Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
miki002
tag
válasz
szbalogh
üzenetére
hát ha ezt kivitelezed és működni is fog szerintem simán megkapod a nóbeldíjat !
a chromspray az csak chrom hatású és leégne pikk pakk no meg fényt sem igazán veri vissza ,akkor már inkább optikai tükörfóliát kéne rágőzöltetni ! szerintem ne bonyolítsd ennyire ! hülye ötlet :kereklámpás lada lámpáját szétszedni és a közepében ahogy a lyuk van az izzónak ,oda beragasztani az írásvetítőben gyárilag benne levő izzó mögötti lencsét
szerintem felesleges ilyenekkel gyötrődni ,vannak számtalan jól bevált megoldások ! amúgy még annó építés elött én is túl mélyre merültem néha a fénytanban meg hasonló tanulmányokban és majdnem feladtam az egészet miatta ,és rájöttem ne akarjam feltalálni azt amit már megtettek elöttem ! üdv 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
a chromspray az csak chrom hatású és leégne pikk pakk no meg fényt sem igazán veri vissza ,akkor már inkább optikai tükörfóliát kéne rágőzöltetni ! szerintem ne bonyolítsd ennyire ! hülye ötlet :kereklámpás lada lámpáját szétszedni és a közepében ahogy a lyuk van az izzónak ,oda beragasztani az írásvetítőben gyárilag benne levő izzó mögötti lencsét
szerintem felesleges ilyenekkel gyötrődni ,vannak számtalan jól bevált megoldások ! amúgy még annó építés elött én is túl mélyre merültem néha a fénytanban meg hasonló tanulmányokban és majdnem feladtam az egészet miatta ,és rájöttem ne akarjam feltalálni azt amit már megtettek elöttem ! üdv