- Poco M8 5G - majd megveszed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.FeT
tag
Ilyen gondjaim nekem is adódtak mostanában. Szerintem előbb-utóbb kiszárad, és akkor jó lesz. Mindenesetre jól nyomkodd ki (szárazon).
Nekem nagyobb gondom van: kéne szereznem egy, azaz egy darab Koss Spark Plug fülesre való szivacsot, aminek az ára a SuperGamer.hu-nál 961 forint. Ezzel még nem is volna baj, de a házhoz szállításért 1490 Ft-ot kérnek el, ami már kicsit drága egy ilyen kis vacakért. Kiderítettem, hogy Budapesten nincs se boltjuk, se raktáruk, az egész cég Szlovákiában van, Besztercebányán, és csak webáruhézként működnek.
Aki tudja, hogy ezen a cégen kívül még hol lehet venni ilyen szivacsot (én a neten nem találtam sehol máshol), az pls szóljon nekem! Vagy, ha valaki a supergamer.hu-ról készül rendelni valamit, akkor beszéljük meg, és akkor rendeljen egy ilyen szivacsot is! Remélem, azért nem kérnek el még egy házhoz szállítási díjat.
Aki tud segíteni, kérem szóljon! Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 64GB gyári független gyári akku 95%!
- iPhone 11 64GB gyári független gyári 89%-os akku
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs