- Erősebb ANC-vel és hosszabb üzemidővel mutatkozott be az Oppo Enco Air5 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Ezt zárom, az előző hozzászólásban van egy topik linkelve, ahol kérdezhetsz.
-
Lenry
félisten
szia!
errefelé a gyűjtőtopikokra esküszünk, nem nyitunk témát minden új kérdésnek.
legközelebb témaindítás előtt használd a keresőt, így pl megtalálhatod ezt a topikot, ahol majd a hozzáértők foglalkoznak a problémáddal.ezt pedig zárni fogja egy moderátor
-
atos19881101
senior tag
válasz
atos19881101
üzenetére
Elfelejtettem hozzátenni, hogy bios update sem segitett neki......
-
atos19881101
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy van egy asus A3000-es seriás laptopom. A gond vele, hogy bekapcsoló gombra nem akar reagálni csak bios reset után.....ma szétszedtem teljesen, a lapon csak a procit még a ramokat hagytam, a tápot pedig csak a töltőről kapja.......bekapcsoló gomb megnyomásakor semmi nem történik.......de ha kiveszem az elemet, áramtalanitom a lapot, utána ismét rá a táp + bekapcs és elindul......minden gond nélkül beállitható minden és még a rendszer is feláll. Ha igy hagyom elem nélkül akkor működik újrainditáskor és bekapcsoláskor is. DE amint beleteszem az elemet, már csak az újraindulás működik a bekapcs meghal.....
Az elemet lemértem, 2,9V szóval az nem lehet a ludas....
kondikat mivel laptopról van szó, ezért nem hiszem hogy jó ötlet lenne próbálgatni cinezgetni......
Valakinek valami ötlet? ...... egész napos guglizás után sem találtam épkézláb megoldást, pedig ha elindul a lap akkor megy szépen gond nélkül.......

Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest