Hirdetés
Aktív témák
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Egyszerübb a pattintós ha magatoknak csináljátok. Olyan mintha legóznátok.
De azért szükség van egy pár szerszámra. Kell egy jó dekopir, esetleg egy körfűrész. Elég bika a tetején a laminálás, nekünk szikrázott a körfűrész mikor vágtuk a hosszát.
Amire figyelni kell, legyen kb 20 cm fedés két sor között (ha több az még jobb). Érdemes a radiátor alatt kezdeni, hogy ne ott keljen a kis darabok berakásával szívni.
Hirtelen ennyi.
[Szerkesztve] -
Antonio
senior tag
üdv ...
''Mostanában'' le szeretnénk laminált padlózni 2 szobát ... még meg se néztük élőben ...csak praktikers újságot büngésztem át (nem vagyok valami nagy barkácsolós ember) megkérdem hátha valaki jártasabb a témában
1. megéri a ragasztó nélkülit (valszeg olyan lesz ) lerakni?, drágább de egyszerűbb ... (ragasztó nélküli van 1999 Ft/m2 től akár 3-4000 ft ig is azok már hangszigetelt höszeigetelő stb ...) de hirtelen nem is látok hagyományosat ragsztósat :)
2. most nézem hogy van laminált és laminát padló is (először azt hittem elirták) mi a különbség a kettő között? (a laminát padlók komolyabbak hang/hüszigetelés stb?)
meg ha van egyébb olyan észrevételetek amire érdemes odafigyelni megköszönném
Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest