- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Például ilyenekre is jó a 8700G: [link]
-
Némileg offos a kérdésem, felmerült bennem egy olyan gondolat, hogy mi van, ha valami sok PCIe slotos lapba beledobok egy ilyen 8700G-t? Hogyan lehetne egy ilyen configot hasznosítani? Szerintetek milyen bővítőkártyákat lenne értelme beletenni, amivel jól működik a történet?
-
válasz
morcosharcos #106 üzenetére
Én minden cuccomnál figyelek, hogy ne melegedjen túlzottan semmi.
Ez van, egyszer normálisan be van állítva minden, aztán el lehet felejteni a dolgot. Esetleg 2 évente egy újrapasztázás.
-
-
válasz
Dragon3000 #90 üzenetére
ennyiért lehet erősebb megoldást venni
És?
-
válasz
Dragon3000 #87 üzenetére
Ok. Senki nem mondta, hogy vedd meg, de most nem értem, hogy mire ez a nagy lázongás? Magának a technológiának VAN értelme és évről évre egyre jobb APU-k kerülnek ki a piacra.
Mindenki azt vesz, amit akar és amit a pénze enged. -
válasz
Dragon3000 #84 üzenetére
Itt nem az ár a lényeg, valaki akkor is megfogja venni, ha drágább, mert pl. pitsányi helyet foglal egy APU-s ITX config. Barebone nem tudom van-e már AM5-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest