Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

Üdv,

Szeretném a segítségeteket kérni, ahhoz hogy a laptopomat rátudjam kötni egy 5.1-es hangfal rendszert. Nem igazán értek ehhez a témához, úgyhogyha nagyy hülyeséget írok akkor előre bocsi.

A laptopomat most vettem egy hónapja, Lenovo G560. Hangkártyájáról a windows az eszközkezelőben ennyit ír: Conexant Cocoa II High Definition Smartaudio. Szinte biztos hogy rendelkezik a gép SPDI/F-el.

Kinéztem kettő 5.1es hangfalrendszert. Logitech X-530 az egyik, a másik pedig az X-540. A bajom az, hogy mindkettőből három dugó jön, a laptopomon pedig csak kettő audio csatlakozó van, amiből az egyik a mikrofon meg van a másik amit most a 2.0-s hangfalhoz használok.

Kérdésem, hogyan oldható ez a probléma meg? Van valami kütyü, amibe bedugom a hangfalból jövő három kábelt, és csak egy jön ki belőle, amit utána tudok továbbítani a laptopba? Vagy bekell szereznem egy hangkártyát, ahhoz h működjön rendesen az 5.1? Gondoltam még arra is, hogy házimozirendszert veszek, és akkor a hangfalakból a kábelek belemennének a lejátszóba, és akkor abból pedig HDMI-n vagy valahogyan a laptopba!?

Segítsetek légyszi!

Aktív témák