Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Na nálam nem akar nagyon Dolby Vision tartalmat lejátszani, ami frissítés előtt ment Plex-el, az most nem... nem tudom mi lehet.
-
jotzo01
tag
Használja valaki a Ai hangfelismerést? Próbálom beállítani, de mindig ez az üzenet fogad: " Ha ugyanarra állítja be az LG szolgáltató ország és a menü nyelvét, a hangfelismerés sokkal kényelmesebben elérhető."
És itt meg is áll a történet, pedig magyarra van állítva a nyelv is és az ország is. -
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Média szervert futtatok egy pc-n, a TV pedig ugyanezen program kliensével játssza le a videókat.
Ehhez a jellyfin-t használom.
Sajnos nagyon nem úgy működik, mint ahogy szeretném. A TV-n sem játszik le mindent, ráadásul egy android tableten még ahhoz képest is kevesebbet játszik le.
Raktam rá kodi-t, korábban ezt használtam, de nem annyira jön már be.
Tetszik az, hogy megjegyzi a program, bármelyik készüléken használom, hogy hol jártam a videóban.
Plex-et olvastam itt a topicban, hogy több formátumot támogat. Ez jó lenne, de gondolom csak a fizetős részével tudnám kihasználni.
Emby-t is láttam, az mennyire felhasználóbarát?
Esetleg van más program, amit kipróbálhatnék?
Előre is köszi a segítséget. -
s.Oliv3r
senior tag
Másnak is elszállt a kijelző védő tűzijáték cucc az új frissítéssel?
-
jotzo01
tag
Üdv mindenkinek,
C3 tv, CI kártya, Vodafone: időnként elveszíti a csatornák nagy részét, kiírja melyik adó és milyen műsor megy éppen, de nincs kép, fekete a képernyő. CI kártya ki-be, és megint rendben van. Ki-bekapcsolás szintén meg szokta oldani.
Nincs mókolva a csatornák sorrendje, csak azok vannak elrejtve, amelyek kódoltak, vagy nem érdekelnek.
CI kártya hiba lehet, vagy a tv szaraxik? Sajnos, nincs másik kártya, sem másik tv. -
rsanyi20
tag
Sziasztok! Év eleje óta van egy C3-am és a napokban kidobott a tv a profilból, kérte hogy jelentkezzek be újra hogy egyátalán tudjak frissiteni alkalmazásokat, stb..
Viszont amikor belépnék a régi fiókommal ami már jó pár éve megvan, nem enged be mivel hogy magyarországi felhasználó vagyok.
Jelenleg egy új profillal be tudtam lépni hogy letudjam frissiteni az alkalmazásokat, de tapasztalt ilyet bárki?Van másik tavalyi nano LG tv a családban, az nem dobta ki a profilomat, de ott ki se akarok lépni hogy megnézzem vissza enged-e..
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok
Meg lett az új 55 C3 Oled TV-m.
Teljesen elégedett vagyok vele ugyanakkor egy anomáliám van. A korábbi Sony TV és Denon erősítő működött, C3 esetén nem működik. Egyszer müködött gondoltam hála istennek egymásra találtak de egy kikapcsolás és utána már megint nem ment.Nem tudom nem-e az a baj, hogy nem 2.1 Hdmi kábel van benne. Elvileg lefelé kompatibilisnek kellene lennie.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Olvasok ezekről a visszaverődésekről. Sony XH90-es Tv-men is látom magamat kikapcsolt állapotban. C3-on mennyivel erősebb ez a visszaverődés, viszonyítás foglalkoztat
-
Flashget
félisten
Sziasztok.
2012 óta tartó Samsungozas után, idén március végén vetem egy 42"C31 LG tévét. Tegnap estig élveztük a képernyőben mas kávézót (LED vs. OLED)mert sikerült valahogy a lányom szülinapozása közben a gyári távkapcsolót "kinyirni" azzal, hogy a mute gombot én is nyomtam ő is az utángyártott 1500Ft-os kapcsolóval. Annak semmi baja a gyárin csak a ki-be kapcsoló gomb működött. Megkerestem a leírást a távkapcsoló reg. és törlése kapcsán hogy lehet vissza állítani. Ami ott levan írva többféle megoldás mindet, többször is végig csináltam, de a végeredmény mindig ugyanaz volt. Nem lett kurzor, nem működödött a ... jelű gomb sem. Azt és entert nyomva mindig azt írta ki. hogy regisztrálás folyamatban. Asszony mondta éjfél körül "kapcsold ki majd holnap folytatod" és erről az ugrott be mi lesz, ha kikapcsolom és kiveszem az elemeket a távkapcsolóból reggelig? Töröltem a reget, kikapcsoltam a tévét kivettem az elemeket.Bevált mert bekapcsolas után vártam a leîrt 20mp elteltéig és entert nyomva előjött a szokásos szöveg, de most pár mp múlva az is ami addig nem, hogy a regisztráció megtörtént. Újra tökéletesen működik a távírányító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós kamerák
- Lekapcsoltak 300 szervert és egy kártevőhálózatot, nem hagyják abba
- Kerékpársportok
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Google Chrome
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest