- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.FeT
tag
Ilyen gondjaim nekem is adódtak mostanában. Szerintem előbb-utóbb kiszárad, és akkor jó lesz. Mindenesetre jól nyomkodd ki (szárazon).
Nekem nagyobb gondom van: kéne szereznem egy, azaz egy darab Koss Spark Plug fülesre való szivacsot, aminek az ára a SuperGamer.hu-nál 961 forint. Ezzel még nem is volna baj, de a házhoz szállításért 1490 Ft-ot kérnek el, ami már kicsit drága egy ilyen kis vacakért. Kiderítettem, hogy Budapesten nincs se boltjuk, se raktáruk, az egész cég Szlovákiában van, Besztercebányán, és csak webáruhézként működnek.
Aki tudja, hogy ezen a cégen kívül még hol lehet venni ilyen szivacsot (én a neten nem találtam sehol máshol), az pls szóljon nekem! Vagy, ha valaki a supergamer.hu-ról készül rendelni valamit, akkor beszéljük meg, és akkor rendeljen egy ilyen szivacsot is! Remélem, azért nem kérnek el még egy házhoz szállítási díjat.
Aki tud segíteni, kérem szóljon! Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 17r4 olvass
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest