- Mobil flották
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Az alaplap 0,8-1,5 ig tudja elvileg állítani a feszt. a proci meg gyárilag mobil(barton), szorzót tudom is állítani menet közben, de a feszt sajnos nem.
Olvastam a cpumsr holnapján, hogy hogy lehet megcsinálni kt333 hoz meg kt600 hoz, de ugyanazzal a módszerrel problémáim voltak kt880 hoz.
Tudja vki mi fán terem a wcpredit? Mert letöltöttem csak használni nem tudom.
-
mr_ricsi
veterán
Szerintem ez nem elsősorban chipset függő, hanem alaplap.
Ugyanis Te hiába akarsz menet közben feszültséget állítani, ha az alaplap ezt ''mechanikusan'', a proci lábairól állítja be, vagy hiába akarsz 1V-ot, ha az alaplapra épített feszszabályzó 1,45-1,85V között működik csak.
(És kellhet hozzá a ''mobilosított'' proci is) -
pisti
őstag
válasz
venember83
üzenetére
A proci feszültségét akarom szabályozni, hogy ténylegesen kevés áramot fogyasszon mikor nem csinálok semmi különöset. 600 mhzen 1,6V-os Vcorre-al 28W körül van idle módban. Ha le lehetne vinni a feszt mondjuk 1,0V-ra, akkor 10W környékére csökkenne a fogyasztása ilyenkor.
-
pisti
őstag
Helló!
Arra lennék kíváncsi, hogy via kt880 chipsetes alaplappal megoldható e a futás közbeni szoftveres feszültség állítás. Már keresgéltem sokat a neten, hogy találjak valami megoldást, de eddig csak olyat találtam ami kt600 hoz jó.
Ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban ossza meg velem legyen szíves.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Formula-1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest