U1-em is, mindkettő enkódol DD-ba, bár utóbbi fejhallgatóhoz azért jobb. -
mazsi 72
csendes tag
Sziasztok Megint azokkal szurtak ki akik nagy bizalommal megvették az első tv-ket LW659s és nem is olcsón :-) Valaki tudna arra válaszolni hogy a fuso mikor lesz az LW szériához? Előre is köszi.
-
törölt tag
-
kmarci25
veterán
válasz mazsi 72 #19446 üzenetére
Tény, hogy van valami digi rajta. Ha otthon vagyok megnézem, hogy mi érhető el. (Vagy inkább ne nézzem, "ne fájdítsam a szíved?") Van egy olyan érzésem egyébként, hogy erősen korlátozott a tartalom... Jó a fuso, de azért nem csodaszer az sem, ha tudsz letölteni cuccokat, akkor nagyrészt kiváltható.
-
törölt tag
Megnéztem a digisport lehetőségeket fuso-n, kb mint a webes felülete a csatornának, hírek, összefoglalók, rövid kisfilmek.Élő közvetítés, vagy teljes tartalmak nincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz #16729600 #19449 üzenetére
Pfff. Így gondoltam én is... Ők sem nonprofit szervezet, csak így meg minek. Még jó, hogy nekem nem számít.
Viszont azt bánom, hogy a Eurosport player is havidíjas, nem lenne rossz egy két adást hd-ben on demand nézni. Van valami egy hónapos ingyenes lehetőség ugyan, de már ahhoz meg kell adni egy bankkártyaszámot, és azt nem szerettem volna.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.