- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.FeT
tag
Ilyen gondjaim nekem is adódtak mostanában. Szerintem előbb-utóbb kiszárad, és akkor jó lesz. Mindenesetre jól nyomkodd ki (szárazon).
Nekem nagyobb gondom van: kéne szereznem egy, azaz egy darab Koss Spark Plug fülesre való szivacsot, aminek az ára a SuperGamer.hu-nál 961 forint. Ezzel még nem is volna baj, de a házhoz szállításért 1490 Ft-ot kérnek el, ami már kicsit drága egy ilyen kis vacakért. Kiderítettem, hogy Budapesten nincs se boltjuk, se raktáruk, az egész cég Szlovákiában van, Besztercebányán, és csak webáruhézként működnek.
Aki tudja, hogy ezen a cégen kívül még hol lehet venni ilyen szivacsot (én a neten nem találtam sehol máshol), az pls szóljon nekem! Vagy, ha valaki a supergamer.hu-ról készül rendelni valamit, akkor beszéljük meg, és akkor rendeljen egy ilyen szivacsot is! Remélem, azért nem kérnek el még egy házhoz szállítási díjat.
Aki tud segíteni, kérem szóljon! Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Crimson Desert
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Pulse Explore Vezeték Nélküli Fülhallgató
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest