Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
KubanitoS
üzenetére
Már ideje lenne, mert a november végén volt az a nagy akció, de azóta semmi fontos...
sikerült elindítani a L4D2-t, köszi hoz_hun
fullosan letöröltem a steamot és alapértelmezett (C meghajtó, program fiels) helyre installáltam a steam-et
újra raktam a játékot, azóta megy...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
KubanitoS
üzenetére
igen, válaszóltak, egy email címre kellett feltőltenem
jött is a válasz
nekem nem javította meg a L4d2 videó után nem tölti be a játékot problémám...hátha valakinek bejönhivatalos support válasz:
Hello,Please try deleting the \bin\ folder in your \Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\ then do the following:
-If you are running in Windows Vista or Windows 7, please completely exit Steam, and right-click on the shortcut which you use to launch Steam and select "Run as Administrator."
-If you are running in Windows XP, take the following steps:
1) Exit Steam.
2) Go to the "Start" menu, select "Run", type "regedit" and click "OK".
3) Navigate to the following registry key: HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\VALVE
4) Right click and select "Permissions"
5) Check the boxes for "Admin" and "System" to "Full control" and "Read".Please verify the GCF for this game:
Title: Verifying Game Cache Files (GCF)
Link: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2037-QEUH-3335Verifying the GCF solves many issues for most games.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
KubanitoS
üzenetére
lentebb többször leírtam h mi a hiba
én nem csak nekem nem jó, hanem több embernek
mindig a STEAM kliens frissítés után nem jó a játék...
hiba üzenet: "Engine Error: Could not load library client." videó után kilép a játék
nem a gépememl van a gond, h a franvba lehetne vele a gond, mikor már játszottam vele 21órát és másnál is ezzel a hibaüzenettel nem indul a játék
a mostani javítás elvileg gyógyír rá, "Fixed crash on startup when using FAT32 file system", de sajnos nekem ez sem segített
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
nem mindenkinek
pl az egyik játszópajtásomnak megy, viszont a tesójának meg nem...ugyan az a hiba üzenetet írja ki neki is, mint nekem
tehát valakinek megy, valakinek nem
még jó h legközelebb csak vasárnap tudok gép elé ülni, addigra csak jön rá egy update
-
ProEvoFan
nagyúr
ház ez mekkora gáz!!!
megint nem indul a L4D2
engine error hibával nem indul...
már másodszor...köszi Valve
remélem megint nem 4 napig tart majd a hiba kijavítása
írtam nekik levelet -
ProEvoFan
nagyúr
HELP PLS!!!!!
Továbbra sem indul a L4D2...a videó lemegy és újra indítja a játékot a steam...már vagy 3napja.
Mindent megpróbáltam, nod32 kikapcs, -novid parancs, validating-oztam a fájlokat, steam rgistry fájl törlése majd újra telepítése...ááááááááááááá:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest